[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9365 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2010-8-6 23:34:46 | 显示全部楼层
% T# R6 n# ?5 L
4 X, E9 P* H  Q& I) [6 G6 n 1.jpg 1.1.jpg 1.4.jpg
' M# j& j/ v& e
; u& r4 n7 S7 |" Y+ n+ q; z 2.jpg 2.2.jpg
5 j8 |0 N& I) `  x# L0 b$ s/ n* h1 \6 J0 Y) q/ T$ u
有冇双倍奖励呢~~
7 Y9 v5 ]1 `; L$ c4 [1 z
* u* j& p6 p4 }& m3 D6 f3 H 3.jpg 3.4.jpg

评分

alexhus + 160 双倍奖励,发俾你啦。下次再玩快D哈(^-^)

ayimei 发表于 2010-8-6 23:42:56 | 显示全部楼层
35秒!!!哇!!!!

kevinchan 发表于 2010-8-7 00:34:37 | 显示全部楼层
35秒!!!哇!!!!  J4 m% x& A. t! w/ |' X, X  F7 L
ayimei 发表于 2010-8-6 23:42
$ u) G% w6 b2 j
8 W: a+ ^7 ~$ l$ s6 T! J$ i$ X
: E' U6 a1 U% C: p$ M4 _
   等我PS一张最快时间嘅上嚟,哈哈

jason78 发表于 2010-8-7 00:37:21 | 显示全部楼层
用咗接近一個鐘。。。。

评分

alexhus + 15 活动奖励,sorry,睇漏咗!

eegbook 发表于 2010-8-7 00:54:18 | 显示全部楼层
难度25星梦级数的如下~~! i4 F+ B7 _  s
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 5900 才可浏览,您当前积分为 0

评分

alexhus + 25 活动奖励

小c 发表于 2010-8-7 00:59:25 | 显示全部楼层
紧系要支持啦!

chrisrex 发表于 2010-8-7 01:04:40 | 显示全部楼层
等我PS一张最快时间嘅上嚟,哈哈
; U8 X7 X! P& S) P- @' V* wkevinchan 发表于 2010-8-7 12:34 AM

- ?* R3 J6 H& `6 x: m9 }
% }- J+ c. p. K5 t* |  G/ D  r9 Y( D6 B  ~
    绝对冇ps~
$ N& [" `7 A$ S, K6 \+ v7 Fps,揾周公啦~

maplep 发表于 2010-8-7 01:14:59 | 显示全部楼层
= =35秒。。。。骗人的吧图做了手脚?= =

Ace0210 发表于 2010-8-7 01:18:33 | 显示全部楼层
點樣比版主睇到先?
8 P* c+ }# `8 p發系度?

Ace0210 发表于 2010-8-7 01:20:57 | 显示全部楼层
我一下完7 Z6 V) l. g$ H$ K' N3 F
點知防毒check到有野* k) o! c; R4 L2 m" e
自動del左

kevinchan 发表于 2010-8-7 01:58:43 | 显示全部楼层
绝对冇ps~
$ Y1 n; v# D  t1 x0 Ops,揾周公啦~7 P: H2 r0 P1 G  f/ P
chrisrex 发表于 2010-8-7 01:04

' g9 O# V( r3 w3 l8 h1 |) P+ s
) `; H" I! l9 O7 X" E5 O3 d' N
" m& D! m& a" j' [! j, [2 q   我唔係话你PS,只係我讲笑话整张快过你嘅图片上嚟啫,咔咔

117480 发表于 2010-8-7 02:58:08 | 显示全部楼层
9 B$ j( r; K! u& z7 T5 S. }1 T! A. M2 P. T
完成 多么辛苦啊

评分

alexhus + 80 活动奖励