[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26424 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
cuterinoa 发表于 2010-7-12 03:54:21 | 显示全部楼层
03年版 睇无整个故事 , P, K# b! ?7 z9 i0 U% @* N
油人合成就会支持

YM 发表于 2010-7-12 04:10:52 | 显示全部楼层
真系好值得收藏啊多謝曬。

murphy 发表于 2010-7-12 07:02:19 | 显示全部楼层
回复 33# 慢步云端 ( A  o; L: w4 x' ^

9 k& j- S/ P$ d8 Q9 ]+ k2 V4 P& E% T8 g8 R/ p
    甘又系,分辨率系低D,但系画质好好多....等连载完之后再考虑洗吾洗

849928 发表于 2010-7-12 07:02:31 | 显示全部楼层
我愛你牙    lz   我一定會支持你

happyh2h 发表于 2010-7-12 11:52:29 | 显示全部楼层
支持,刚睇完FA可以重温一下03年版!

timaousi 发表于 2010-7-12 12:48:07 | 显示全部楼层
多謝分享!我霖呢要點都會好過我呢套!洗左距算啦!

KO999 发表于 2010-7-12 12:50:51 | 显示全部楼层
来支持下先~~~

Ling1988 发表于 2010-7-12 14:21:26 | 显示全部楼层
回复 1# 慢步云端 0 W% [( B2 |' q) m( d. d

9 X1 T, z# T% k. a/ T) A! k
3 j7 b8 J! N- y. Y( s  y: Z! @# B    好想要修正粵語音頻!比我得唔得這

漫步雲端 发表于 2010-7-12 14:29:14 | 显示全部楼层
回复 44# Ling1988
/ W7 K/ E& d3 K% j
3 o/ _3 _8 f7 x9 c
1 F9 Y8 Z' h  G2 i$ t9 X哈哈 中意就拿去洗啦

Ling1988 发表于 2010-7-12 14:30:40 | 显示全部楼层

6 ~5 t4 f8 x" @1 q回复 45# 慢步云端 % b% @6 }4 A+ B4 `1 w
( _( i, W. d; w: |) v4 V0 L6 c) c
" h2 k4 e/ [9 @
     多謝了!

漫步雲端 发表于 2010-7-12 14:33:09 | 显示全部楼层
回复 46# Ling1988
8 s9 z0 T1 R$ L# O/ ~& ]% J  `' W8 j# g1 D. V" f: F; m
) }' R. E5 j* h  Z: [( i
老闆 你沒近視吧?唔見有音頻下載連接

Ling1988 发表于 2010-7-12 14:40:04 | 显示全部楼层
回复 47# 慢步云端
& ?) a  {5 _  U; y* i- U4 P3 r. j' i" Z: b

% _& R& _! C5 f$ i% o    下載中!好慢!想打發時間這