跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] (轉帖)[Kobato 奇跡少女][HDTVrip+TVRIP][MP4+RMVB][NHK+TVB][01-24+音頻-04+TVB字幕]

mcnynbajay 发布于2010-12-26 12:37 9165 次浏览 174 位用户参与讨论     [复制分享主题]
jazx120 发表于 2010-12-26 17:27:34 | 显示全部楼层
支持一下~!!!!!

wjr5200 发表于 2010-12-26 18:07:57 | 显示全部楼层
clamp的要支持

wjr5200 发表于 2010-12-26 18:11:19 | 显示全部楼层
( D" e* V) r3 l; k
【動畫名稱】:Kobato 奇跡少女/ q& B/ n1 ]7 l& `2 T) z/ J$ H
【集      數】:24
, N' t& X4 g. W  R9 i【配      音】:粤语(TVB配音) RMVB +  原声日语 MP ...0 X  ?0 g- b" t3 m, d
mcnynbajay 发表于 2010-12-26 12:37
, b4 A2 N9 H# o& P) s) Z  @
+ r- Z  ~9 F- J
引用:終於可以睇1080P的視頻了~~事因主機要裝3個硬盤(1T*2+2T),裝唔到顯卡了~~用I3集成的GPU來睇,講真,好垃圾了……玩遊戲+睇高清的效果好明顯的差別了……畫面的流暢感……; G% H7 n3 \9 F1 , B& p# D' r4 a
    不是有将光驱位变硬盘为的零件的吗

cancomcom 发表于 2010-12-26 18:27:00 | 显示全部楼层
今日唔記得左睇,而家可以睇番!!

inber 发表于 2010-12-26 19:04:36 | 显示全部楼层
鎴戝敂绯诲嚑璇嗙敤MU
( \- V( Y2 S8 s7 c$ ?9 G7 Oas499383231 发表于 2010-12-26 16:38

. F$ E2 n0 q/ P. U, o: f1 @% f" J+ k5 R, N/ G

: T% t. _+ I2 T4 c- M. p0 d! U小弟不才
, h6 y8 E3 c0 ~' E% P: {5 |. S4 T睇唔明呢句咩黎的
* O1 u8 v- N4 l7 G* H. ^/ a見到此字請回
+ p" S0 `& m* N* t否則當你灌水

yan941121 发表于 2010-12-26 19:12:32 | 显示全部楼层
未聽過 但係CLAMP 作一定無走寶

ttsti 发表于 2010-12-26 19:27:24 | 显示全部楼层
原版睇过,粤语没时间去睇!

as499383231 发表于 2010-12-26 19:47:18 | 显示全部楼层
小弟不才( |( T% j4 M% J4 g9 H/ M3 @, r4 p: u+ ~
睇唔明呢句咩黎的; q7 ]1 A  n9 g
見到此字請回
1 L2 N" t  J; Z2 ^  O( J否則當你灌水2 b. \2 Z" B) }. H! v  o) i
iamaboyandog 发表于 2010-12-26 19:04
) b, S6 D/ F5 |; v/ ~4 `' }# m
唔好意思,我将编码改做$ c- z! M: u/ _: w3 {" t
我系想问,我唔识用MU

inber 发表于 2010-12-26 19:51:56 | 显示全部楼层
唔好意思,我将编码改做
+ K0 @3 Z# b  A3 x5 c我系想问,我唔识用MU! U. h! R9 [* e8 p9 {
as499383231 发表于 2010-12-26 19:47
2 F  D! g4 ]3 J% \  \+ `& D
. P. e8 L/ w1 v, H5 {2 Y
4 F% M+ O2 {5 \* M: w
咁你改返之前張帖
" O" l' j: |! `/ W4 C4 H* O( \) T- q$ A+ e6 F  u2 Q+ t
唔識用MU可以用其他. E, G$ {: D( a, C9 b' h' r0 j
真系想用的就去查下* N4 z( w6 O& S* F5 t
有人發教學的

traimy 发表于 2010-12-26 20:02:57 | 显示全部楼层
哦?115~快,支持,马上下

alam 发表于 2010-12-26 20:09:29 | 显示全部楼层
look very good, thank you for your cartoon!

小c 发表于 2010-12-26 20:27:40 | 显示全部楼层
今日系电视睇过一下!!!感觉还行!