求。。。同居密友(郑秀文)版。周星驰--食神。以上为粤语版本

tankkiller 发布于2010-12-13 20:45 3081 次浏览 30 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(30)人评论

tankkiller 发表于 2010-12-13 21:27:17 | 显示全部楼层
谢谢移送、发错区添。。。

漫步雲端 发表于 2010-12-13 21:42:31 | 显示全部楼层
食神:115下載' F' y3 R" p2 g& |  r7 R
http://u.115.com/file/t6f4fd0c9a

ConvoyChan 发表于 2010-12-13 21:48:30 | 显示全部楼层
哇 有钱就系豪。。。。。以上两个都没有高清 最多dvdrip既粤语
: i8 G5 ?6 _5 land 系蜜友5系密友。。。。
0 T; f1 Z3 U( R0 a/ _9 P; s有粤语dvdrip 食神 http://u.115.com/file/t6f4fd0c9a 高清压缩技术 虽然同rmvb差不多大小; I" L/ d* @# \0 Z* h
不过画质基本无损 双音轨 自己切换. Q0 I7 S: r- [/ G9 E% x
同居密友既话rayfile上面有同上面个一样都系双语高压 不过无法保证可下载

tankkiller 发表于 2010-12-13 21:49:33 | 显示全部楼层
请问要用什么软件下载?

漫步雲端 发表于 2010-12-13 22:14:07 | 显示全部楼层
樓主果然系有錢人,想不到咁都賺咗90星夢多謝樓主了2 \' A6 c6 m+ c: Y. M
1 h- K* h" I8 V( O' [2 M! L
請問會下載嗎

漫步雲端 发表于 2010-12-13 22:20:02 | 显示全部楼层
打開下載鏈接,然後右擊選擇下載工具/ E' R9 V: B1 [; J. `
- O6 X0 t  p) W  ]4 k4 d

tankkiller 发表于 2010-12-13 23:05:07 | 显示全部楼层
同居密友呢??

tankkiller 发表于 2010-12-13 23:06:17 | 显示全部楼层
谢谢。。。!

inber 发表于 2010-12-14 07:21:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2010-12-14 09:06 编辑 ' c# Y9 i; r) H6 T
樓主果然系有錢人,想不到咁都賺咗90星夢多謝樓主了" ~/ b( [7 I" K" ?
, q# x  Q9 p' P- T1 H( H! h
請問會下載嗎* \3 O( ]3 u9 B3 j3 J& N6 M
漫步雲端 发表于 2010-12-13 22:14
6 s/ H0 ]  Z. ^9 Y' G
7 I5 s, I1 Q* L5 [0 D, I) G6 i
6 C) H) v( V) U6 @
90?
& b3 k* \( J5 O9 F4 `8 K& g) p唔系200咩?
4 Q! |8 @- t4 n3 C0 f+ e
2 h( Y8 @8 V! n- V- B現在重新評估後:7 T8 j7 Z: o, s" ?9 p
我認為樓主系积分管理過左90星比你6 B. P  g% }2 `: a2 \  \
(唔知有無估錯)
1 p, K, r. m) b* k* f. g/ u6 `) Y% g2 u% k1 a
但諗諗下
( Y7 s, E, w! Y0 n樓主咁快識用呢種功能?

jinguang 发表于 2010-12-14 08:46:45 | 显示全部楼层
有钱真好啊……

漫步雲端 发表于 2010-12-14 11:52:15 | 显示全部楼层
90?' c8 T& Y9 c: z1 V/ [8 d# f
唔系200咩?
9 O! ]5 j6 [/ K' H! ^1 P+ c6 T4 X$ ]
現在重新評估後:/ t( U( Y2 N- J" h1 v) @* o
我認為樓主系积分管理過左90星比你8 V% Q# `6 i$ G* \
(唔知有無估錯)
# C# S+ u$ Z$ ~, c
  b" [" ?+ f4 g# Z3 M+ T$ t$ o但諗諗 ...$ }+ J" ]* f# q: a
iamaboyandog 发表于 2010-12-14 07:21

9 O7 \  ^) h6 H2 ~
0 c# O& y4 P& P1 A
$ F5 m' b+ z; B7 t* i   
' k# N8 ]/ U4 w$ R; J$ f# S樓主要搵兩部片,我只系搵到一部比佢 所以就得90星夢

123下一页