【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27076 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
alam 发表于 2010-5-27 22:11:11 | 显示全部楼层
无拉拉畀两个嘢係我地头水咗一大轮
* {$ B# |, K3 d; F9 G/ G; k1 z尤其係嗰个傻风,傻得透彻了) ?/ Y, Y( d% r  V$ M8 @( N
kevinchan 发表于 2010-5-27 21:36
( l/ f& I1 _( n

9 U- S$ _" D, P; ^# p0 d
" O2 \. A, A+ p" p    两个"嘢"?  一个嘢呀.  我不是嘢呀! 我是"好嘢"呀 !

天使之风 发表于 2010-5-27 22:21:09 | 显示全部楼层
两个"嘢"?  一个嘢呀.  我不是嘢呀! 我是"好嘢"呀 !
; Q; [% S" R# }% oalam 发表于 2010-5-27 22:11

' L) Q: n" j* x; q( @& |) P1 g6 O6 R2 k% Q$ n
, N$ l  b4 K; |8 F
    你系衰野。。搞到只衰雀话我

alam 发表于 2010-5-27 22:26:09 | 显示全部楼层
你系衰野。。搞到只衰雀话我# `; n( c) `% ^/ @5 Q/ f
天使之风 发表于 2010-5-27 22:21
1 P0 N* A  d+ T0 \
( Y6 q! U* q: B/ @; c. w* p
0 K( p! B) Z% U
    衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:35:44 | 显示全部楼层
衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!2 T" p$ A' T0 l" W1 n/ \+ d+ P- l. F
alam 发表于 2010-5-27 22:26
无错,呢个係“good thing”

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:36:25 | 显示全部楼层
你系衰野。。搞到只衰雀话我4 P/ z2 i+ z& X# h% x& @
天使之风 发表于 2010-5-27 22:21
其实.............老实讲.....................两个 嘢都唔好得去边

天使之风 发表于 2010-5-27 22:37:21 | 显示全部楼层
衰野?你話你自己就好啦!  成日話衰雀!  我都唔會衰衰聲這樣話人!3 ]+ R2 p3 A3 r) ^. s7 A2 h. C5 p
alam 发表于 2010-5-27 22:26

: a+ ?; g; p* O- v7 d
) J5 y# f4 `+ \: V6 p; P5 P. ~" r. W9 Q$ J; |4 w4 r  e
    你唔觉得叫好雀好奇怪咩,都系衰雀顺口D

alam 发表于 2010-5-27 22:39:24 | 显示全部楼层
无错,呢个係“good thing”7 J& [8 _5 s  O' W) Q% ^: |) @" b
kevinchan 发表于 2010-5-27 22:35
5 o2 Z5 [( @+ Y  ^4 E
6 N/ n6 }) A3 o1 I) c9 |( R
3 V; p4 B; f; R! }& ?9 \
    你又搞什麼, 无拉拉直接翻譯

gal 发表于 2010-5-27 22:41:33 | 显示全部楼层
真的好很多啊

天使之风 发表于 2010-5-27 22:42:39 | 显示全部楼层
蠢雀啊。。有冇魔法之星爱美的片头完整版~·`

alam 发表于 2010-5-27 22:43:42 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-27 22:46 编辑 $ J! i1 g3 p8 z, `- v6 f' e# @" j  ^* \
其实.............老实讲.....................两个 嘢都唔好得去边( j* ^5 d) t, o4 s% \! a/ c
kevinchan 发表于 2010-5-27 22:36
2 A. n$ g: D+ K  G* Q9 K8 s( J" h

8 n3 i! T  h$ e: N
, k8 r( Q; U* X, `8 ^    你都一樣啦, 无拉拉出現來水一輪, 又想咬人 ! 快d去合成啦, 如果唔係, 好多人會在這裡水一輪!

天使之风 发表于 2010-5-27 22:45:06 | 显示全部楼层
你都一樣啦, 无拉拉出現來水一輪, 又想咬人 !
4 N9 o% I; X  M9 B6 O( l0 nalam 发表于 2010-5-27 22:43

4 x" E, O1 o4 x% L# D$ E9 o9 Z; o+ ]2 V( o6 ^
5 t$ E4 Q2 O; U8 u3 J! P% r
    佢净系想咬我~~~~

kevinchan 发表于 2010-5-27 22:50:35 | 显示全部楼层
你又搞什麼, 无拉拉直接翻譯* D* Z9 R3 _$ `
alam 发表于 2010-5-27 22:39
无乜嘢,纯粹搞笑,bad thing and good thing 吖嘛,哈哈