[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9362 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
エツクス 发表于 2010-8-6 22:57:12 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 15 活动奖励

ayimei 发表于 2010-8-6 23:00:07 | 显示全部楼层

哈哈,整好

哈哈,整好
试试先~~

评分

alexhus + 15 活动奖励

ayimei 发表于 2010-8-6 23:00:45 | 显示全部楼层
今次有咗经验,下次会设置简单D,唔驶大家玩得咁辛苦。。。多谢支持我噶活动。。。
, [3 c5 O  G( ^/ E0 p1 [alexhus 发表于 2010-8-6 22:55

; s/ C/ g" O0 G: O. k" k+ o; A& U1 N/ T. ]4 y" v3 X, w1 l

1 ~6 f( s& o$ j( e9 X6 f! P( T4 Z    看到我头都晕啦......

ayimei 发表于 2010-8-6 23:02:47 | 显示全部楼层
哦...用了1時25分所以不好意思截時間% n9 `. S! h) s1 X1 O7 @
慢步云端 发表于 2010-8-6 22:02

. p+ P  V( n9 E6 Y( W4 p
$ T# F/ i' ^# O4 H3 d$ t6 `6 n5 y# w4 l: Y4 j0 q# i: q
    5555....我白浪费时间了....按了确定!!!!

漫步雲端 发表于 2010-8-6 23:07:30 | 显示全部楼层
看到我头都晕啦......
& j$ P+ u# j) T/ s7 I5 C# w; G1 Payimei 发表于 2010-8-6 23:00

, x! t( z  ]4 V- o+ Q" G5 T/ a: J8 [  U( h
+ ]2 p' R& A* u) H. V& P* z6 `
哈哈 頭都暈?有冇咁犀利啊

漫步雲端 发表于 2010-8-6 23:08:21 | 显示全部楼层
5555....我白浪费时间了....按了确定!!!!6 b2 O& o( \: G7 q. j6 |
ayimei 发表于 2010-8-6 23:02
) V& s' U4 q( z( _0 h
" k* W. M" P: L$ u. \! v
7 x/ a5 F+ y! m. F  B: v- W6 G; E
重新嚟過

ayimei 发表于 2010-8-6 23:10:07 | 显示全部楼层
哈哈 頭都暈?有冇咁犀利啊
# Z0 K( h6 s  k8 c  [# b; c慢步云端 发表于 2010-8-6 23:07
- F& {. T* s; h8 m0 q
$ L  u5 o% R! S  I

; o; d+ ?% A+ A& n, w, B    我好怕拼图呢d野噶~~~

ayimei 发表于 2010-8-6 23:10:31 | 显示全部楼层
重新嚟過0 i/ d% s; D/ H$ ^9 ?( Q
慢步云端 发表于 2010-8-6 23:08

4 D" \; l" F& S# j* [9 b
- D2 G, C4 \4 H+ }% f2 J0 H, D, }
; Q) `% b& [% D4 |% ~    白费心机了~~~

kevinchan 发表于 2010-8-6 23:12:11 | 显示全部楼层
睇嚟有啲难度啵,不过我无玩,我睇大家结果

alexhus 发表于 2010-8-6 23:17:07 | 显示全部楼层
睇嚟有啲难度啵,不过我无玩,我睇大家结果7 n0 p- }/ \; k3 E5 u  x# q) g3 P: o+ r
kevinchan 发表于 2010-8-6 23:12
  y" `1 M& i+ X' t/ Q
! J. J  v3 ^" d, O" n0 y6 \, L8 V

9 k! t9 d" V$ n$ o; ^3 P4 a    拼图本来就系有难度,下次我会设置简单D,俾大家容易D挪星梦啦。。。

kevinchan 发表于 2010-8-6 23:23:58 | 显示全部楼层
拼图本来就系有难度,下次我会设置简单D,俾大家容易D挪星梦啦。。。
, m& F& E6 m' l* k, U0 n/ o# o/ falexhus 发表于 2010-8-6 23:17

: {1 N: Z+ i5 g+ M8 g5 X  S1 i. {# o* W9 v+ h
) m7 `3 q0 w: l' J' o2 v
    太易得到星梦係唔好嘅,咔咔

ayimei 发表于 2010-8-6 23:31:26 | 显示全部楼层