[吃喝玩乐] 感谢大家的支持。。。我升职了,空闲来水下叻~~

maplep 发布于2010-7-12 22:32 6348 次浏览 178 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-13 00:43:16 | 显示全部楼层
唔系申请做版主么?!点解会系店长噶!
! Y# V) a6 g0 Ikental 发表于 2010-7-12 23:28

7 f) K' j. ^+ j
9 C0 _2 i! ^- Q. X0 T3 ]
! ~* Y7 W5 E) q    版主就系店长级别

漫步雲端 发表于 2010-7-13 01:51:31 | 显示全部楼层
我遲來了唔知道仲有沒呢? 你應該記得係我最先提議你申請版主的咁我個份應該可以大D褂。。。

评分

kevinchan + 60 派星梦

maplep 发表于 2010-7-13 01:54:42 | 显示全部楼层
我遲來了唔知道仲有沒呢? 你應該記得係我最先提議你申請版主的咁我個份應該可以大D褂。。。
. u$ @; I% \& [) o慢步云端 发表于 2010-7-13 01:51

4 c% S) A+ t0 Y. Y' K5 P& a1 ^, I
) l! Q) E* j5 \* l+ r, @
8 J; _. Q2 a: ~$ s' `% O' G# o. [2 u# d& A9 }
明天才给你那份吧

kevinchan 发表于 2010-7-13 02:13:37 | 显示全部楼层
明天才给你那份吧
1 O' @" ~# a) t2 U& ?& v3 Qmaplep 发表于 2010-7-13 01:54

! R" u- Y) ^/ `, y( q- r$ @! ~0 q! Z1 h
% D+ h# _0 K0 i6 s7 Y
    我份都唔够大

kevinchan 发表于 2010-7-13 02:14:31 | 显示全部楼层
明天才给你那份吧4 D$ s- |7 j4 d  w. J
maplep 发表于 2010-7-13 01:54

9 T# Z3 h' U# V5 |) _4 B) O% Z8 g. m9 U

' e  C" o0 v6 |. Z3 Y: u    我哋街长24小时评分多过你哋店长的

漫步雲端 发表于 2010-7-13 02:26:22 | 显示全部楼层
回复 63# maplep 5 |- `6 y! [; @

5 _6 Y; S' z3 s# a; ~你記得啊,其實我就好低要求的随便幫我+80 星梦就可以了

漫步雲端 发表于 2010-7-13 02:28:22 | 显示全部楼层
回复 64# kevinchan " |% A) x% a; a- [: {

R' V* X: z8 S6 [/ V
* E. h! }( C3 C仲好講 你加完一次又一次了

cuterinoa 发表于 2010-7-13 02:38:23 | 显示全部楼层
再次放 1 F) d, n. t6 w1 r& y, G
恭喜嗮~!!!

kevinchan 发表于 2010-7-13 04:09:23 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 9 ?5 t* W  U( Z) q( d1 k2 d+ _
# F& a  T2 _  R0 Y2 S

- E- W! U) I' l- [仲好講 你加完一次又一次了  A& N8 c& I5 P5 f; q/ r
慢步云端 发表于 2010-7-13 02:28
: r( U% V7 @/ [# m

/ a) q5 ?1 F; l* |6 O; s" w, k+ Z. ?+ X6 ^3 X
    佢之前加少咗畀我,加返畀我係应该嘅

kevinchan 发表于 2010-7-13 04:10:09 | 显示全部楼层
回复  maplep , [, e  h' r# e

: {5 M! v4 z6 t* b4 B+ m8 P你記得啊,其實我就好低要求的随便幫我+80 星梦就可以了
1 U6 @, v: O( L7 u) x) r慢步云端 发表于 2010-7-13 02:26
2 \4 U% h: Q; x0 R) ?3 u
: k! F7 n: E9 ]2 D

; h( A9 W" B/ n+ b) y9 [/ `    贪心到佢................

masato 发表于 2010-7-13 04:17:47 | 显示全部楼层
前排 我过来围观楼主的

评分

kevinchan + 50 派星梦

netasa 发表于 2010-7-13 05:39:30 | 显示全部楼层
恭喜一下! 希望D坑可以早日填满。

评分

kevinchan + 50 派星梦