零战士SP 双语MKV(自然香)

netasa 发布于2008-6-20 04:25 3412 次浏览 21 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
 松本零士作品 零战士SP; x/ J# \: D9 S# [$ ]- m/ ]

9 }* G  }. w. S3 k9 T9 _ snapshot20080615081555.jpg
# {0 e5 j; H* V snapshot20080615081810.jpg
2 K+ Z/ s( W7 ]1 o; H, H5 Y  V5 T  O* ]1 `) {
格式:MKV (内封RMVB)
6 n  p$ O) N. R, v' v配音:粤日(双语)
! y: b# |3 L+ A; A; A集数:1集
3 u: p( X2 D9 H. x% p& Q有效期: 纳米正常有效期% X2 L0 h2 u0 v( n8 D& {) H0 S  @" \
补档:否5 S; h' ]& w! J2 D9 Y% T& @5 q
字幕:否
5 @- o: v8 S' y+ @- Q
2 g+ q1 f& a! q下载地址:/ l7 F+ H' }0 b
- A4 u% P% [/ f9 g, D. P
http://www.namipan.com/d/_RMVB_%E9%9B%B6%E6%88%98%E5%A3%AB_SP_VCD%E5%8F%8C%E8%AF%AD_.mkv/e52a1b89aac052138d41fb69b177f9b65246dda79da96007

评分

tandong + 7 + 38 + 1 原创内容

已有(21)人评论

yjb338 发表于 2008-6-20 04:33:51 | 显示全部楼层
又有新野发上来啦!
alexhus 发表于 2008-6-20 07:29:16 | 显示全部楼层
最近频频有新嘢真系硬盘细D都唔得啊。。。
shason 发表于 2008-6-20 08:41:23 | 显示全部楼层
看画风不是我喜爱的那种。还是要支持一下啊
yjb338 发表于 2008-6-20 09:16:12 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-6-20 08:41 发表   G" C, X& L! u/ [) i
看画风不是我喜爱的那种。还是要支持一下啊

# P: E7 {! G: s! s; Q6 k变种奇侠係吾係仲有一集啊!拿出来咧!合成好给你咧!
yrj 发表于 2008-6-20 09:51:43 | 显示全部楼层
系唔系TVB配音的?
kidhitomi 发表于 2008-6-20 11:00:32 | 显示全部楼层
多谢分享~~~
9 K& m7 t- E  a  j5 I
平常心 发表于 2008-6-20 12:13:29 | 显示全部楼层
几时听过,未睇过,多谢,我下载,
shason 发表于 2008-6-20 16:51:36 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2008-6-20 09:16 发表 ' Z: N: H4 G5 O
+ H. V& }! {* Q9 a, s8 e" S- S
变种奇侠係吾係仲有一集啊!拿出来咧!合成好给你咧!

' @/ }8 v# M! K: M+ ?9 d三集全部发布完毕,我有dvd。不必合成啦
alexhus 发表于 2008-6-20 20:02:29 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-6-20 16:51 发表
/ r6 ?% c, A: }  i9 z% o/ Y* ]! ^/ T) @
三集全部发布完毕,我有dvd。不必合成啦
* ^* j; O5 ]& l, E8 z
shason,可唔可以共享下中华一番啊???
shason 发表于 2008-6-20 21:13:31 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-6-20 20:02 发表
) U" G  _$ z7 d- [4 k
7 B5 n% H! h% f3 oshason,可唔可以共享下中华一番啊???

+ @) C  C9 j3 K6 Q) D. Z% h我都未合成完。上传速度又不行,我都想上传全集,但係有心无力
alexhus 发表于 2008-6-20 21:53:18 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-6-20 21:13 发表
, E: n$ H4 S: C8 o9 M& A' \2 \8 i" w2 A4 O* w
我都未合成完。上传速度又不行,我都想上传全集,但係有心无力

- V" {- X3 v1 j: C- k- s如果我可以上传嘅话,一个钟乜都搞掂啦。。。可惜天意弄人啊。。。
12下一页