[生活百科] 《K-ON!》个人粤语配音片段(第一季02)

番茄仔 发布于2010-10-12 20:56 1566 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
$ {+ O+ A8 c  V, B, S4 n6 ~, Y
第一次全部包办既配音作品啊!鸡动!好中意睇萌萌既K-ON! 所以早系暑假就试试配咗个片段,哩个作品对我嚟讲都几有意义噶,第一次DO后期,1人演4角,所以有不足之处尽情吐槽~~ & Z$ w9 w; V' f4 v$ E' U4 z& T
分裂真系好好玩!啊哈哈
2 B0 j" x( m0 P4 E- c8 k: s2 T1 _# @. w5 M
策划:番茄仔% C. i0 y$ a4 ?- O+ i& }6 z  o& r  k* M
后期:番茄仔
  \. R" p+ i) D: \  @CV:平泽唯、 田中律 、秋山澪、琴吹紬——番茄仔
7 ^& _/ [& F3 ]' }( J$ g0 `$ n
+ @8 V+ x& E8 }& Y% \2 V0 C5 B! ^; M; A2 M6 @' J6 L) ?) g9 }

" H* f1 W+ e# o2 o) M
! X0 |3 h1 A5 v: U2 H' f
/ G6 b$ Z8 ]8 @7 f" S; N) k网速慢就点击哩度睇啦:http://v.youku.com/v_show/id_XMjE0MTY0NzQw.html

已有(22)人评论

weijun 发表于 2010-10-12 21:10:27 | 显示全部楼层
好睇~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

评分

iamaboyandog -5 恶意灌水

inber 发表于 2010-10-12 21:28:30 | 显示全部楼层
多謝樓主5 u( Q( ^4 R& g, f+ P; h5 n( j
努力繼續發帖

maplep 发表于 2010-10-12 21:43:15 | 显示全部楼层
多謝樓主6 m! |+ j  m, n$ m! v/ Q
努力繼續發帖
5 T: c( G' K8 {! s/ ]iamaboyandog 发表于 2010-10-12 21:28
% D( G1 _* n  w$ ~' ]2 n' C; Y
4 Z6 S+ M8 |. @* Q

8 q0 z0 v$ N9 w    哈哈。。这样就咬了一个人- -。。6 ?- Q0 y1 X. E+ H" k
/ Y. K/ ]' x3 M# n5 ^5 \
支持楼主。。我网速慢。。等没上/下载时才睇

kevinchan 发表于 2010-10-12 21:59:35 | 显示全部楼层
loli真强大,番茄仔好犀利,支持一个

番茄仔 发表于 2010-10-12 22:07:38 | 显示全部楼层
回复 5# kevinchan
# N* M. j, H. Y2 U( Q0 W) C4 h! n5 u, {% V+ @

; n/ t; D. J0 X' z    多谢支持!感动ing~变声真系几好玩!下次试下可唔可以配个正太音、仲有婆婆音先~哈

inber 发表于 2010-10-12 22:34:27 | 显示全部楼层
哈哈。。这样就咬了一个人- -。。
, q5 h- g" F! \' b+ z
: x3 V, B$ u: s支持楼主。。我网速慢。。等没上/下载时才睇
6 p/ ]. \9 I! r" f) o9 {maplep 发表于 2010-10-12 21:43
0 s" T/ R7 U, Z

/ Q- |6 m( s% J; a* H) V
. W! ~5 a5 L, ]我都覺奇
. [) Q* R6 B! x7 m& b+ c5 D點解佢會負星夢.......(明明記得佢重有星夢淨)
" S( N, k( `4 b3 u) T原來系你咬左佢

kevinchan 发表于 2010-10-12 22:38:36 | 显示全部楼层
回复  kevinchan / T+ o; p9 q. l. _! H

. a) r( u8 m1 r, ]2 N' r/ o
% z3 [% c) e! B' v1 K" u    多谢支持!感动ing~变声真系几好玩!下次试下可唔可以配个正太音、仲有婆婆音先 ...& P- A2 J% y- c" ]" h8 w
番茄仔 发表于 2010-10-12 22:07
0 }0 x1 i7 K% }; d( z1 a

+ m  ^. i+ E0 r7 A
4 H2 g4 Y( H8 G  n% T    原来你仲有咁嘅打算,咁我真係要期待一下啦 不过番茄仔唔好挂住配音而唔去唱歌啊

番茄仔 发表于 2010-10-12 23:12:07 | 显示全部楼层
原来你仲有咁嘅打算,咁我真係要期待一下啦 不过番茄仔唔好挂住配音而唔去唱歌啊
0 v! M# C- }! L7 V2 I/ K/ V8 d" W' [kevinchan 发表于 2010-10-12 22:38

3 S, W1 ^6 ]: u+ W/ [4 x' B% D' g, H7 K" j# ?8 g

! }! v9 {$ L5 {& N. O2 y8 B, A    啊啊~~唱歌我一直都有唱开噶!唔会唔记得既~~嘻嘻~我唱歌作品多过配音~~) H: x4 c  [. ]: l' V' [
   其实两样我都好中意!如果有多D时间就好啦……

Batcat 发表于 2010-10-13 02:34:37 | 显示全部楼层
先頂再睇!!
" T9 f! f% _8 \! V' B/ ]2 T6 o: Q睇完俾評論!!

Batcat 发表于 2010-10-13 02:39:24 | 显示全部楼层
配得幾ok!(一個人可配甘多個角色

bbq007b41 发表于 2010-10-13 05:13:54 | 显示全部楼层
支持支持支持!!!!

评分

iamaboyandog -1 -2 恶意灌水

12下一页