[115空间] 「原創」绝对无敌 狮人风 R2RAW 1-51粤日合成

ConvoyChan 发布于2010-7-15 07:53 11642 次浏览 205 位用户参与讨论     [复制分享主题]
xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 18:35:55 | 显示全部楼层
我记得好细个就成日追呢出野 不过一直都唔知咩名~  感谢楼主分享!!!

kwanyeung 发表于 2010-7-15 19:13:55 | 显示全部楼层
題外話 (咪扣分):
9 I6 a' v* @/ Q, z5 }原來樓主個AVATAR係空之軌跡=] 近排好中意=]

ConvoyChan 发表于 2010-7-15 19:54:56 | 显示全部楼层
題外話 (咪扣分):( I5 B6 [, c( `$ N& u
原來樓主個AVATAR係空之軌跡=] 近排好中意=]
# b, W" ]; M) k6 ?kwanyeung 发表于 2010-7-15 19:13

* B0 w" [( @0 {8 ^7 D5 I3 |( t, B2 D( o' j; {  x
& A* X2 A( W! f) R0 y2 \
   我爆过5、6次机喇 都5舍得删 3部完美版都有晒了 下一部个故事发生系王子个国家。。。。。。。

kwanyeung 发表于 2010-7-15 20:09:52 | 显示全部楼层
我爆过5、6次机喇 都5舍得删 3部完美版都有晒了 下一部个故事发生系王子个国家。。。。。。。
$ z& t! A. m& q4 M157972678 发表于 2010-7-15 19:54
完美版係指??
+ W. J' P" @' E7 Z我靜係玩爆左FC SC,未玩3RD。。諗住買正版收藏 ) b9 m# ?* Y8 l" Y* a
簡體版雖然平不過和諧左。。唔夠完美。。
1 y- R2 ~. w+ `/ o  ]8 X' }1 {
# X: F0 ~' w) Q" V; _, D
! A' X; M, V2 y+ s+ T, \9 P& F諗住買3合1版SE 好似388HKD。
( k. I( D9 q/ T0 e8 w. z) _) p  m; s2 Q. S; A6 s- v
/ u0 w* U5 A/ S: Z  |
附上可愛就是正義決戰SC BOSS:; j( M4 v7 A. O) P  Z0 p6 M5 D

" D, o- ?4 C6 }& r) k6 t& O: C haha.jpg �雖然

gg1072241 发表于 2010-7-15 20:11:13 | 显示全部楼层
支持!!!收藏.............

fhs890307 发表于 2010-7-15 20:52:55 | 显示全部楼层
足足等左8年,我从8年前就开始搜索粤语版,估唔到,今日居然可以……3 W9 Q0 E" }: S3 H( [$ J7 o0 A
死撑LZ,我等全部出齐再一齐下载!

zjt 发表于 2010-7-15 21:08:04 | 显示全部楼层
近来好多人合绝对无敌啊,支持个

aaron81 发表于 2010-7-15 21:31:17 | 显示全部楼层
支持LZ合成~

ConvoyChan 发表于 2010-7-15 21:34:36 | 显示全部楼层
完美版係指??
" o/ z6 w7 @& @9 [我靜係玩爆左FC SC,未玩3RD。。諗住買正版收藏  9 w  {1 u3 b# d- G* G
簡體版雖然平不過和諧左。。唔夠 ...
6 X: X9 ~  g/ z& X5 t8 rkwanyeung 发表于 2010-7-15 20:09
: o( F+ [5 T5 C- A7 i
% `/ i5 z4 i! E

' i- c" s8 r4 Y$ T' i" T' u: k   哈 落后了你 我收藏左3套日本原版,晒我成千蚊 系最新出个win7复刻版 追加战斗配音 不过打算收藏冇点玩过 ps 我psp爆的机

huang 发表于 2010-7-15 21:38:38 | 显示全部楼层
静观其变,静观其变

ConvoyChan 发表于 2010-7-15 22:13:58 | 显示全部楼层
更新完成惯例一顶

183334257 发表于 2010-7-15 22:14:29 | 显示全部楼层
日语OP版本就收呢个咯,楼主会单独发音频吗?