[吃喝玩乐] 同学的名字要看清~

嚣のЪ 发布于2010-8-15 13:07 3106 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
MUfans 发表于 2010-8-15 17:00:23 | 显示全部楼层
小学过阵 差D因为 殴打同学而被记过  t3 a* `! \3 o' L8 k

' H0 n) ~( h0 o原因系因为 个###扑# 考勤员 写到我个名 鬼死咁难睇
1 F4 f8 ]5 U- R8 ^
' Q$ {) ~2 w- J! g我一把扫把车过去

hkgtboy 发表于 2010-8-15 17:15:14 | 显示全部楼层
寫成這樣還真是很易誤會的,但是...' v, l- A' L( k* _# S% D0 Y

eegbook 发表于 2010-8-15 17:34:43 | 显示全部楼层
个老师都好搞嘢下哦。

火宇宙 发表于 2010-8-15 17:50:24 | 显示全部楼层
呵呵,唔出奇,小学生写字系甘上下

wjr5200 发表于 2010-8-15 19:44:39 | 显示全部楼层
名唔系打横写咩

victorsengmo 发表于 2010-8-15 20:13:35 | 显示全部楼层
點睇都睇唔出wor...明顯係林蛋大...

kevinchan 发表于 2010-8-15 23:13:34 | 显示全部楼层
小学过阵 差D因为 殴打同学而被记过
. D) C7 _- k; O% l+ j% F0 W
+ j" _2 v/ H2 e/ F4 ?/ }7 P& Q4 `原因系因为 个###扑# 考勤员 写到我个名 鬼死咁难睇
4 e( q+ z, Q2 J/ a. u! l# B4 Y/ G8 }- V) }8 G8 ]7 z1 C
我一把扫把车 .... O8 A+ P- C/ h, a
MUfans 发表于 2010-8-15 17:00
# }+ y, `! Y/ y1 Z& R/ h1 ^1 v

& [" r% B3 h3 [/ w
5 g$ l1 n4 l- C$ N    估唔到你人仔细细就咁恐怖= =!生人勿近

QQ车 发表于 2010-8-16 00:56:24 | 显示全部楼层
个名打横写就OK了.

MUfans 发表于 2010-8-18 17:23:08 | 显示全部楼层
回复 19# kevinchan : q" D3 u4 r  @1 t

& J  e' z4 ?' n+ d( d2 O, M1 V" I9 t* y7 T1 F( T
    鬼叫佢 写我个名写得咁样衰

kyo1983 发表于 2010-8-18 18:56:44 | 显示全部楼层
呢个细路仔太有意思了

kevinchan 发表于 2010-8-18 20:55:57 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 2 n5 L5 K# O0 _" z; A
  m8 z( }# t( Q& |9 A! H) B

6 E, ~# d: `" L) _- p4 X, W" N  ?    鬼叫佢 写我个名写得咁样衰
9 C% n, f% [$ R# ^1 `0 f0 q% f2 WMUfans 发表于 2010-8-18 17:23

5 l- M, Y0 v5 y5 Z" r; i2 {3 a& d6 R- M
/ T) g. Z/ M3 M% r/ M
    咁你以后係米会见到人哋写你个名写得样衰就打人咖

平常心 发表于 2010-8-18 23:59:02 | 显示全部楼层
名改吾好,你可以怪高堂,但写吾好,你只能怨自己,