[吃喝玩乐] 感谢大家的支持。。。我升职了,空闲来水下叻~~

maplep 发布于2010-7-12 22:32 6371 次浏览 178 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-7-13 12:39:06 | 显示全部楼层
又加又减..欺骗我感情, |/ ~1 E% x( {+ k: U
lovepx 发表于 2010-7-13 12:37

5 A/ V' b5 \, D
) O4 ^& f" y  }1 g/ _/ T) j4 |: w1 c+ L2 k
    哈哈,真好玩...........之前我以为maplep无加畀你哋,所以我先追加,后来发现了,咁我肯定要撤销啦

maplep 发表于 2010-7-13 12:39:11 | 显示全部楼层
估唔到咁快畀你留意到,呵呵# b7 v6 {0 N3 V3 j" d
kevinchan 发表于 2010-7-13 12:37
3 O; a9 k$ L; h" m
) t$ z! k: I# ~& @8 L
一句打天下5 i$ b- i1 S+ j+ C+ {
) F' I+ ]) A4 Q. x
    图像 016.jpg

kevinchan 发表于 2010-7-13 12:39:46 | 显示全部楼层
雀仔都嚟派錢啦6 t* p$ f' C: M7 V. {
慢步云端 发表于 2010-7-13 12:37
7 d; h1 f% R0 `2 e+ B5 F. h' ^

7 Y( a0 o& u) b9 y9 r
7 }, g6 C3 a1 k7 c+ Q    我都算无亏待你喇啩

漫步雲端 发表于 2010-7-13 12:40:40 | 显示全部楼层
回复 92# kevinchan 2 k+ j5 f& R8 v

- V$ a9 ~  s6 W  `6 N. o0 a" b/ [: N* _2 F, u( A
咁多謝曬啦

maplep 发表于 2010-7-13 12:41:39 | 显示全部楼层
估唔到咁快畀你留意到,呵呵- S. h! H. ~3 S2 K/ D  i* D
kevinchan 发表于 2010-7-13 12:37

: b, \0 {: ]8 ^0 |& I$ b) F
4 M7 q8 a9 u" U1 d4 X3 Z  W5 q4 f( _% l
    因为一直有信息来。。你的主题评分已超过20贴。。晕死人

kevinchan 发表于 2010-7-13 12:44:30 | 显示全部楼层
一句打天下
5 Y. o4 s, d/ d6 kmaplep 发表于 2010-7-13 12:39

4 a9 q5 V4 m, a! c* F* U! r& m
9 W/ z/ k9 k8 o  q8 a+ C
: Y& o4 d4 U6 @1 J/ A    被我禁止访问60天了,-100星梦,太可恶了

kevinchan 发表于 2010-7-13 12:45:21 | 显示全部楼层
因为一直有信息来。。你的主题评分已超过20贴。。晕死人
8 w* e2 d% }, C8 {+ tmaplep 发表于 2010-7-13 12:41

" f# E% Z8 h5 u
: K8 H8 ]5 B& O0 {; O1 I' C# U+ K8 a! e
    有无收到信息主题被加分

maplep 发表于 2010-7-13 12:46:16 | 显示全部楼层
- W" p. [" ^' y$ w; ^. ?) b
有无收到信息主题被加分
9 f; |# ]# o' f+ a& ?- M) r! F2 pkevinchan 发表于 2010-7-13 12:45

/ ~' E) i: T+ f+ Y+ U. ]
& B0 q- Q, P& j* m# S6 d' d+ M) n. z
有~~ 谢谢。。。80星梦。。魅力1.。

漫步雲端 发表于 2010-7-13 12:46:53 | 显示全部楼层
我都算无亏待你喇啩3 a0 c( v6 f7 o- M9 t; o5 }7 T
kevinchan 发表于 2010-7-13 12:39
4 V/ b9 v0 w+ `6 f! O2 k
/ R) u. _2 |) ?" m  O

& o3 z8 x2 D& V: C) {! k比其他人多10蚊雞,你每月都搞一次派錢活動就好啦

kevinchan 发表于 2010-7-13 12:47:49 | 显示全部楼层
比其他人多10蚊雞,你每月都搞一次派錢活動就好啦+ ~9 m5 O, w$ }! `
慢步云端 发表于 2010-7-13 12:46

3 n$ y: r% W& q) m! L2 u  f6 h- b" j' W; i0 Z  W. y/ ?8 z

- R; S/ k, G7 Y/ H  ]5 t1 z: M9 O    肯定畀社长闹死,我先唔敢啊

漫步雲端 发表于 2010-7-13 12:52:16 | 显示全部楼层
肯定畀社长闹死,我先唔敢啊
/ n+ @9 D- b$ P" g1 wkevinchan 发表于 2010-7-13 12:47
! K- ?. A4 X1 _8 g8 X* V
3 `1 P4 p9 p9 k$ ]/ {) @8 ?3 A" ]
5 m) B5 G; y: @6 ^3 C  L& X# ~% W
哈哈,好啦 紅包又收完了 閃人去食飯...一陣註冊幾個馬甲再拿過

kevinchan 发表于 2010-7-13 12:54:48 | 显示全部楼层
哈哈,好啦 紅包又收完了 閃人去食飯...一陣註冊幾個馬甲再拿過6 O2 f8 E# o4 U& {# y; T$ H$ w
慢步云端 发表于 2010-7-13 12:52

6 q: W3 N7 q6 @% F/ {. B8 E
( V3 C( n7 M4 G1 s0 v
: c$ {  N) d3 c    我查IP,嘻嘻..........其实再攞都无意义啦