[迅雷快传] [j2rip][美少女戰士][01~46<完>][日粵雙語][內掛字幕]

ngyan1600 发布于2010-8-14 23:15 4550 次浏览 70 位用户参与讨论     [复制分享主题]
6 a, A, l9 ?) `! `$ d& t8 Z3 P1 t  J- N. c8 P
更新完畢& w5 W6 r1 c, T
                          NGYAN1600- 24/10/10

7 C% @6 B& ^4 E! [更唔更新睇大家反應
6 M4 J  C3 y# {) G; N7 k[片名]美少女戰士
1 L+ |& @3 f' A[集數]第1~46集. |+ G- i! h8 q* s
[語言]日粵雙語% L) M: j5 t0 s( @
[字幕]內掛中文字幕
1 E/ x+ m! e# N4 w: }[大小]100~300m. ?5 n1 @" j5 G; z7 U; G
[格式]mkv/mp49 w. W" R  K0 |" S2 t& t- {
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(70)人评论

freedom246 发表于 2010-8-14 23:22:56 | 显示全部楼层
翻来呢边支持1600兄!!

alam 发表于 2010-8-14 23:34:58 | 显示全部楼层
mp4 should be good wor... thank you!

ConvoyChan 发表于 2010-8-14 23:41:01 | 显示全部楼层
开甘多。。。。。系了 四驱兄弟个wgp篇 继续做落去么。。。。。。。7 R4 z% k! o( i5 b
我发觉个台版片源貌似完全冇删减 可以直接盗用

kevinchan 发表于 2010-8-14 23:44:18 | 显示全部楼层
支持一下1600先

迪格斯 发表于 2010-8-14 23:51:43 | 显示全部楼层
支持下你。。。

maplep 发表于 2010-8-14 23:57:35 | 显示全部楼层
好像被拉大了感觉。。= =

ddarcy 发表于 2010-8-14 23:58:53 | 显示全部楼层
有双语版当然要收下; W5 T. h$ P# E& T& `

9 I  [2 w6 _: V4 ]多谢楼主

kevinchan 发表于 2010-8-15 00:05:37 | 显示全部楼层
好像被拉大了感觉。。= =; y# ]3 o. c* I$ @6 v7 @& \
maplep 发表于 2010-8-14 23:57

1 P" ^$ @! y& x5 @$ V7 _+ ]8 J3 f1 e

; q) l- a2 ^  X5 ^% I( q    好明显係啦= =

ngyan1600 发表于 2010-8-15 00:10:09 | 显示全部楼层
--cut左黑邊,係咁既啦.....
+ M) s  K6 v/ @$ q5 ?本身tvb d黑邊就唔合理...

hidashen 发表于 2010-8-15 00:21:22 | 显示全部楼层
重播sailor moon啦,多谢了啦!!!!

freedom246 发表于 2010-8-15 00:23:48 | 显示全部楼层
其实唔CUT黑边都无所谓啦!!好似IQ博士咁!!
8 S! s+ `- |( M4 r2 i分辨率都有翻甘上下,睇既时候放大画面就有4:3既效果(而加好多播放器都有咁既功能),- Y' `  C1 D% g- O( z, G
始终还是觉得16:9完整D效果更正!!