[真人特摄] [原創][鋼之煉金術師][粵日雙語][DVD 760x576][第01-51集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-7-11 20:10 26493 次浏览 332 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
s5207374 发表于 2010-7-17 14:38:29 | 显示全部楼层
多谢晒分享 了

mee123 发表于 2010-7-17 19:44:09 | 显示全部楼层
多谢分享!!!

漫步雲端 发表于 2010-7-17 20:31:39 | 显示全部楼层

3 c$ j+ X" Q$ M+ I* W5 i) F難得今日收早一口氣完成曬全集了明天再發埋其餘16集就大功告成嘍
! ]+ O" J- I1 s* b$ ~. v6 ?- w- i! O1 N8 d% W+ p2 V# W% d7 p8 _" g
有沒人話我知點j解張變色卡咁耐都未過期的?現在個標題好難睇啊...

kevinchan 发表于 2010-7-17 20:45:25 | 显示全部楼层
難得今日收早一口氣完成曬全集了明天再發埋其餘16集就大功告成嘍1 z% p2 j( u3 C. w: D

8 L2 b" C- F% K4 b. M) l) }有沒人話我知點j解張變色卡咁耐都 ...# F7 a# T& }$ j( w5 D
慢步云端 发表于 2010-7-17 20:31
* |! U6 z! Y) m! C! N( D7 l
6 h1 @" Y3 ?* S( `9 m* V* j

) Y9 R% b& s9 ~+ ?* q2 R( ^/ u0 c+ _    犀利,咁快搞完!
1 ]0 T! A; p* c$ ?# R; d- xPS:使唔使我帮你主题变色?

漫步雲端 发表于 2010-7-17 20:50:48 | 显示全部楼层
犀利,咁快搞完!
( H' P1 u+ ~) x! p: F) ?PS:使唔使我帮你主题变色?" [$ k# c4 ]( k  a6 i' V3 b
kevinchan 发表于 2010-7-17 20:45

$ N5 Y7 Z  f/ q" @" w
2 Y! J8 Y/ X4 \9 F- K- h0 o$ M
/ t& t- P5 z+ D0 f4 ?, s0 Z. {足足搞咗1個星期啦每日平均完成7集左右..
+ `3 m  ?" p! d4 p4 t
5 I0 u" i# x- ~要啊 咁順便幫我變埋噬魂师張帖啦 唔該曬

kevinchan 发表于 2010-7-17 20:52:12 | 显示全部楼层
足足搞咗1個星期啦每日平均完成7集左右..( G8 ^) y2 K. a
( g/ ^6 v' C# n
要啊 咁順便幫我變埋噬魂师張帖啦 唔該曬2 B$ k( n. k9 X5 _' a
慢步云端 发表于 2010-7-17 20:50
! `  E, R- o% c) K6 ]

3 X. R: y. h: F: a$ R, ]
4 c; ^' o) d/ E    变咩颜色,你话事

漫步雲端 发表于 2010-7-17 20:55:10 | 显示全部楼层
变咩颜色,你话事
# _! {0 y/ Z$ T& Rkevinchan 发表于 2010-7-17 20:52

3 d5 ?) n; }8 h$ Z' }
4 J- T! o" a5 a6 P0 S! r0 P; `3 \
$ c+ o  h  {  v( i0 U8 O好似dotmu個邊咁嘅色

kevinchan 发表于 2010-7-17 20:56:15 | 显示全部楼层
好似dotmu個邊咁嘅色0 i( [' I; c; d' `
慢步云端 发表于 2010-7-17 20:55
" V8 J" E3 s7 H. A5 G1 _

- w8 e+ T; M6 z5 O% P. f0 v. F
  Q& j6 ^( A4 `& s7 C* ?* \4 ^    哦,等我去睇下先

timaousi 发表于 2010-7-17 20:57:14 | 显示全部楼层
真系犀利!甘快就更新到35啦!

漫步雲端 发表于 2010-7-17 21:00:08 | 显示全部楼层
哦,等我去睇下先
9 T0 A8 W* T4 U* }3 qkevinchan 发表于 2010-7-17 20:56

( M$ P; p9 O( L+ l1 E1 x: T
: V) _! r5 d. Q6 g- _7 L  S/ C  r7 I' ]5 |+ U
嗯 唔該曬...變色卡嘅有效期唔係24H咩?

kevinchan 发表于 2010-7-17 21:01:01 | 显示全部楼层
好似dotmu個邊咁嘅色
/ f0 U) j- S4 \' q" ^慢步云端 发表于 2010-7-17 20:55

+ N$ }9 y/ K5 J+ K4 |- g+ s4 z' i) ]! l/ ~+ W. l" m

" i) Q. j2 y- L5 r+ }    噬魂师係dotmu係红色 捕获.PNG ,咁我仲改唔改呢?

kevinchan 发表于 2010-7-17 21:01:17 | 显示全部楼层
嗯 唔該曬...變色卡嘅有效期唔係24H咩?( _7 e  D2 K% i" F
慢步云端 发表于 2010-7-17 21:00

( Q0 L1 R  u3 O2 i
1 M4 c+ k2 y3 z$ K4 d$ |- w) X4 h7 G6 `1 M. `
    我未用过,唔清楚啊