跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] (轉帖)[宮崎駿系列4部][紅豬+側耳傾聽+哈爾的移動城堡+龍貓][HDTV-TS]

mcnynbajay 发布于2011-1-5 23:24 8530 次浏览 126 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ET0-0 发表于 2011-1-8 05:54:32 | 显示全部楼层
唔知道点解我的会声会影音频滤镜用唔到一开滤镜就软件关闭 唔知道系咪小左个文件呢

mcnynbajay 发表于 2011-1-8 06:26:11 | 显示全部楼层
唔知道点解我的会声会影音频滤镜用唔到一开滤镜就软件关闭 唔知道系咪小左个文件呢6 X$ J; Y/ B' C
ET0-0 发表于 2011-1-8 05:54

5 @# H6 K# Y4 S# U, F3 ^我用開的第11代都系甘了,想打開音頻濾鏡就自動退出的~~原因未知~~反正唔影響操作!& R' F% S( @5 t( x
各位早晨吖! B+ J) j$ O- ^: R4 p; o3 N4 M
ET0-0 发表于 2011-1-8 05:51
5 V# s! W4 T, }: a% t
乜咁早了~~O(∩_∩)O哈哈~我照常通頂……
7 S" d; j7 F/ \9 B2 \/ y/ F+ s2 `; I% o, Q5 K' k
甘就5清楚啦6 W" t1 |# ]3 x) d8 G$ u6 c# K$ n
之前系PT站有人話燒吾到; i7 B  Y: w0 ^: V2 Y5 r
之後先知....電腦上的46G,不等於碟的46G...今次出既天空之城 ...! P$ C1 R! w0 p+ g' s
help6288 发表于 2011-1-8 01:15
. B& P$ z! b# @$ g# C( C6 Z
系喔,碟的容量比率系有差別的~~梗細左D的~~哎~~我都系唔清楚了~~反正無燒過BD盤的~~真的用唔起了!繼續用硬盤保存先了~~

qpl59 发表于 2011-1-8 20:52:01 | 显示全部楼层
宫崎骏作品,绝对支持!

hecatcat 发表于 2011-1-8 21:23:43 | 显示全部楼层
有人放粤语音轨就好啦

ET0-0 发表于 2011-1-9 06:55:46 | 显示全部楼层
有人放粤语音轨就好啦& v2 q3 I: E* B+ ?% m
hecatcat 发表于 2011-1-8 21:23
; ?9 x1 k6 n' U# D4 `) R  D

8 _, n5 P% L5 w* Y) T2 s  A+ H9 x
( e" F' S+ H) y# A    你想要咩

sbsofuk 发表于 2011-1-9 10:56:10 | 显示全部楼层
收藏!!!!!!!!

kanouxu 发表于 2011-1-9 16:16:14 | 显示全部楼层
回复 1# mcnynbajay 5 j% V, [( }  Z0 @  C# c2 a
" Z$ q3 {7 z+ m- r; }+ W" ~

* R7 x) q. W: z* y    正吖~  好经典~  回顾回顾~~~

hecatcat 发表于 2011-1-9 23:05:10 | 显示全部楼层
回复 65# ET0-0
6 L5 C, `, l2 h5 Z: ?& m7 c/ @8 h/ o- g# L7 N* q; v

: Z9 p5 Q5 G  w1 d" N2 R+ r    屋企个细路睇完话唔知讲乜,咁咪谂住播粤语俾佢睇啰

ET0-0 发表于 2011-1-9 23:13:03 | 显示全部楼层
你要音频系咪? 要边部音频

ET0-0 发表于 2011-1-9 23:14:39 | 显示全部楼层
回复 68# hecatcat
# B& C7 k6 J( ^1 y2 G0 B: z) v- k! I# O& i

, p) A% y: w6 N; A8 ^    你要边部音频 定系影片

ET0-0 发表于 2011-1-9 23:17:54 | 显示全部楼层
回复  ET0-0
; s- N& T# C# C8 M  O3 P( N! V* q/ g( o* c, M0 D0 Z' I
3 p. }* j) X, z6 u4 o1 Z
    屋企个细路睇完话唔知讲乜,咁咪谂住播粤语俾佢睇啰
2 Y0 a. U' L+ g1 Ehecatcat 发表于 2011-1-9 23:05

% d, z1 `7 _; @# F
! N( g7 N6 {8 |( R* a( j1 c2 D3 `  l
    如果你想部片粤语 一定要剪片 因为电视台配音会剪掉一些片段

kitty 发表于 2011-1-10 11:33:57 | 显示全部楼层
是hdtv版本,謝謝版主分享