[每日闲聊] 号外:万贴户又来了(有红包派)

kevinchan 发布于2010-10-27 01:37 5672 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
4 m4 _& a8 D. e- }( `# u( |- H1 ~- U- q: |9 X* W6 }9 M
哈哈,难得达到2W贴,梗係要发帖留念啦,当然,派红包係唔少得嘅2 v3 j5 O2 O1 h
注意:每人20星梦,只派35名,过咗就冇,恶意灌水者加倍“奖励”
! [3 E2 Y9 L& h% @! W0 l: y- V* a. A; W# A3 W! a; _/ n- w/ A  y3 J6 U
统计到97楼,已领取人数:35人(红包派完
  G4 G: R9 X9 i1 o( H! _+ S$ y5 i: |7 F  }$ m

评分

maplep + 20 我也来个20。。

已有(118)人评论

maplep 发表于 2010-10-27 01:38:18 | 显示全部楼层
& t4 }/ _, d: g0 i9 _$ X9 k! h& P) p; x3 h2 H: T
沙发40星梦。。谢谢雀仔
7 }# d1 K9 }8 m' i7 ]7 Q7 c恭喜雀仔20000次了。。- -

评分

kevinchan + 28 沙发多奖励8星梦

ayimei 发表于 2010-10-27 01:39:44 | 显示全部楼层
哈哈 多谢雀雀

评分

kevinchan + 20 ay太慢了,多谢支持

漫步雲端 发表于 2010-10-27 01:41:00 | 显示全部楼层
派紅包,速度

评分

kevinchan + 20 多谢漫步路过

kevinchan 发表于 2010-10-27 01:41:25 | 显示全部楼层
: ^- h- @. S( k
哈哈 多谢雀雀3 P0 r/ z2 d2 X. ^
ayimei 发表于 2010-10-27 01:39
$ c/ p$ }6 ^& W8 ]" h# w

2 d$ m" c8 n6 N) `# K# W! J4 \9 t3 ?% z) s7 `$ @6 l" ^
    我第一个发link畀你,你居然无攞到沙发= =

ayimei 发表于 2010-10-27 01:41:31 | 显示全部楼层
雀雀 期待你更高峰啊 不愧为论坛水神

kevinchan 发表于 2010-10-27 01:41:43 | 显示全部楼层
派紅包,速度
& }- m+ J) V9 w( s漫步雲端 发表于 2010-10-27 01:41
8 d9 q7 I+ ]$ p1 [9 M

& g: t& E) \9 M6 A/ C% x4 |# r5 e" @* y( g; _7 }9 Y. }6 ]
    可恶,咩态度

漫步雲端 发表于 2010-10-27 01:42:10 | 显示全部楼层
派20詐?

kevinchan 发表于 2010-10-27 01:42:27 | 显示全部楼层
雀雀 期待你更高峰啊 不愧为论坛水神6 t% j/ R3 k9 k* [
ayimei 发表于 2010-10-27 01:41
- \- J* I) A# }% ]) ^1 g! J

8 u& `$ _5 `- G' x: u7 R* A( `( B, `
    哇,咁讲好打压力噶= =!我还是默默耕耘好啲

ayimei 发表于 2010-10-27 01:42:48 | 显示全部楼层
我第一个发link畀你,你居然无攞到沙发= =
( X$ d# D; E3 e: Z" V) nkevinchan 发表于 2010-10-27 01:41
, X% J6 W8 s% f) i
( g5 d, F3 \" L8 T
; r& [: |4 V$ ^. M: B2 I: g. _
    我度网速慢啊~~~~

ayimei 发表于 2010-10-27 01:43:14 | 显示全部楼层
派20詐?- p( p9 E8 a3 b# s0 k1 t# r
漫步雲端 发表于 2010-10-27 01:42
; R" ]: ~* F* f  Z5 X( x
  p+ a1 {9 o4 b7 \$ K: M1 R4 K9 g

& Z; ~8 w, U/ d* S. f: u9 Q3 u  Y! q    你自己够系20咯~~~

漫步雲端 发表于 2010-10-27 01:44:15 | 显示全部楼层
$ {  }! c0 k5 k* n, \3 N7 T* |' V4 \4 E
可恶,咩态度' I3 h+ V8 @4 Z: Q! l- U9 O4 E
kevinchan 发表于 2010-10-27 01:41

- }! F3 T6 l4 p. h
+ Q: q  L: E4 G% p$ m) r# B" ?& K* w, j& c. r( o
    8 p7 ~& V8 Y% E$ w0 G& R
咩態度?非常敬愛你嘅態度囖