[新闻资讯] 我都发下新闻先

kevinchan 发布于2010-7-31 22:07 1871 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1 ], H+ u1 b0 {# R' y) p
( o( F  @$ ]: Q6 o5 J1 b随便截图的,无录低视频,所以大家唔好叫我发视频= =/ y( o; o. _1 r" I  G! E$ ~$ n1 h
1 g/ b9 r% F& C6 t7 Y1 m2 e/ V
无聊发发贴,当畀大家解解闷
0 _7 T/ ~8 A7 B  o
' q# [0 v" U- c# \; p2 W" N一边係论坛逛逛,一边睇紧新闻,谂谂下都好耐无发过贴,所以发张贴玩玩, X8 N# e# t- R) O; L3 D
+ K; y% [5 y: ~
全部都係我截图的,哈哈
) I8 B6 r2 X5 ], m& r3 r6 F0 p6 t4 ?8 ?
cap00.bmp cap01.bmp cap02.bmp cap03.bmp cap04.bmp cap05.bmp cap06.bmp cap07.bmp cap08.bmp cap09.bmp cap10.bmp cap11.bmp cap12.bmp cap13.bmp cap14.bmp

已有(55)人评论

kevinchan 发表于 2010-7-31 22:10:07 | 显示全部楼层
可能啲线路问题,画面有信号被影响........话说啲图片好大,一张1M,我无压过

漫步雲端 发表于 2010-7-31 22:12:39 | 显示全部楼层
未命名.jpg 慢你4秒 仲想話坐沙發喎

maplep 发表于 2010-7-31 22:13:13 | 显示全部楼层
...= =有只雀在图里

漫步雲端 发表于 2010-7-31 22:14:09 | 显示全部楼层
你點解唔直接發視頻?發咁多圖你唔攰?

kevinchan 发表于 2010-7-31 22:17:52 | 显示全部楼层
慢你4秒 仲想話坐沙發喎  t% y4 V8 E0 v
慢步云端 发表于 2010-7-31 22:12

7 w' T# G: x& T$ |# D! @3 T1 Q3 u( g* t, h; o4 z* |

9 X, Y+ {+ F+ s5 T- \+ m2 {    我都估到有人会好快嚟抢沙发噶啦,好彩我打字快小小

lovepx 发表于 2010-7-31 22:17:56 | 显示全部楼层
入咗嚟好久都见5到图,每张图竟然1.05M) S2 w! K0 o: d; v/ @3 ]
点解我见5到雀??我专门去搵雀

基拉杰特 发表于 2010-7-31 22:18:30 | 显示全部楼层
原来是你跑来发新闻

cuterinoa 发表于 2010-7-31 22:18:33 | 显示全部楼层
雀雀你都系发原声视频好d

kevinchan 发表于 2010-7-31 22:19:02 | 显示全部楼层
你點解唔直接發視頻?發咁多圖你唔攰?
2 o, V/ a5 g. D/ o2 H8 q慢步云端 发表于 2010-7-31 22:14

0 G9 ]- [' M, {  |* F& g3 y: z5 J% W) W7 e7 J
5 N! |. ]8 y9 k7 t+ Z  x: g
    视频唔係要搵空间上传咗先嘅咩?等于图片外链咁,但係我唔识搞,所以截图囖,而且我又无录影低,就算录低咗又要压下佢,唔压嘅话好大噶

kevinchan 发表于 2010-7-31 22:19:39 | 显示全部楼层
入咗嚟好久都见5到图,每张图竟然1.05M
+ A$ o$ U, l1 Y% j$ ~2 j点解我见5到雀??我专门去搵雀% @) B5 E1 b, s' h  A, p" P
lovepx 发表于 2010-7-31 22:17
2 b9 l* d" \( b$ [5 g, f
9 i9 K" b; n& W
& @: s- ], O6 I5 t* c. i
    我都见唔到雀....可能M版讲大话

lovepx 发表于 2010-7-31 22:20:49 | 显示全部楼层
可能啲线路问题,画面有信号被影响........话说啲图片好大,一张1M,我无压过
4 ^# P: Z7 z; u: S4 P  }) C' _. qkevinchan 发表于 2010-7-31 22:10
- Z& v5 g# K/ V7 a3 @$ o# i

: F6 ^, Z2 t7 T7 [% g3 g
* u5 ^$ x5 H) w/ l$ O    用咩截图咖??咁大噶??我表示我见到之后第一反应都係抢沙发,不过入嚟之后发觉地板都冇

12345下一页