[版务建议] 个人建议将回收站的贴子定期删除?

chen2010 发布于2010-9-1 06:32 3408 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
inber 发表于 2010-9-4 06:12:51 | 显示全部楼层
得你先会咁谂我= =!真无语了
) w1 W. p8 T3 W; O& J6 n4 Mkevinchan 发表于 2010-9-4 00:21

$ R1 r; s3 q, V1 P/ P+ G
/ Q, O8 w" X( K* j& G. @. A/ Y
  O; a) a6 R( T% u$ L8 Y原來得我一個咁諗你.........睇黎我要對你重新評估

kevinchan 发表于 2010-9-4 07:49:49 | 显示全部楼层
原來得我一個咁諗你.........睇黎我要對你重新評估  K' T+ i; x( D% N3 F
iamaboyandog 发表于 2010-9-4 06:12
4 z  G/ Y0 x) Q6 L( T) N
6 n$ j+ O! J7 }

# h$ b: f  I. _" s, l5 e' y" G    嗯,重新评估吧,我好好人的

inber 发表于 2010-9-4 08:09:12 | 显示全部楼层
嗯,重新评估吧,我好好人的0 g6 E8 O. Y$ v! k0 w7 X- I
kevinchan 发表于 2010-9-4 07:49

' n3 @9 W; @+ ^# [, N+ T* M+ M; E; G$ X5 P; T) k, o
# ^8 P+ j! F' H+ ^( r4 q8 R* {4 i

: @  I% r4 m3 D! k的確要; u& c1 o. z; b* q1 v# v- ]& O7 B
你洗唔洗開張帖叫埋其他人黎.一齊黎評估你

wuchaojin 发表于 2011-1-8 21:37:47 | 显示全部楼层
回收站shi gansm是干什么的啊?