[其它更多] MegaUpload人品爆发?竟然唔使输入验证码

GavinDX 发布于2011-1-17 15:04 4665 次浏览 56 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-1-17 16:38:20 | 显示全部楼层
来个系上世纪的事了

梦之星际 发表于 2011-1-17 16:55:31 | 显示全部楼层
几个月前的事了,刚改版后还可以同时下载几个文件,可惜好景不长

GavinDX 发表于 2011-1-17 17:21:30 | 显示全部楼层
几个月前的事了,刚改版后还可以同时下载几个文件,可惜好景不长
+ J; F0 i3 f$ N9 h9 q梦之星际 发表于 2011-1-17 16:55

, Y, d% P" _. X; M: M* J$ V* a同时下载咁好野?我一直都系单文件并且单线程。

小比xD 发表于 2011-1-17 17:51:39 | 显示全部楼层
用jdownloader先下到, 一般都冇理到…
/ s. Y+ z, q( R不過我想知係咪一日得3次下載; z: Q2 |7 s4 k  F, w
Hatsuki 发表于 2011-1-17 15:56

- a- {2 {8 g2 u, w: ?( C) p: J! T4 a8 M( g9 ~$ F& z! p
3 ^: l# F  ?- p5 R6 F, V0 ?( X
    香港既同志都吾知佢點解要封香港既IP-,-有無人知@_@/

inber 发表于 2011-1-17 17:52:23 | 显示全部楼层
用jdownloader先下到, 一般都冇理到…) j6 `5 C! P9 U* S; j6 w
不過我想知係咪一日得3次下載
' H, J6 R+ {) @* _  v1 THatsuki 发表于 2011-1-17 15:56

; y/ S% d0 o0 I: j4 Q- _( m$ C& b+ F/ J! r, N
0 U) k- `7 E0 A3 ~' @  g( K0 e- P& ~
香港ip一日三次. d! l, i, j( z) J* P) R
其他無限次

inber 发表于 2011-1-17 17:54:06 | 显示全部楼层
香港既同志都吾知佢點解要封香港既IP-,-有無人知@_@/: p- Z: ^2 ]0 ?+ M, ?3 x
小比xD 发表于 2011-1-17 17:51

/ U+ k% M* Z8 M, d+ J! }$ \1 V. H+ a1 ~0 I( q9 e9 x

0 q6 B; L8 c7 k. Q  W; M! L, S聽講話(只系聽講)
0 q; d( ^  @7 s香港人大識得刷分" e$ A; y5 d* r; v4 n
所以封左我地

小比xD 发表于 2011-1-17 17:55:33 | 显示全部楼层
我呢边似乎冇咁嘅限制喔
8 d3 K+ A  F( ~) xBTW:睇你签名先知,TVB出左Working!!嘅粤语版?
+ l* x, J! W5 M% J2 n- r; {GavinDX 发表于 2011-1-17 16:09
* A0 `. @- B" q" C( N. E: {

/ t: A8 A9 H; {- Y  |$ q* n
* a1 @! U) ?8 h. X2 a8 Y    出左一個月到播左4集@_@

小比xD 发表于 2011-1-17 17:55:58 | 显示全部楼层
聽講話(只系聽講)1 g; y. C3 j& u! o) [2 }/ X9 e
香港人大識得刷分
" i1 W8 R7 W2 x所以封左我地/ J; R& {( t% K& [2 w4 Q. M
iamaboyandog 发表于 2011-1-17 17:54

+ p7 L* _+ [( n, @& a( P- a$ i! K/ f5 U- a  G
; b, i1 o8 m: j/ z4 f3 N$ q+ b* O7 t, ~
    刷分吾係度度既人都識既咩btw我吾識/口\

Hatsuki 发表于 2011-1-17 18:17:52 | 显示全部楼层
香港ip一日三次
2 i3 J  a4 v/ e: c4 d6 L其他無限次
% r8 K  p5 K& niamaboyandog 发表于 2011-1-17 17:52
6 s; `, o) I4 n- |* Q. m! q
+ l4 Q2 P3 G' O, ]9 y

/ T/ _# v0 F# A; _5 Y: C, K. M' K    原來係咁, 唔怪得我之前用無界瀏覽個陣可以無限下載 (不過次次去到中途就斷左線, 我X!
$ j' E) ~1 M. g3 N* v; [1 W' g不過用浮動IP, 斷一次線就可以再下載多3次 (係就係麻煩啲-_-")

inber 发表于 2011-1-17 19:04:54 | 显示全部楼层
原來係咁, 唔怪得我之前用無界瀏覽個陣可以無限下載 (不過次次去到中途就斷左線, 我X!4 _# b* \( n. T" ^- Z! i
不過用浮 ...' F4 ^& A- I9 ]% T' W) G
Hatsuki 发表于 2011-1-17 18:17

S# ?4 R3 `) N& f& `. m6 g& \
; j; u. z! [1 d- @0 i3 _8 F5 m$ F4 m/ y$ f( J
我都系浮動

最爱粤语 发表于 2011-1-17 19:05:22 | 显示全部楼层
现在都不用megaupload了。用其他下了

Calvadoc 发表于 2011-1-17 19:18:18 | 显示全部楼层
难道是改版了?