[版务建议] 个人建议将回收站的贴子定期删除?

chen2010 发布于2010-9-1 06:32 3404 次浏览 27 位用户参与讨论     [复制分享主题]
小c 发表于 2010-9-1 21:34:16 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:17:13 | 显示全部楼层
回收站啊度明明写住发帖会减分的,五知点解仲有人回贴都有既!!
' U' T7 n( g! C- A2 g8 n小c 发表于 2010-9-1 21:34

# z+ N, B) \- |
# w( o4 @6 U! F4 S  @0 x! q4 c7 }! r9 T6 R
    大把人回帖,尤其係嗰啲发错版区被移去回收站的帖子,好多人回复的

小c 发表于 2010-9-1 22:27:36 | 显示全部楼层
回复 14# kevinchan ; v9 X8 i- Q. u$ I+ w* S/ D9 E& c
' B2 Y! F0 F$ J, ?/ s$ ?) i

: v- H9 A8 A+ C5 f& [    我曾经五觉意回过两次!!

kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37:46 | 显示全部楼层
回复  kevinchan " U2 t, j& y1 T0 c
7 K# U/ k3 b+ C; ?- C: [0 K/ Q1 [
) X. J, v8 ]- S: m6 R1 [4 w
     我曾经五觉意回过两次!!
8 m  a# Q: ~* F! ~小c 发表于 2010-9-1 22:27
  @) I$ Y5 b* e0 Y$ t

Q6 R1 Z* m$ L0 A0 c
3 e( z) W: L* E: K) L8 u( C0 e    我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢

chen2010 发表于 2010-9-2 05:39:13 | 显示全部楼层
对,一时不小心,以被咬了!

maplep 发表于 2010-9-2 05:42:49 | 显示全部楼层
= =呵呵。。。我每次找资源发现在回收站有我要的东东也会去回的=-=

inber 发表于 2010-9-3 20:47:35 | 显示全部楼层
我绝对唔会唔觉意回复,但我试过几次刻意去回复,因为想同帖子里面嘅人讲啲嘢! l  O0 y# p3 N
kevinchan 发表于 2010-9-1 22:37
" m; p: ?# Z/ d2 ]; ^4 t
. b! y3 |7 F9 A. C# Y

& M+ @/ h9 F9 d# ?# j我只試過一次刻意去回
- o* m) }  n) q0 g" x- e; t(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:02:37 | 显示全部楼层
我只試過一次刻意去回  D9 R( |, s' }2 h# Y$ H+ g, l/ \+ ^
(我當時系想睇下系唔系真系會扣分)
# p# H3 m: r" D" J1 q" w3 E4 Z! Miamaboyandog 发表于 2010-9-3 20:47
" U) Y. F6 Y6 Y4 B) k/ `! S
% e# l8 E3 e4 P

/ x# p, b2 a. t# Q    我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会

inber 发表于 2010-9-3 21:03:53 | 显示全部楼层
我都试过咁样,我想试下我街长会唔会扣星梦,果然係一样会
8 [* M- C8 V3 f9 @5 P2 Kkevinchan 发表于 2010-9-3 21:02

k! O6 f; k1 I7 s8 H/ M( u, A% @
* ~3 u8 H' a3 a* b' {: V' W
' f& _3 I: ]7 G- _* M5 k估唔到你都會
' G. n0 s2 {1 {4 f& A  r當時我系新手出於好奇所以.....: Z  ?+ w$ u5 f4 H5 f" Z- ]* P
點知連街長都會

kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11:15 | 显示全部楼层
估唔到你都會4 N1 d1 J# A0 g
當時我系新手出於好奇所以.....7 u6 o6 X, T. Z7 \" _; x* v
點知連街長都會; k7 u" C; s7 S
iamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:03
0 w9 U0 Z, A% g) t. B) m
5 b: M; R, l4 y5 P- ^
- c0 H) Q# U, T4 D3 Y" z
    唔实践过到时教唔到人,你话係米?

inber 发表于 2010-9-3 21:18:15 | 显示全部楼层
唔实践过到时教唔到人,你话係米?  K3 N7 x/ u% K- S- m
kevinchan 发表于 2010-9-3 21:11

2 ~3 D3 h% v; a0 G( f
+ d; W; M4 z/ ~! p- X, R& @/ r0 M4 r8 v' F  s' ?* X4 }
教去人地比回收站扣分

kevinchan 发表于 2010-9-4 00:21:28 | 显示全部楼层
教去人地比回收站扣分
1 f2 @1 m! @0 {5 liamaboyandog 发表于 2010-9-3 21:18
" {. s6 {, X8 n$ D% X
- d9 s" y' ~6 Q, o4 o: O  y
7 _! T8 m0 I  S5 u1 {- h
    得你先会咁谂我= =!真无语了