[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26429 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-12 14:42:06 | 显示全部楼层
回复  慢步云端 5 Y& w$ @/ @# p2 M0 _9 a
7 c; B* |0 g( F; `

. ], ?, ^: d/ O% w5 p    下載中!好慢!想打發時間這7 G4 B$ c8 \$ m1 Q0 t! l
Ling1988 发表于 2010-7-12 14:40

+ G+ J4 \: W6 C* t! D
0 D: b) D7 S8 R' [$ X  E- I, A
8 b( K* O( d! e+ H7 eMU都慢?我可以滿速700k下載噶

Ling1988 发表于 2010-7-12 14:42:54 | 显示全部楼层
回复 47# 慢步云端 6 F$ g+ O5 C* H# e8 w& [
4 s6 h  Y. E7 Q( t
6 M2 T, Z/ z; ]" K8 u
    講好米笑啊!睇完就刪 . I' H1 g. }8 ]% _) W- h
, O1 n- s! `! |3 M
QQ截图未命名.bmp

Ling1988 发表于 2010-7-12 14:45:48 | 显示全部楼层
回复 49# 慢步云端 . a; e+ z4 H; w6 R. F3 x" S

* I/ m7 X- A4 s; C
6 b1 k' @' E% q1 \, J, @" s    我頂您個肺!平時都有300幾KB/S,今日唔知點解慢成今樣

漫步雲端 发表于 2010-7-12 14:58:54 | 显示全部楼层
12k = =!

天才不二 发表于 2010-7-12 20:06:13 | 显示全部楼层
我最近下MU都好唔稳定,好多时都系50K左右,极少时间满速下载
& h5 R9 |/ `4 ]$ t; W) W" GPS:我用的系南海4mb   AD

ruan 发表于 2010-7-12 20:28:37 | 显示全部楼层
支持一下这个先,可以单独放出音频更好。

漫步雲端 发表于 2010-7-12 20:45:13 | 显示全部楼层
本帖最后由 慢步云端 于 2010-7-12 20:49 编辑 5 T' _0 A( y5 ]0 I, i2 H" `
我最近下MU都好唔稳定,好多时都系50K左右,极少时间满速下载6 J4 P( V' N1 h0 e) A; Q# S- p
PS:我用的系南海4mb   AD
# Q$ v8 y/ Q0 A3 a天才不二 发表于 2010-7-12 20:06
: ?8 D4 G2 w; q
0 B+ g9 F  G! s6 ]! G

7 s4 W" Y- w  b* ~我番禺6M AD下MU一直都好穩定不過現在就慢咗
  e: K/ `6 [  P3 |4 S5 v$ e 未命名.jpg # ]- C1 T; Z. A; ^  C

& g! i( L3 K; J5 \* HPS 因為標題太長所以沒寫到+校正音頻 但其實已經放咗音頻了啦

天才不二 发表于 2010-7-12 21:53:12 | 显示全部楼层
回复 55# 慢步云端
5 u4 w, g" i) x% c/ H1 }% @5 n# }  i& [  N) L0 d! Y
不过上传就无事,一直都系50k上传

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:04:08 | 显示全部楼层
我最近下MU都好唔稳定,好多时都系50K左右,极少时间满速下载
/ f! I- D0 r& x0 ~' O' Q6 JPS:我用的系南海4mb   AD2 a; q- ^, j8 u! J5 S3 m: m7 w9 F
天才不二 发表于 2010-7-12 20:06

* z# n7 x) ]0 n2 p" J" Z" u! Z2 W# E8 \8 T

8 D8 E7 i+ g6 |/ \: ]    大家都系南海,不过我就慢速

天才不二 发表于 2010-7-12 22:25:02 | 显示全部楼层
大家都系南海,不过我就
% l8 t% Y0 x2 Z( P  Rkevinchan 发表于 2010-7-12 22:04

1 P7 i1 x3 x' l9 o& O速仲咁开心,打错字吗

kevinchan 发表于 2010-7-12 22:26:23 | 显示全部楼层
慢速仲咁开心,打错字吗# s$ s* j+ D. m" M; y5 y
天才不二 发表于 2010-7-12 22:25
5 o; K2 g# F# Q$ D6 m$ l9 }$ }9 b0 Q" v

8 K* v3 [" t3 E1 o: v
5 |2 y7 ~/ X8 d/ n+ B2 x7 r3 B    是满速才对,哈哈

Batcat 发表于 2010-7-12 23:11:15 | 显示全部楼层
来排mu真系唔系好稳定,都系系20k左右!!