[日语翻唱] 【新人首发】K-ON插曲《我的爱情像订书机》

番茄仔 发布于2010-8-12 12:30 2799 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
戳戳哩度:http://fc.5sing.com/2110730.html
% b, p: l: [5 u  r1 E, H* ] 大家好!我系番茄仔~~新人首发!K-ON一直都好中意睇啊!!!好搞笑!于是唱咗首距既插曲,大家有兴趣既听听!
$ J( ]6 Z: H% N% o& ?/ B" A0 j  q欢迎轻音同好勾搭啊~~啊哈哈哈!
' g- j# V" A' ~飘走……

评分

kevinchan + 3 + 44 加油啊,多谢分享

已有(13)人评论

victorsengmo 发表于 2010-8-12 12:32:21 | 显示全部楼层
不錯不錯~~支持下~~~~
' x2 N2 a% b6 e' s( O5 ^* \9 R% |) a, P, _9 r+ X  e9 w) K! {
坐著沙發聽真舒服..

竜崎 发表于 2010-8-12 12:43:46 | 显示全部楼层
萌~~~番茄仔原来係小萝莉...未听过原唱,感觉你唱嘅已经似係原唱了...只係有一少部分嘅后期方面未够完美哇...

基拉杰特 发表于 2010-8-12 12:50:22 | 显示全部楼层
我来支持的

kevinchan 发表于 2010-8-12 13:30:33 | 显示全部楼层
挺好的呀,又给我们带来了一股新动力,看来以后会有很多作品

番茄仔 发表于 2010-8-12 13:30:38 | 显示全部楼层
哇!发现哩度真系好热闹啊!嗯~以后嚟多D哈哈~
7 a; b3 A% L, }2 v+ U  n多谢支持啊 ~~
7 l; h0 y9 w, ]% S3 z. M% j回复2楼:嗯嗯~~后期小白,以后尽量会完善后期滴

Ling1988 发表于 2010-8-12 13:34:01 | 显示全部楼层
好唔好聽并唔重要!重要是比個心去唱!旁人是感受到的; m, {7 o0 T5 ], s

& h, O! R: W5 c1 X; Z80分

kc123kc 发表于 2010-8-12 14:08:00 | 显示全部楼层
同系荔湾区嘅路过支持!

victorsengmo 发表于 2010-8-12 14:14:41 | 显示全部楼层
同系荔湾区嘅路过支持!$ M' q) c- N9 ]" ~2 h% X
kc123kc 发表于 2010-8-12 14:08

/ b7 {4 s1 u: b3 P. }
+ m* H( u9 c+ b  }( |; F藉口~~分明就係路過支持~~~ ......哈哈~邊關邊個區事

落☆茉 发表于 2010-8-12 18:26:31 | 显示全部楼层
moe~moe~mo~mo~e~~~~~~7 L# g% x: E+ _$ Q  d+ i

, ]- _2 T) Y! N& Y; M3 X于是第一段“ka i te mi ru yo”的地方走音了=  =?4 U( S+ D; M5 ]5 B* ~& O
# Z+ x+ X' \& ^6 c
iie。。。是把曲中某些旋律改掉了依然唱得很和谐!!!

空灵 发表于 2010-8-12 19:25:05 | 显示全部楼层
嗯~呢首唱得比黑塔利亚同飞天少女猪事丁都好听~如果有神后期加工一下嘅话就非常好了~

kevinchan 发表于 2010-8-14 22:38:58 | 显示全部楼层
嗯~呢首唱得比黑塔利亚同飞天少女猪事丁都好听~如果有神后期加工一下嘅话就非常好了~. d7 ?, c2 k) h( Y% d" X" @) |' ]/ _
空灵 发表于 2010-8-12 19:25

9 J  l2 [- ?1 [( [
" W  A; C% @9 {1 `6 E$ N+ c" B  t3 H# j" H
    咁你要帮下楼主啦,你係后期高手

12下一页