[其它更多] 【转载】圣斗士星矢.Saint.Seiya.1986.X264.4Audio.HALFCD-NORM.LZ.国/粤/日/法[115]

天使之风 发布于2010-8-19 13:40 7673 次浏览 83 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ninihaoha 发表于 2010-8-19 21:52:36 | 显示全部楼层
性价比太高了 音质唔掂。。。

alam 发表于 2010-8-19 21:54:20 | 显示全部楼层
性价比太高了 音质唔掂。。。6 T. C# \) ]3 Y' f8 b& K
ninihaoha 发表于 2010-8-19 21:52
7 Z9 @4 B% @" G
$ s8 M! _% L8 z  |6 r! O/ h

; c* o0 \+ K1 P5 v! N9 l. o7 u4 S    音质唔掂?

天使之风 发表于 2010-8-19 22:47:50 | 显示全部楼层
唔係你估,其实我一向都係咁噶啦9 G9 }$ G: @' m1 D
kevinchan 发表于 2010-8-19 21:51
% R" g' P6 N9 Q# Q3 M8 W
; u% h9 r( _9 y" u, s- D: N2 g7 N+ ^
% @% m6 |/ r( y. H! f& Z3 W5 c
    一向都系衰野~~

aaron81 发表于 2010-8-19 22:48:00 | 显示全部楼层
音质唔掂?
* X2 K9 K9 Y- L: l$ R6 V- Talam 发表于 2010-8-19 21:54
, ]# M' G  H. z; Y4 F1 I7 n' r
有无下过,音质如何,我正在下集试听

天使之风 发表于 2010-8-19 22:50:55 | 显示全部楼层
音质唔掂?
* Z8 Q+ P. |: o4 y; O$ Balam 发表于 2010-8-19 21:54

T5 M8 {$ o5 H4 P7 e
0 f& J& Y+ f* }2 w' ]% @我下了几集,其实都可以,不过除了第一集其余的我用KMP的话粤语声道会加速。。。换PotPlayer就正常,不知道是不是我设置问题

kevinchan 发表于 2010-8-19 23:03:22 | 显示全部楼层
一向都系衰野~~
5 S; m# i$ I9 E) P  X- _天使之风 发表于 2010-8-19 22:47

X# V( t" Z' ?) f. P8 D
. ^0 Y& s- r" T3 h" c) S4 h4 x8 U/ `/ o9 }. @: D" [2 o
    唔够你衰

aaron81 发表于 2010-8-19 23:08:38 | 显示全部楼层
我下了几集,其实都可以,不过除了第一集其余的我用KMP的话粤语声道会加速。。。换PotPlayer就正常,不 ...7 x$ M" U+ u) @
天使之风 发表于 2010-8-19 22:50

; @; z# L- n7 t我觉得音频的确吾够netasa的好,感觉D声有D刷,可惜netasa的依家都未连载~

aaron81 发表于 2010-8-19 23:09:22 | 显示全部楼层
音质唔掂?
2 d( \# C. V5 }+ E7 i# Ialam 发表于 2010-8-19 21:54
" _- Y6 j) f( n7 o8 g3 k
我觉得吾够netasa的音频好~

天使之风 发表于 2010-8-19 23:16:10 | 显示全部楼层
我觉得音频的确吾够的好,感觉D声有D刷,可惜的依家都未连载~
6 [, F! u8 ]" N3 O- j1 \aaron81 发表于 2010-8-19 23:08
4 _$ S2 B7 s2 f, I, F

3 g$ t0 t2 `: L+ T+ A* p
7 j! a" v- a: k1 j* b/ \    那个已经变成陨石坑了吧····

inber 发表于 2010-8-19 23:53:36 | 显示全部楼层
樓主真係好人,唔洗回都可以見到內容,謝謝

leafir 发表于 2010-8-20 01:04:46 | 显示全部楼层
好多東西下,硬盤都下到滿了,先支持下 遲些少再下啦,

netasa 发表于 2010-8-20 01:23:18 | 显示全部楼层
太好咯,咁我就唔使比人吹住更新音频咯。 NORM真係帮左个大忙咯!
2 [& I7 o  R! N' _3 J
8 Z) v. ?# t' h* o* [4 x6 `虽则人地做好晒有现成,不过我都係唔敢收D压得咁细嘅粤语。  米先到时采样率又係2200KHZ  之前有唔少片都比人扼左。