[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26428 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 19:12:49 | 显示全部楼层
做咩D连接打唔开既?

漫步雲端 发表于 2010-7-15 19:48:25 | 显示全部楼层
" ^; j& T( k9 x( p5 D
做咩D连接打唔开既?7 e1 {5 d2 m" W. s# a( B
xiongmaogfw 发表于 2010-7-15 19:12

- a  Z' g2 K5 Y7 q2 c( Z" y4 h* m! i5 w4 t! w2 ~6 @$ O% q
9 ~% I! J$ H! k, x
連接打唔開自己睇教程 http://dotmu.net/viewthread.php?tid=642&extra=page%3D1! Z) \( j, j: }/ V% u
; I( `4 N5 U3 x8 `6 w3 O

1 u% y- o% E% ]* U& k順便更新至22集

maplep 发表于 2010-7-15 20:02:57 | 显示全部楼层
更新了

alex131 发表于 2010-7-15 20:37:14 | 显示全部楼层
good{:5_335:}

aaron81 发表于 2010-7-15 22:25:19 | 显示全部楼层
支持LZ发片

Ace0210 发表于 2010-7-16 04:46:02 | 显示全部楼层
下完03再下FA個HD就快無啦

天才不二 发表于 2010-7-16 09:56:50 | 显示全部楼层
等待音频更新

漫步雲端 发表于 2010-7-16 10:01:19 | 显示全部楼层
等待音频更新% v! d8 S2 U* w; q# u
天才不二 发表于 2010-7-16 09:56
6 O; u4 p# v, B: U  Z% {% u
9 e! p) ^1 V( y% o' m. U9 m: a

+ o/ n* |& d4 ~0 p快啦,今個星期日應該合完 到時全集打包

kevinchan 发表于 2010-7-16 13:38:01 | 显示全部楼层
又会快得甘紧要嘅,佩服,支持

kevinchan 发表于 2010-7-16 13:40:16 | 显示全部楼层
我唔係全天都搞合成的,只係晚上放工偶爾合1-2個鐘而已...
' E; Y+ @% o' U0 f# e8 D9 C% q可能我嘅方法較特別啦所以合成效率高 咁自 ...
- {) G) f- ]- c: M) E7 M$ |% _4 J慢步云端 发表于 2010-7-14 23:18
) ]( |. q1 v9 ?

( x6 d$ _6 j2 {1 j# v% j# p+ e5 E) o" G, g( b& q5 k
    写教程吧,我第一个支持

漫步雲端 发表于 2010-7-16 13:50:17 | 显示全部楼层
又会快得甘紧要嘅,佩服,支持5 S+ U, B$ e1 h/ F2 V) f
kevinchan 发表于 2010-7-16 13:38

" ^6 R& n, F; H, I! M+ @' g& o

. ]) U- m" N2 d1 e' J唔係我合得快 而係合鋼煉完全沒難度,根本就沒cut過只係修正下中間嘅廣告位就得...寫教程?考慮下先長篇大論不在行

kevinchan 发表于 2010-7-16 14:14:30 | 显示全部楼层
唔係我合得快 而係合鋼煉完全沒難度,根本就沒cut過只係修正下中間嘅廣告位就得...寫教程?考慮下先長 ...' Q  A8 F/ ~8 v$ J, R! j  D& ^9 B" b
慢步云端 发表于 2010-7-16 13:50
6 p7 w4 }& Z$ Q1 K8 B* Y2 I. u8 e

- }+ E- o" @: l, J# w/ |: Z, Y& w5 l1 _8 a; z
    足本就真系轻松多囖