[迅雷快传] [j2rip][美少女戰士][01~46<完>][日粵雙語][內掛字幕]

ngyan1600 发布于2010-8-14 23:15 4552 次浏览 70 位用户参与讨论     [复制分享主题]
迪格斯 发表于 2010-8-15 09:46:45 | 显示全部楼层
多謝晒!希望會繼續更新!
0 F! P7 o3 |/ Y% w# r) }我以前發過周慧敏果首粵語主題曲既cd版
  N% v- T$ A/ K( u. `! a4 e
6 I- Y6 ]/ k1 s5 d9 K# V如果有人將粵語主題曲合落去就好啦9 W% a: U; A0 E/ R: q9 A) G
venuschen 发表于 2010-8-15 09:23

+ V; \/ I! l7 w! L哈哈,在下载。。。。其实我都准备把录影版的op换了,咁岩al拒又发了ts档畀我,可以用拒嘅来整。。。

迪格斯 发表于 2010-8-15 09:48:02 | 显示全部楼层
多謝晒!希望會繼續更新!& `6 l; O, a8 k+ s- T. {: ^' o
我以前發過周慧敏果首粵語主題曲既cd版$ ]+ }: i  [4 M4 o; b

- `8 s6 |9 T$ O- f' o; d+ o2 B如果有人將粵語主題曲合落去就好啦8 f- s( G' L& k
venuschen 发表于 2010-8-15 09:23
4 b$ p9 N7 @/ P; U9 Q% H
# J7 W) a- d; d$ s6 H
这个js空间真系衰的,下载到了一半就死左。

venuschen 发表于 2010-8-15 10:04:37 | 显示全部楼层
哈哈,在下载。。。。其实我都准备把录影版的op换了,咁岩al拒又发了ts档畀我,可以用拒嘅来整。。。
, e! K9 Y1 o( ?; G8 ^2 x迪格斯 发表于 2010-8-15 09:46
1 [$ W  j" c# I* e# j
6 c( H$ r5 V) K
迪兄愿意做合成既话就真係太好啦!
/ V8 R- F9 P) Y1 k: {alam条片真係好清,希望佢有时间既话会继续同我地分享,真係辛苦晒佢啦!

迪格斯 发表于 2010-8-15 10:09:03 | 显示全部楼层
迪兄愿意做合成既话就真係太好啦!
" w, u6 B" V3 }2 t$ C5 y; E% H) dalam条片真係好清,希望佢有时间既话会继续同我地分享,真係辛苦晒 ...
+ G0 U: z' F9 }& X1 C6 mvenuschen 发表于 2010-8-15 10:04

+ L1 r: n6 Q0 K$ O$ \3 z原来我搞错了,今次翡翠2台用的原来是旧版的dvd,我原先仲以为系用修复版重新进行合成来播,点知睇过个ts才知道是用原来首播的,个ts录影真系几好同dvd一模一样。。。。。所以如果可以就一直发这个ts的264mkv就算了,都唔使再用dvd做raw做合成。。。

richard 发表于 2010-8-15 10:24:21 | 显示全部楼层
当然要更新啦,我们FANS怨念很深的

venuschen 发表于 2010-8-15 11:08:45 | 显示全部楼层
原来我搞错了,今次翡翠2台用的原来是旧版的dvd,我原先仲以为系用修复版重新进行合成来播,点知睇过个ts ...
( R5 {% R/ O* P- y; n" A迪格斯 发表于 2010-8-15 10:09
* N4 q4 R, |! z& u, ~
  V5 B! o& a5 e0 W, ]3 B( z

; m. |1 T$ O) j' q+ P$ J% |我觉得alam条片已经好清啦,如果可以将周慧敏果首粤语版主题曲合埋落去就非常完美啦

迪格斯 发表于 2010-8-15 11:30:57 | 显示全部楼层
我觉得alam条片已经好清啦,如果可以将周慧敏果首粤语版主题曲合埋落去就非常完美啦. k4 D# j& n0 P1 _0 }, ?1 b% N# t
venuschen 发表于 2010-8-15 11:08

& Z  C8 j0 W; a哈哈,我准备做2条粤语op跟一条英文op+粤语配音,3audio的j2rip。。。。

venuschen 发表于 2010-8-15 12:20:20 | 显示全部楼层
哈哈,我准备做2条粤语op跟一条英文op+粤语配音,3audio的j2rip。。。。! Q0 g% M; }% \+ I0 e4 ~( q
迪格斯 发表于 2010-8-15 11:30

, R1 n1 j1 I2 |# Q) s% w7 B6 p2 v2 n( q1 X7 b) x! I- H
多謝晒先!" Y4 v0 N9 q0 K3 K  I# G
合成時請用我提供既cd版粵語主題曲,因為係無損,音質會比網上下載既mp3好好多
) Q% F! |3 R5 ~$ G* U; zhttp://bbs.dreamxt.net/thread-56111-1-1.html

马桶帅哥 发表于 2010-8-15 12:26:13 | 显示全部楼层
死啦,甘多版,唔知收藏边个好!

kenhai74 发表于 2010-8-17 08:59:06 | 显示全部楼层
好,绝对支持大家为美少女战士出谋出力!^_^

lanyee 发表于 2010-8-17 20:03:15 | 显示全部楼层
這是cut了黑邊既版本嗎?

lanyee 发表于 2010-8-17 20:03:31 | 显示全部楼层
這是cut了黑邊既版本嗎?