[每日闲聊] 号外:万贴户又来了(有红包派)

kevinchan 发布于2010-10-27 01:37 5702 次浏览 118 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ai934929s 发表于 2010-10-27 09:25:52 | 显示全部楼层
围观,收星梦啦····

评分

kevinchan + 20 派红包啦

kevinchan 发表于 2010-10-27 09:36:58 | 显示全部楼层
5个零喔,唔可以睇少!!8 e) d" J; @* \( S- o) w, E
netasa 发表于 2010-10-27 03:11
4 W+ {- N0 f# P- T) y

+ a9 M0 ]  H' U# Y( T' `- j7 P% w- D3 L0 C# g
    哈哈,唔係四个0咩?

chrisrex 发表于 2010-10-27 10:04:05 | 显示全部楼层
伸手要利是

评分

kevinchan + 20 红包来啦

青灵儿 发表于 2010-10-27 10:38:29 | 显示全部楼层
顶你,收红包的来了!!呵~~

评分

ball84 发表于 2010-10-27 10:45:40 | 显示全部楼层
睇来错过左添!

评分

エツクス 发表于 2010-10-27 11:09:54 | 显示全部楼层
来迟佐无份添,不过楼主真係劲啊,咁快就过佐2W

评分

timaousi 发表于 2010-10-27 11:36:04 | 显示全部楼层
恭喜雀仔~~甘派紅包法~K社又要加稅啦~

评分

漫步雲端 发表于 2010-10-27 11:40:01 | 显示全部楼层
恭喜雀仔~~甘派紅包法~K社又要加稅啦~7 y8 O- ?" ~; ?6 E: z) C0 E7 P/ W
timaousi 发表于 2010-10-27 11:36

1 C( g7 D: k# K- A; c: J+ N5 C& c! D# j0 a2 H

* k+ I% D6 F8 t  P& }7 t% d    - p2 n% g# m& K+ Y. m- Z1 G/ g
雀仔未訓醒所以沒人紅包

timaousi 发表于 2010-10-27 12:01:42 | 显示全部楼层
雀仔未訓醒所以沒人紅包- Y. O( e6 R- D
漫步雲端 发表于 2010-10-27 11:40

0 y/ S" J* G  _* C! r2 ?, g& R. O. @$ g3 i- d

" m+ J, y, {& W& G6 v* G+ Q    訓得甘奇怪!上邊兩小時距先覆過人派過紅包~啫系距兩小時前先開始訓?= =!

Ling1988 发表于 2010-10-27 12:01:59 | 显示全部楼层
回复 1# kevinchan
' S0 a) ^, P8 N5 G$ F$ S. y2 L! ?. w

. L  ]2 w9 I2 v1 |  J9 n) d    恭喜雀仔吹過2W帖!!!
3 \) l( `5 B- l* Y6 U+ }' X& D甘遲有無紅包這!

评分

漫步雲端 发表于 2010-10-27 12:03:53 | 显示全部楼层
訓得甘奇怪!上邊兩小時距先覆過人派過紅包~啫系距兩小時前先開始訓?= =!
  l  q+ Z3 d( k9 q, t! Ntimaousi 发表于 2010-10-27 12:01

. v( Z- E7 ^9 l7 M) W  l3 v
  v# v% ?$ l% c& n7 v& J
8 E7 b2 S$ O8 `$ H   
- q* Q3 M3 ]$ n2 B$ }: q唔出奇的,佢經常通宵噶啦

朱仔 发表于 2010-10-27 12:05:13 | 显示全部楼层
恭喜終於20000帖

评分