[每日闲聊] 充满番茄汁的一个星期

嚣のЪ 发布于2010-4-25 12:39 1276 次浏览 29 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今个星期忒囧{:4_315:}
7 b0 v1 S( `9 S% m: _; J' ~1 G唔知边个同学搜罗佐好多部虐杀片返嚟) g, B1 ^2 @# k2 t" N
摆起课室部电脑度./ q1 l! [$ e9 Y- T: x  m
成班人晚修偷偷睇,课间挤住D时间嚟睇.  t" @2 K9 h% g6 v5 L* ?# n
<寂静岭><孤儿 孤儿怨 孤儿疑>哩两部我就睇得都算完整.
( o7 \  d8 R) h& M<寂静岭>就比较恶心...
2 H: l* @2 \+ D8 Z) X& W- Z基于坐第一排,视觉和听觉都好大冲击,/ W2 G  G; I) h0 |2 Q+ X
难以入眼噶剧情就掩眼露出条缝嚟睇...- Q: e1 t7 T. E5 f( T
仲有睇<生化危机><死神来了><灭顶之灾>等等~
8 I  y2 J  w  b! A有D我不在场,没看...
( i3 N. M5 B! [- a' B2 t3 Z有D就基于太眼训,直接趴台睡觉.* M; b  z$ n- |
听着恐怖音乐入眠...还有女高音尖叫声...[电影里的]
' q' @6 T" C+ o) ?$ T# Q7 y9 m<恐怖蜡像馆>睇佐个开头...他们应该今晚继续...7 p- R  z( _& ]) f3 W; Q
呃...今晚都系迟D去...费时又好几日难以入眠...

已有(29)人评论

cao0422c 发表于 2010-4-25 12:52:56 | 显示全部楼层
系学校睇电影嘅感觉真系好...
/ G- z0 X) [% }/ r- O. C可惜..我系学校睇电影俾老师发现咗..佢仲塔实咗台电脑,锁匙都唔俾翻我地

alexhus 发表于 2010-4-25 13:04:29 | 显示全部楼层
我最钟意睇恐怖片啦,不过欧美果D血腥,我比较钟意日本同香港D好睇D。。。

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:05:00 | 显示全部楼层
本帖最后由 嚣のЪ 于 2010-4-25 13:08 编辑 " P# b/ z3 p* r( v& S7 Q/ ~
唉系学校睇电影嘅感觉真系好...
3 ?/ j9 h" O# k% y+ S: y可惜..我系学校睇电影俾老师发现咗..佢仲塔实咗台电脑,锁匙都唔俾翻 ...( I. M- G' ?7 ]# S" K0 ^4 Q
cao0422c 发表于 2010-4-25 12:52

) M- x5 C7 F0 m  S. X4 |# ?. Q0 m5 G3 s
* o( U& [# ?, S/ S$ c# G( |
    我哋门口有人睇水~
1 c: F  F4 W& A/ x" ^再唔掂就美曰其名:看新闻~

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:07:38 | 显示全部楼层
我最钟意睇恐怖片啦,不过欧美果D血腥,我比较钟意日本同香港D好睇D。。。
+ C4 v0 B0 f  ^' x3 \alexhus 发表于 2010-4-25 13:04

* n; B. {/ S) [( a) d+ p, K9 n
$ Z$ s3 `/ T, x( S8 c1 A2 a# n. I& C4 `# H: A$ l
    {:4_301:} 日本贞子,香港僵尸.

kevinchan 发表于 2010-4-25 13:49:15 | 显示全部楼层
以前我哋班都经常播电影,多数係动画同喜剧

嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:58:01 | 显示全部楼层
以前我哋班都经常播电影,多数係动画同喜剧
0 P5 y, G4 [& m$ e) Y4 f$ Ukevinchan 发表于 2010-4-25 13:49
1 m5 U/ k/ s; A+ ^( ]
3 M: Q1 C$ T5 s

: B, w8 L$ y; v    目前为止,播动画只播过<空之境界 剧场版> <飞屋环游记>{:4_301:}

基拉杰特 发表于 2010-4-25 16:42:34 | 显示全部楼层
我们班的外教上课时经常放恐怖电影,然后当他看到女生被吓的样和尖叫时都会偷偷地笑

cao0422c 发表于 2010-4-25 17:08:45 | 显示全部楼层
我哋门口有人睇水~
3 P: L  D% _% U& ]& U- V6 O再唔掂就美曰其名:看新闻~4 }" {5 D2 [2 p
嚣のЪ 发表于 2010-4-25 13:05

; }7 s0 v! j/ K" O! V
% O& B8 Q$ g9 o3 @$ L- [& |   唉..待遇真系好... 可怜我地开下电脑都俾老师闹

kental 发表于 2010-4-25 17:28:12 | 显示全部楼层
我地以前都系甘体,系借听英语听力噶时候体外国片,不过呢D血腥恐怖噶就免啦!

hikaru123 发表于 2010-4-25 19:23:12 | 显示全部楼层
我还是喜欢日系那种心理恐怖的。。。对了,入殓师不错的~~

hikaru123 发表于 2010-4-25 19:23:50 | 显示全部楼层
入殓师是说那部得奖电影。。。

123下一页