[115空间] 「原創」绝对无敌 狮人风 R2RAW 1-51粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-7-15 07:53 11641 次浏览 205 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-7-16 01:33:32 | 显示全部楼层
睇到楼上KY的题外话# W2 T$ a/ q0 H) f, `2 V
我谂KY兄哩两个月的暑假都唔会合片,可能部机唔掂,同HK仍被MUban紧……
4 I& T" L# U$ H# Z8 [* b8 y* d4 d原来kY甘中意 ...
& ?: O" \( [# v: Cmcnynbajay 发表于 2010-7-16 01:28
% O; a6 f! |: J4 x5 R( d) `
合唔合片就請耐心等候。。MU問題我基本上已經解決左。。不過上傳速度之前都慢架啦100KB/S依家仲衰ADSL 最快都60KB/S 。。我都唔知自己中唔中意奇幻類。只係中意玩啲劇情好嘅回合制RPG。。畫風最好日系架啦。。
4 j7 Y( j' \& l" i! \5 W不過如果係RPG我好憎中國古代風。唔好問我點解我自己都唔知。。例如仙劍嗰啲一聽個名就唔想玩。。

ConvoyChan 发表于 2010-7-16 09:17:16 | 显示全部楼层
伊蘇啲劇情係唔係連貫架?有啲興趣不過如果要由1985年第一代玩起就唔玩囉。。除非劇情唔係連貫咁可以試下。 ...2 I) j: U; S$ `! d& R* ?
kwanyeung 发表于 2010-7-16 00:31

% l2 d# ]; M  w# E8 _  X( G' K) p
  M3 G' z# W2 L% w
- @- S. U$ a8 ~   话说我讲紧双星物语2plus啊。。。。。。。 2代有中文 不过2代plus版貌似未有吧。。。。

kof008 发表于 2010-7-16 11:30:16 | 显示全部楼层
支持合成,絕對無敵太經典了

天才不二 发表于 2010-7-16 15:08:52 | 显示全部楼层
路过趁虚

bill203 发表于 2010-7-16 18:51:03 | 显示全部楼层
多谢分享,一定支持,自己合都无所谓

Kiver 发表于 2010-7-16 20:19:10 | 显示全部楼层
O8 d* v6 J: t8 F$ W0 U" C
看来要学合成了~~

maplep 发表于 2010-7-16 20:33:13 | 显示全部楼层
O. ^" F: F! R5 c$ U3 r6 K3 |
看来要学合成了~~5 I  y- o. t! ], M5 [9 h4 u
Kiver 发表于 2010-7-16 20:19

& f; M! [% m& D3 e0 @9 `+ |  d( s0 L; \* U
. ~# z( g2 o! k' q! c
    O Ok社没试合过

kevinchan 发表于 2010-7-16 21:06:25 | 显示全部楼层
O( S1 i3 G: |$ d0 k
看来要学合成了~~
+ F8 R2 B3 p& }4 w# c9 H( @Kiver 发表于 2010-7-16 20:19
/ L4 Q  ^/ u' e# Y# u" I* Z

: L6 E7 P( Y% }0 D& l% N" b& m
" T0 y8 |- l0 u# U; A    估计对于你无难度

ConvoyChan 发表于 2010-7-16 23:09:50 | 显示全部楼层
更新到04 例牌一顶

ConvoyChan 发表于 2010-7-17 00:54:29 | 显示全部楼层
紧急换左下第四话音频 本来问题5大 系广告之后 稍微提前左0.117秒 就有轻微对5上了 于是系未有人下载前修正之 本人热爱完美 尤其是自己上心既野。。。。。。

老友鬼鬼 发表于 2010-7-17 01:59:12 | 显示全部楼层
支持合成!樓主辛苦賽!

ericli24 发表于 2010-7-17 07:55:49 | 显示全部楼层
一定要来支持多谢分享