[日语翻唱] 小魔女DoReMi - たからもの(宝物)

番茄仔 发布于2011-2-9 18:06 1828 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
丢个地址先:
3 {0 S7 T; T: L; P1 I! G& m& O) P3 Xhttp://fc.5sing.com/3222367.html
* z5 C* n2 B- A4 ?8 I  a
" k( S* u9 u1 h5 C. a- _# @$ c+ l      其实哩首歌系我同本人所在既ZIG配音组既成员一齐合唱既歌!我地仲成日咗个ZIG翻唱组!(隶属配音组的)
6 c3 C% O" ^& A/ g7 d# I唔知大家仲记唔记得《小魔女DOREMI》这部动画呢?童年既美好回忆啊!哩首歌系ED3,以前睇果阵最中意噶!SO我地6个人搞咗个大合唱,希望大家中意啦!

已有(11)人评论

小c 发表于 2011-2-9 18:25:11 | 显示全部楼层
支持楼主,顺便坐个沙发先!!!

エツクス 发表于 2011-2-9 18:36:28 | 显示全部楼层
支持楼主嘅工作

老威 发表于 2011-2-9 18:57:07 | 显示全部楼层
加油啊LZ

基拉杰特 发表于 2011-2-9 19:28:28 | 显示全部楼层
翻唱都支持,羡慕那些声音靓的人

lovepx 发表于 2011-2-9 19:40:20 | 显示全部楼层
好似听到有男仔声~不错..支持LZ~

gulliver 发表于 2011-2-9 21:27:26 | 显示全部楼层
呢个~一定要过来支持拉~

chakfung2 发表于 2011-2-9 22:02:36 | 显示全部楼层
都有好多年la~tvb播doremi的日子~我真係好掛住doremi...唉~

番茄仔 发表于 2011-2-9 22:22:11 | 显示全部楼层
好似听到有男仔声~不错..支持LZ~; G) _) ^: `- F( q
lovepx 发表于 2011-2-9 19:40

* C- l1 _4 A) X; |5 Y, u$ ?& n8 ~" h; X: I! l

/ R  A1 t  Q/ L9 {3 O9 C1 d    系啊!唯一一把男声!!

番茄仔 发表于 2011-2-9 22:22:55 | 显示全部楼层
都有好多年la~tvb播doremi的日子~我真係好掛住doremi...唉~/ ~! Q- Q! ~, Y/ w( a# N. `% u! t
chakfung2 发表于 2011-2-9 22:02

9 \3 {$ j8 e9 ?# e& t# `5 S$ a+ v9 U$ r5 D
" J3 I0 L- o0 W6 N. i4 Y
    我都好挂住啊!!好怀念哩出动画!

849145614 发表于 2011-2-12 10:24:06 | 显示全部楼层

849145614 发表于 2011-2-12 10:24:42 | 显示全部楼层