[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26426 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2010-7-16 14:20:48 | 显示全部楼层
# |# U: V8 g% V6 n
足本就真系轻松多囖
1 M# g/ E' P) x' I% ^kevinchan 发表于 2010-7-16 14:14
# k7 E6 d6 a  o9 z6 Q

* K5 m8 G* \7 M9 k1 j7 T+ A7 _4 _, t. l$ b
嗯...做任务拿咗3個變色卡 繼續做+好友任务

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:07:09 | 显示全部楼层
嗯...做任务拿咗3個變色卡 繼續做+好友任务
; @+ X2 _4 N; [: l慢步云端 发表于 2010-7-16 14:20

$ t# i. ]! f3 g) U8 d) x$ o% j
* N- x5 ^  |* X* R6 v# Z4 `
    怪不得我收到信息加好友

漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:11:26 | 显示全部楼层
回复 98# kevinchan
) I2 n/ ]* r+ V$ L, l1 ?; r8 D& z! U- Y: [4 d
1 [, y" E2 H5 p: V/ y/ r9 n1 H& A
哈哈...現在正做緊12小時內水夠24帖嘅任務

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:14:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
/ |& p+ F! C9 F! J0 j
4 \. p  v1 P% Y2 b. s. g
# O9 t+ b, ?5 ]. p. v' A" {4 R哈哈...現在正做緊12小時內水夠24帖嘅任務
  M, ^/ s" }, c2 H慢步云端 发表于 2010-7-16 15:11

7 v3 u" Z9 U5 L6 A" K0 i8 j8 |$ h5 }3 I) \- ]5 R
/ C  |7 m2 n8 e- t1 b
    呢个任务完全无难度

天才不二 发表于 2010-7-16 15:16:28 | 显示全部楼层
呢个任务完全无难度
( f# C* |) P; S0 O: |7 v& tkevinchan 发表于 2010-7-16 15:14

4 I+ F3 X5 l- W/ \) r# v/ T' A; e) C
你咁水,梗系啦

漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:16:33 | 显示全部楼层
回复 100# kevinchan 6 y# h  m' x4 d/ @
, \& }4 D3 q5 {0 g8 J, Z& L6 ^3 d8 \8 A# a

N* B# f8 z4 l  H/ z對於你就係

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:18:42 | 显示全部楼层
你咁水,梗系啦
, b, B- f2 L- P/ D  h天才不二 发表于 2010-7-16 15:16
; N9 i- h0 y3 o9 \0 h

. r. b3 ?0 X/ b5 W7 O: @6 k, t+ [6 E9 C) f6 L3 Q6 P5 Y7 l
    其实我都唔系好水啫。。。

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:19:15 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
+ R! H/ n7 s/ U7 m, o4 q
1 M2 y6 h3 y# M% ^; Y, l3 I  G
  S- H8 {- p/ q. J  |: m! T對於你就係8 E$ ~& P# c% N  m8 C2 i
慢步云端 发表于 2010-7-16 15:16
5 r" e. E; F( w6 }5 x

' w5 G9 P* D  ?' }/ t8 X. l是但搵24个帖子回复完就OK了

天才不二 发表于 2010-7-16 15:27:40 | 显示全部楼层
是但搵24个帖子回复完就OK了
* D, Z  g' j3 q3 H) O2 Qkevinchan 发表于 2010-7-16 15:19
. W; e# t# ]3 w6 f7 r& N1 c# B
你平均每日发帖: 26.02 篇,我先2.92
$ {" C" E# n3 s( c+ o我系刚注册戈阵唔够钱下载先比较多回帖,宜家有几千星梦无欲无求,一般只回感兴趣的帖

漫步雲端 发表于 2010-7-16 15:28:15 | 显示全部楼层
是但搵24个帖子回复完就OK了9 X- J6 z% C" E$ T2 j
kevinchan 发表于 2010-7-16 15:19

' G2 T3 M; `, r! p+ n- B
- B8 D2 [+ B/ V& E) U: y% j  Z4 h
/ _/ U: A6 j# q0 J: z5 Y多謝水王指教

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:30:41 | 显示全部楼层
多謝水王指教/ @. T. U9 w6 C8 e: \0 e9 Z: ]
慢步云端 发表于 2010-7-16 15:28
8 `/ K) l; n, P3 O/ B) \% ^8 E3 h
9 V! {5 K: C2 M

/ G* t, L4 ~7 z+ z3 y+ L    真系随口噏,当秘笈?

kevinchan 发表于 2010-7-16 15:33:12 | 显示全部楼层
你平均每日发帖: 26.02 篇,我先2.92
' G" d6 ]! o3 H- R, r5 g我系刚注册戈阵唔够钱下载先比较多回帖,宜家有几千星梦无 ...
- G) P1 U% m( q6 L) y' F2 n天才不二 发表于 2010-7-16 15:27
4 A0 H0 M& ~; x! @* B

* [, n: T6 X8 t; l7 h. _& V1 E: v' ~我都系得闲上嚟水两水而已,见到多人讲嘢我又想讲,不知不觉就发帖多了。。。。。而且依家都习惯了