[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9403 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2010-8-7 07:49:29 | 显示全部楼层
绝对冇ps~
" c' E4 h1 o% s9 ^/ [# J( Wps,揾周公啦~5 w8 L- a" R5 O  R( A
chrisrex 发表于 2010-8-7 01:04

, R0 H  S3 k8 q" q  w0 L
1 a$ R+ Z0 w, l4 C8 V" \1 y  q, y: `# Y- K
    真系犀利,佩服,拼图高手。。。

kevinchan 发表于 2010-8-7 07:49:57 | 显示全部楼层
完成 多么辛苦啊' p* R9 l( {: T  C- \/ g+ Y
117480 发表于 2010-8-7 02:58

# |$ l6 N# e1 R3 a) x# r0 h7 y/ H) o5 m! I

% B1 }8 K7 J1 I) V1 g7 }* G   点解你唔截埋完成时间上嚟嘅?

alexhus 发表于 2010-8-7 08:30:43 | 显示全部楼层
如果唔截完成时间,就参与唔到双倍奖励啦。。。

xiuhong 发表于 2010-8-7 09:10:06 | 显示全部楼层
甘好嘅福利竟然無人買過?點解會甘架?

エツクス 发表于 2010-8-7 09:13:28 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 25 活动奖励

alexhus 发表于 2010-8-7 09:18:01 | 显示全部楼层
甘好嘅福利竟然無人買過?點解會甘架?3 X7 K# l( n) L$ X. G. j
xiuhong 发表于 2010-8-7 09:10

1 T2 i& }9 k4 F$ F/ H( a4 ~; r6 N/ k4 m- p; M& ]' P1 ^4 e: U

) B$ P& C. V  r; k- x3 L1 K    系活动嚟架,要完成先有星梦奖励。。。

chrisrex 发表于 2010-8-7 09:49:27 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋

エツクス 发表于 2010-8-7 09:59:23 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 40 活动奖励

alexhus 发表于 2010-8-7 10:02:48 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋
0 E0 K( ?- ]! t, }chrisrex 发表于 2010-8-7 09:49
/ w; m; g& ~# a& Q* z9 ^; `
. M/ `% D# X: `+ S4 `

" }1 ?6 k  C: O9 Q+ [    已经加咗两次40星梦啦,你睇下评分记录啦。。。双倍奖励要等到听晚先知道边个最快。。。

alexhus 发表于 2010-8-7 10:05:24 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋2 Q2 d+ F& Y' X$ Q
chrisrex 发表于 2010-8-7 09:49
, w; N( u  F% |# O) W2 B
- L# S" Q) |6 P& q' k, [6 C4 E

* d' r3 q0 k) d; `2 J$ w    你睇下呢个评分记录,系你噶。。。% P$ a! L: s$ u/ _! n1 O
; ~6 x- ]; o) s

117480 发表于 2010-8-7 10:06:26 | 显示全部楼层
我都唔好意思讲 昨天跟这几个图片纠结到3点..

alexhus 发表于 2010-8-7 10:30:06 | 显示全部楼层
我都唔好意思讲 昨天跟这几个图片纠结到3点..+ [! {7 |  w" W
117480 发表于 2010-8-7 10:06

1 ?9 Q$ P( S7 u8 u* h2 u
/ C: ]" ^' P) F3 p" Q$ `7 E9 h8 }0 r# c# M- i
    辛苦晒,多谢你支持今次活动。。。) T: u" s: e* R0 s3 w: E+ Q+ L

6 j+ e3 }3 w1 O# ~PS:我真系几想知道chrisrex点可以用35秒可以完成,如果佢讲出嚟,大家同唔同意奖励佢多D星梦。。。