[吃喝玩乐] 同学的名字要看清~

嚣のЪ 发布于2010-8-15 13:07 3105 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
eegbook 发表于 2010-8-19 05:46:00 | 显示全部楼层
所以,还系写手好字有好处呢。嘻。

k1s2f3 发表于 2010-8-19 14:52:40 | 显示全部楼层
哈哈,林蛋大呢个名都唔错啊

MUfans 发表于 2010-8-20 15:49:11 | 显示全部楼层
回复 23# kevinchan
) M, B$ L/ m( ^* I, Z
! G9 B" b4 l# {& F1 i: X
( r2 c; j; }5 Y9 F8 T    所以经过哩次之后 % I' [3 A+ F7 @% V* a" L% x4 K2 ]

2 G4 E3 C( d/ I5 @4 h4 X我没人够胆乱我写我个名

kevinchan 发表于 2010-8-20 19:00:33 | 显示全部楼层
回复  kevinchan / L  E/ f/ G- t! l& c& g' P( f

& Q- O; ^" a* H3 \
7 U1 g8 X5 \4 q% m- l$ y6 a    所以经过哩次之后 5 V) x# N) r; j2 t# W2 m" U
  |; Y$ w6 ^* t# k* E: ^. I
我没人够胆乱我写我个名  b. ]6 e2 l; g. j; g
MUfans 发表于 2010-8-20 15:49
* X) Y: Y- [9 B7 R7 W- T
3 Z! w' m+ M  Q5 \5 Q) B) A

. i1 R5 @3 w. l1 `0 E. J8 a    暴力狂

vi3w87 发表于 2010-8-20 21:18:22 | 显示全部楼层
哈哈哈哈哈哈哈哈哈
% m6 r6 X; ^/ u

kyo1983 发表于 2010-8-20 21:23:28 | 显示全部楼层
咁你以后係米会见到人哋写你个名写得样衰就打人咖
7 n9 n2 H6 I9 E' R* k( jkevinchan 发表于 2010-8-18 20:55
' Z, O( E- `# z& i
/ w. D5 o- k5 c+ r

( ^. f9 g! k5 b! b  h    咁要睇下写到个名衰成点窝

kevinchan 发表于 2010-8-21 08:08:28 | 显示全部楼层
咁要睇下写到个名衰成点窝
2 R/ l+ [' O+ Q0 C) jkyo1983 发表于 2010-8-20 21:23
" U. }1 s( N6 c/ _- D
) q& _9 {0 e. \5 d6 F1 d6 H0 ]2 A( ~0 H. p
. B  W- L! c. _: f. ^0 h
    就算再衰都好,大人始终係唔啱嘅

lmjjack 发表于 2010-8-21 13:46:40 | 显示全部楼层
纯恶搞..很少会打竖写名

kyo1983 发表于 2010-8-21 19:33:41 | 显示全部楼层
回复 31# kevinchan ) ~! Q8 `1 K) j7 s0 i5 H& D

4 m0 v0 E4 C8 O( c, |  ?
9 t) W1 o' p8 J) s4 h    咁又系,打人既话,警察叔叔会拉

kevinchan 发表于 2010-8-21 22:14:45 | 显示全部楼层
回复  kevinchan / X8 B- c& u3 m1 K/ O
: F3 ]. g# A1 g
/ T3 _: Y; [# q  R8 V
    咁又系,打人既话,警察叔叔会拉# k) y2 w" T% I1 \; ?5 J
kyo1983 发表于 2010-8-21 19:33

9 v) n- g; S* y8 `/ w% [$ ?* k, e& |3 b$ `
& \" M# c( E5 ^6 z/ _
    不好意思,原来我打错字.....不是大人,而是打人,幸好你能看懂,呵呵

uRchIn 发表于 2010-8-21 22:26:34 | 显示全部楼层
以前喺笑話頻道睇過

kyo1983 发表于 2010-8-22 16:05:24 | 显示全部楼层
回复 34# kevinchan
% L% M6 F/ @0 j/ v% J1 V' w& O7 {  Z7 ^7 b

& k; F- C2 X6 G+ o- c. P    扎眼睇落去真系有D理解唔到,后来再睇多次就估到你系打错字啦