[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26436 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ykcheung 发表于 2010-7-11 21:15:58 | 显示全部楼层
哈哈,期待已久.

chrisrex 发表于 2010-7-11 21:21:30 | 显示全部楼层
音频啱唔啱hakfcd嗰啲版本咖?

漫步雲端 发表于 2010-7-11 21:34:59 | 显示全部楼层
回复 26# chrisrex ' c" S8 G4 c. Y! t; J* ?

\" U3 k: N7 q
4 p- t" [$ n; _( x( p4 C 唔知啊 你米下個試試囖...反正又唔係大

183334257 发表于 2010-7-11 21:49:21 | 显示全部楼层
我都系收你呢个,之前那个洗版吧

darrennsz 发表于 2010-7-11 22:07:29 | 显示全部楼层
Been waiting for this !!!! Thanks LZ

kevinchan 发表于 2010-7-11 22:26:58 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 5 l1 [; v6 h/ {, ?! P
" c6 C7 `- G- m  i# M  m+ u0 X) ^% `

S! S9 H* L! V: t8 A+ b好久都沒被+過分囖 多謝雀兄了8 m6 ^' @* d1 H" e1 X) J3 B* \
慢步云端 发表于 2010-7-11 21:08
好资源梗系好加分啦,哈哈

kental 发表于 2010-7-11 22:32:55 | 显示全部楼层
再收一次么?好似无麦必要甘喔;等我考虑下先,不过支持合成呢

murphy 发表于 2010-7-11 22:55:00 | 显示全部楼层
顶啊,,,,之前已经刻左J2重播,哩个分辨率好似低左少少

漫步雲端 发表于 2010-7-11 23:11:08 | 显示全部楼层
回复 32# murphy 6 ?) h' u5 |, c$ U% `, j& R

, O: A6 h1 A  Y  s* g3 c- w0 r- i. A& \& S7 z
分辨率雖然沒錄製版咁高但是畫質一定好過錄製版,加上又係雙語內掛字幕 就呢啲優點足以離補低分辨率了..
( x, l# Y5 e9 q2 b
! G5 |1 j9 d. t9 L4 L/ F" \, zDVDRIP一般都咁嘅啦

SA_127 发表于 2010-7-12 00:02:37 | 显示全部楼层
純支持慢步雲端
9 e- b- n  O9 r% S6 n* ~- }! w03年之前收左唔知邊個既版本...

Ace0210 发表于 2010-7-12 00:08:20 | 显示全部楼层
終於有人肯再合啦~
4 J; J* C1 X. P之前沒下

小恶崽 发表于 2010-7-12 03:49:19 | 显示全部楼层
看来又要清清空间了。FA完结后来看看03版吧