【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26925 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-26 07:37:30 | 显示全部楼层
更新到02
8 o% w3 o+ u4 ~1 }& E# JPS:真係慢

alam 发表于 2010-5-26 11:28:51 | 显示全部楼层
更新到02
1 V# \6 P8 b' X0 }PS:真係慢9 w( l: l5 E0 {% F
kevinchan 发表于 2010-5-26 07:37
* u$ A9 o. a% n0 F
6 `8 l, |8 I; k1 }
0 n* N" p3 U  B! E" s0 x
    都算好快啦, 我都預料一兩日有更新一集, 你已經好努力啦!  加油!

alam 发表于 2010-5-26 14:16:23 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.; {# e- M2 x' T5 N
PTK 发表于 2010-5-24 23:24
; H  N0 ~! `( c
# V: P, k$ `9 J( `- Y) M

& R. @8 ^) U; `/ |) I' }+ `* p    想問吓之前你是否有高清Fancy la la?

alam 发表于 2010-5-26 14:39:24 | 显示全部楼层
6 k$ _, a6 {1 h. u4 H0 O
唔知日後有沒有人會合成:
7 ~# a/ b3 S0 F: |. K0 w0 |《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:
" `+ n$ n. I- V. h7 o6 u* _http://www.verycd.com/topics/2738278/
+ [4 j  H* j4 z& }, p  s0 s" a7 s  [粵語] [MU下載]魔法小美穗-全集http://www.dreamxt.com/bbs/thread-61285-1-3.html/ j1 |1 o3 H+ `' E
這都是網上找到的!

access 发表于 2010-5-26 16:05:58 | 显示全部楼层
支持下,录制版本已经下完啦

kevinchan 发表于 2010-5-26 16:57:41 | 显示全部楼层
唔知日後有沒有人會合成:
: A* ]% a& m6 u) X* }《梦幻拉拉》(Magical Stage Fancy La La)[LITEN&Shinji][26话全][DVDRip]:7 X2 }1 V/ T" R
  x$ _% K+ l- ]2 j  e7 L
  ...: I! E( N; ^3 v8 S8 O
alam 发表于 2010-5-26 14:39
魔法小美穗,呢个名咁熟悉嘅?唔知係边度见过

alam 发表于 2010-5-26 18:40:06 | 显示全部楼层
魔法小美穗,呢个名咁熟悉嘅?唔知係边度见过3 S$ T! t  C3 [& n
kevinchan 发表于 2010-5-26 16:57

7 l/ g8 H4 y. g9 m
1 P. Q0 W6 j. J% \9 O: P
3 E" l. A* ~6 j0 i( O+ h2 Q# p% Z    都是其中一部魔法之類的, 之前找過PTK好似有齊, 但已經在回收了, 由於之前都未來到這裡, 唔知是否好過我找到的粵語版, 相信veryCD片源應該會好, 可惜我就下唔到!

huang 发表于 2010-5-26 19:12:35 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦

alam 发表于 2010-5-26 19:45:24 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦- X* ]8 Z" C9 I7 h9 e) n
huang 发表于 2010-5-26 19:12

0 P: S( y( E! J% R! l9 }6 H
( ?5 r6 H% g0 i' s. P/ O/ u+ y; M# r& T& p& q
    其實晝功看來比較成熟, 唔似以前果d, 但見也是魔法之類介紹吓, 唔合都不緊要!

kevinchan 发表于 2010-5-26 20:06:30 | 显示全部楼层
梦幻拉拉片源画质很一般,N久就已经见过啦
: G: ?8 z: k3 L/ Qhuang 发表于 2010-5-26 19:12
片源一般的还是不合好,等以后发现好片源再算

darrennsz 发表于 2010-5-26 20:18:17 | 显示全部楼层
how come I didnt see this... hehe

kevinchan 发表于 2010-5-26 21:24:50 | 显示全部楼层
how come I didnt see this... hehe! M: {$ [: A1 G- F9 m5 J% n# K
darrennsz 发表于 2010-5-26 20:18
唔紧要,依家知道就好了