[综合周边] 街霸恶搞Q版公仔

狐影 发布于2008-4-2 20:02 4891 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]
街霸恶搞Q版公仔4 f, f( y! E9 m; L7 [
2 ]- q* Y; X* i( U6 V+ i, t

已有(17)人评论

loo0808923 发表于 2008-4-4 17:04:35 | 显示全部楼层
很可爱头大大的和身体小小的,有的卖吗?
kuangrey 发表于 2008-4-4 23:11:17 | 显示全部楼层

LZ你知道边度有得买啊,你帮我代购啊,得5得啊
狐影 发表于 2008-4-5 21:56:43 | 显示全部楼层
原帖由 kuangrey 于 2008-4-4 23:11 发表
8 f" f+ @$ H4 x2 T8 C. `9 xLZ你知道边度有得买啊,你帮我代购啊,得5得啊

" I) K, L  e3 v6 e8 b
# h& Y2 a/ D  |5 L, K; z唔好意思啦,我都喺论坛见到嘅,冇可以帮你代购,只系知道大概喺08年8月左右发行,2,290円左右一只!!
zboy360 发表于 2008-4-5 22:33:40 | 显示全部楼层
型啊,不過無理由先出4個甘少咖??
MAX1036 发表于 2008-4-6 00:47:30 | 显示全部楼层
哇~~~好搞嘢呐.3 U, I+ Q6 [. ^: H; X. |
真系得意嗰啦,呵~~~
ar_mie 发表于 2008-4-11 00:18:13 | 显示全部楼层
哇!!得喔!!!好得意!!!
jc看粤漫 发表于 2008-4-12 08:56:23 | 显示全部楼层
大陆有无得卖啊  我都xiang m
Laputa81 发表于 2008-4-13 10:46:11 | 显示全部楼层
画到D公仔好难睇~~~
ahchun 发表于 2008-4-25 00:44:22 | 显示全部楼层
so cool... i wish it's available here
dream6080 发表于 2008-5-13 11:40:47 | 显示全部楼层
咦...个样唔系好靓遮...做乜要搞到咁丑鬼啊
ssshhh2 发表于 2008-6-9 12:24:13 | 显示全部楼层
哈哈!以前我都有一套Q版街霸公仔,不过不见了。
12下一页