[吃喝玩乐] 感谢大家的支持。。。我升职了,空闲来水下叻~~

maplep 发布于2010-7-12 22:32 6352 次浏览 178 位用户参与讨论     [复制分享主题]
cuterinoa 发表于 2010-7-12 22:47:37 | 显示全部楼层
主题改佐名,终于都知道乜事啦 ~\(≧▽≦)/~. a6 t( F$ x" T7 W0 F5 R

e+ y4 j1 y7 A6 W恭喜
; |2 ~% U) l. Y& j4 W: f) H; ^我要烧好多炮仗

timaousi 发表于 2010-7-12 22:48:02 | 显示全部楼层
恭喜曬啊!Give me Money!

评分

kevinchan + 40 补够50星梦
maplep + 50 +多40~~

lovepx 发表于 2010-7-12 22:50:00 | 显示全部楼层
我又嚟罗!!!!' l% D: e4 [, o& o4 \7 U8 S) r' x
首先恭喜下先

评分

maplep + 10 感谢支持。你的红包~~。。^^

Clance 发表于 2010-7-12 22:51:44 | 显示全部楼层
新人来报道吓 =v= 恭喜恭喜

评分

kevinchan + 40 补够50星梦
maplep + 50 +多40~~

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:52:57 | 显示全部楼层
我嚟睇你派星梦好了,哈哈9 I% w0 y* q, `7 y% h* c$ A3 W0 c+ X/ D
PS:太细手笔了,唔使咁悭噶,反正唔使自己出

lovepx 发表于 2010-7-12 22:54:21 | 显示全部楼层
  i1 T1 m/ x7 g" r8 ~  W- P. M
就係咯!!!先得10星梦..咁寒酸~
6 t! s0 g! N  i5 C/ R/ w3 a; {  ?呃翻啲钱先

评分

maplep + 40 那在加咯。。没人50~~

Kiver 发表于 2010-7-12 22:54:35 | 显示全部楼层
我嚟睇你派星梦好了,哈哈
1 L- y, X1 p4 @9 g* WPS:太细手笔了,唔使咁悭噶,反正唔使自己出! p' p6 Z* s; h) i) |, U2 s7 X: C
kevinchan 发表于 2010-7-12 22:52

1 P1 C/ f* ]% E& T! d( t
! ]  \; {' C( }% _+ O& F
& e& j9 a. W' v8 J" x    乱甘用公款2 u8 b, g$ b; f+ }$ q( I4 [! p
等我开张大罚单俾你~~~

maplep 发表于 2010-7-12 22:54:54 | 显示全部楼层
我嚟睇你派星梦好了,哈哈
4 j8 X" W2 y  ?/ C* B) fPS:太细手笔了,唔使咁悭噶,反正唔使自己出8 I( v. P: Y: O$ ^1 Y2 m) M: S
kevinchan 发表于 2010-7-12 22:52

2 N: }# K; s6 A  S  G4 Q
3 W; Q3 Q+ }" o5 j4 N: r8 [, m) R0 A0 g! M' V' u  C. p$ S
    那一人100星梦可以不?= =

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:56:44 | 显示全部楼层
" v* H& [0 `4 Z
那一人100星梦可以不?= =  G, z; Z6 W( C4 I# a' K
maplep 发表于 2010-7-12 22:54
5 U! @, |5 l, [' i

$ w/ Y% P( G" \  ^2 u% Z$ z5 G' C: ?& G7 w8 z5 B
    评分每人最高才88星梦,所以100星梦係无可能的,哈哈,我觉得没人50星梦可以了,要不要我帮你把之前的追加呢?依家你係主角,一切睇你咖咋

lovepx 发表于 2010-7-12 22:56:57 | 显示全部楼层
那一人100星梦可以不?= =
4 ?# a, I5 B: r. E: qmaplep 发表于 2010-7-12 22:54

( C3 ^, ?) F: c9 i0 c6 Q  }% s& L( E/ q, z8 G1 O

/ h, U) e' p# A2 c    我特别一啲~搵个好意头噶数,,就88星梦

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:58:29 | 显示全部楼层
乱甘用公款
+ S! f/ |7 G9 l7 M! w7 [等我开张大罚单俾你~~~
, M7 e. c2 }" s; XKiver 发表于 2010-7-12 22:54
/ L  Z5 _: r6 b4 Q

1 Z4 C1 A7 M* J; F. A3 b- C* Z) V# f/ n0 d
    适当场合适当用啫 ........希望你唔好罚我,否则水区会洪水泛滥的

timaousi 发表于 2010-7-12 22:58:44 | 显示全部楼层
那一人100星梦可以不?= =" \6 f4 m, A5 ~& L2 _& R* P: P& c
maplep 发表于 2010-7-12 22:54

' `1 s" T/ J' X! E' {4 L2 k9 x
) l( z( e% f) v3 _* s很好很好!全部100好啊!記得補派翻比我地呢D前排支持人士!