【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26927 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
kental 发表于 2010-5-24 23:02:21 | 显示全部楼层
神龙见首不见尾是H兄的习惯嘛!虽然支持雀街你自压,不过我对呢部片无麦兴趣;所以纯支持

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:14:54 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??  e  K7 [9 D0 I0 w: g
4 z1 a7 o$ ?! ]. i7 gmcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38
你记错咗,係全职猎人先啱,哈哈

PTK 发表于 2010-5-24 23:24:53 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.

kevinchan 发表于 2010-5-24 23:50:07 | 显示全部楼层
我也來收集合成版, 多謝, 毛毛因為R仔質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 頭痛中.
! f" y8 P/ l: [% APTK 发表于 2010-5-24 23:24
希望你问题早日解决,多谢PTK来支持

netasa 发表于 2010-5-25 00:07:47 | 显示全部楼层
7 @9 ?  @5 d, A7 y: O6 M! PPTK 发表于 2010-5-24 23:24
8 |; e* u1 J' |* I& x: H- ^2 Y
9 A( _6 d$ o' b
( I2 Y$ }! H/ B, j) r& r% `
    新機講唔出 舊機反而得? 咁怪嘅?  你唔係用硬盤播放器或者DVD機嚟睇掛。 如果係電腦嘅話安個綜合播放SOFTWARE啦。

alam 发表于 2010-5-25 00:08:55 | 显示全部楼层
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??
% Q8 y; ~; z* c+ `" t( |( x, v
  U" ]$ e5 r: g2 E+ O. l当然最好系完整一集 ...* f8 k7 G% Z# F) P/ ]
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38
) b* g! x  H, ]5 M, t, i3 S( [
3 k" R3 n5 `4 w7 s  m- q
想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq,
% @8 n, ~8 f2 e% ~+ z  {你會唔會好似分享千年女王一樣, 分享出來?      http://bbs.2dgal.com/read.php?tid=151962&fpage=37&toread=&page=1
$ A. ~) }, c5 b9 F+ F7 {, @之前happyh2h 介紹個網頁有, 但只有幾集.
& w) X+ t$ v- B   http://for.mcanime.net/descarga_directa/anime/detalle/mu_galaxy_express_999_007113/31988

kevinchan 发表于 2010-5-25 00:18:27 | 显示全部楼层
想問你有沒有興趣收銀河鐵路999, 之前見到你介紹個網頁有, 但我不是會員,沒有可能要qq, 9 ~7 {. B/ z: h. x3 F$ s: K% [
你會唔會好似 ...
& [# M2 y* D9 H1 q7 r2 H* a. ualam 发表于 2010-5-25 00:08
如果银河铁路999有粤语版就好了

alam 发表于 2010-5-25 00:20:22 | 显示全部楼层
! P+ j. {. s7 ~; v1 Z% lPTK 发表于 2010-5-24 23:24
" _7 `2 A3 }3 W0 |

7 q2 |( B% S' J* D" A$ K$ Z! O
' z4 B* x2 E2 u: E+ h    你指的是錄影帶質素差, 新機讀唔到, 只有舊機讀到少少, 你是否用錄影帶轉DVD或VCD時播唔到?

alam 发表于 2010-5-25 00:24:55 | 显示全部楼层
如果银河铁路999有粤语版就好了; E; \  d; c% Y: v2 u; l
kevinchan 发表于 2010-5-25 00:18
# Z- s8 ^% Q* l2 p4 R/ Y) B0 g; B. j

W9 Y3 o% |9 G+ x( s* ^5 e, n- E
  S! t' L3 f3 d* s    有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?

leafir 发表于 2010-5-25 00:44:47 | 显示全部楼层
这个不错,支持下,有清晰版的,就看看啦,多谢先

kevinchan 发表于 2010-5-25 01:04:34 | 显示全部楼层
有OVA英文字幕的, 你有沒有銀河鐵道物語-無盡星痕(之前有人放)?) U/ o4 {0 e. l. D
alam 发表于 2010-5-25 00:24
我唔清楚!我之前听朋友说呢部动画好好睇,所以想睇下!

漫步雲端 发表于 2010-5-25 01:26:36 | 显示全部楼层
点解压过之后嘅片啲色彩反而仲比原盘好?