[每日闲聊] 号外:万贴户又来了(有红包派)

kevinchan 发布于2010-10-27 01:37 5707 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
timaousi 发表于 2010-10-27 12:09:19 | 显示全部楼层
唔出奇的,佢經常通宵噶啦
( D* r  E. u$ K- u: r2 m4 G漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:03

1 \' U3 B" ]$ k6 e: U
+ a, j5 ~& h2 p; J8 _# O
$ X8 J8 X! F  Q4 q9 }    我都知道距平時成日都通宵~朝早先黎訓~但我以為距都系通到7~8點就會訓~

漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:12:27 | 显示全部楼层
我都知道距平時成日都通宵~朝早先黎訓~但我以為距都系通到7~8點就會訓~7 d" D) b8 f) p. h' E
timaousi 发表于 2010-10-27 12:09

9 N& u4 g7 s1 [  N! ^: |
. O8 r- ^* L! U* J  K0 n( W$ P# d' L) ]$ z

1 E; p) Q# R/ I0 D* [咁你就太睇小佢了

timaousi 发表于 2010-10-27 12:21:26 | 显示全部楼层
咁你就太睇小佢了/ M9 N7 F3 O" k2 w
漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:12
* s5 u% B; K# o& f; u# {
: w, f; I' B8 B: h+ C6 _2 ]
  [$ m. r# @( q& y& r5 _4 n5 A
    睇黎系啦~我以後要叫距通頂魔雀先得~訓果兩三個鐘又話要出街~翻到屋企又通過~

漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:25:40 | 显示全部楼层
睇黎系啦~我以後要叫距通頂魔雀先得~訓果兩三個鐘又話要出街~翻到屋企又通過~( s, X/ C( C; @8 x3 f4 h: P( N) ~
timaousi 发表于 2010-10-27 12:21

2 y4 I8 N. I$ u4 }) U! H
1 `" Q1 A2 P% Z! x& q5 I8 O. P3 @7 H; V, t/ v% T. I$ E
    ' \7 e* O" U* s
通頂魔雀 “魔雀”不錯的名3 P; }0 v& f4 t: O) R. _* Q& [

7 ?' F( A$ Z+ X+ U. X睇嚟佢唔知幾時現身了,或者我幫佢派住先

fms2046 发表于 2010-10-27 12:37:46 | 显示全部楼层
首先恭喜雀仔2W帖啦3 {4 b7 y/ n' [1 Z, Y- P
来迟了还有没有红包啊

评分

kevinchan + 20 红包来啦

zsl198602 发表于 2010-10-27 12:40:06 | 显示全部楼层
$ O2 A  F" w4 M0 L5 V4 h# o5 ]7 n2 N1 g$ j" @
20都好过无,我又来捧捧场先得!
1 f" _: n: Q4 ?0 S% \
- P7 ^" n+ \$ a# E哦哦,原来只派35啊?迟左一部添

评分

huang 发表于 2010-10-27 12:50:23 | 显示全部楼层
成街乞丐,居然够胆当街派钱,未穷过啊???

评分

kevinchan + 20 算啦,又唔係日日派

lovepx 发表于 2010-10-27 13:12:28 | 显示全部楼层
我有冇嚟迟啊??

评分

艾米尔 发表于 2010-10-27 13:41:53 | 显示全部楼层
哎..........慢咗啊............

评分

kevinchan 发表于 2010-10-27 13:46:05 | 显示全部楼层
通頂魔雀 “魔雀”不錯的名
8 X6 h1 F" w3 q- d3 y
) a3 @: d/ _6 i; J4 B1 Z3 A( Z* O睇嚟佢唔知幾時現身了,或者我幫佢派住先
# x: L" o: X5 _1 P* ?" W! R漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:25
& b9 C1 l; o  j) a% K- S
* y- K8 o8 b& B5 B/ S/ |+ Q4 ~* _* h

% O' f3 `* J- {    = =又乱改花名,漫步仔仲要支持

漫步雲端 发表于 2010-10-27 13:48:53 | 显示全部楼层
= =又乱改花名,漫步仔仲要支持5 x) k3 v7 c1 f# \
kevinchan 发表于 2010-10-27 13:46

7 |* ]& V+ X# c0 s: H
% x4 B0 z; e! N6 i& C, Y2 Y: Z5 f) {) J* j5 _, Y% x7 k
    ; D# b' @, D: @8 d- p# A& g
魔雀都幾好啊,我覺得好過水雀

kevinchan 发表于 2010-10-27 13:50:01 | 显示全部楼层
訓得甘奇怪!上邊兩小時距先覆過人派過紅包~啫系距兩小時前先開始訓?= =!
* h4 Q8 E  I# e% R# [- u' Mtimaousi 发表于 2010-10-27 12:01

- k1 i* J4 m) J0 d& u* }) ]1 q( w. ]  ]9 X$ F+ D( i$ q
' E+ F$ k# O$ M0 z4 U: ^& I
    我琴晚2点几瞓,今朝9点半起身,十点出门口,中午1点回来了