【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26923 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2010-5-24 15:22:52 | 显示全部楼层
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了

alam 发表于 2010-5-24 15:39:03 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-26 01:20 编辑 & r# c% D; b/ H' ?$ S- L9 G
咁你米私下ask him for help  囖
0 |/ t; d6 D/ xkevinchan 发表于 2010-5-24 15:17
- u3 ~8 K- K6 q) t& B

! a0 ~4 }0 w, V6 t! B4 v) ^; j( W( ?0 t$ @6 W+ f2 \: ^
    我私下ask him for help 啦!  
  p8 E$ V: ]( s6 ^0 b$ w2 Y* N9 U/ x1. 本來唔想煩他的, 我掛了1集みかん絵日記一個星期, 一半停止傳送! 希望有時間可以send 比我!
0 P1 o8 j8 \; j4 qみかん絵日記 第00話 「OP ないしょのバイリンキャット」 (DVD 640x480 DivX521).avi
+ Y' F4 E6 s) H4 O4 k2. 就是想知道那裡有好片源: 愛花仙子

netasa 发表于 2010-5-24 15:40:47 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件先。

alam 发表于 2010-5-24 15:43:18 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-24 15:47 编辑 9 d7 ~, I) K! P3 E& r" s; `
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了% E3 j" Y0 K; ~
huang 发表于 2010-5-24 15:22

9 r, w6 f3 Q/ M: z; g
; H) _7 M& J5 x3 j* x- [
4 ]# T. W; {. J' i+ l    千萬唔好這樣說!  你是我在討論區第一個志同道合的好友! 如果唔係你, 我就唔會在這裡出現, 識了那麼多朋友!

迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48:10 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。

alam 发表于 2010-5-24 15:56:07 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件 ...# E# K9 m7 y; W$ i3 d2 [# e
netasa 发表于 2010-5-24 15:40
+ P6 T, J7 M1 l6 N! Q

! B! Q+ W" o  J# w$ e, W0 F9 o/ H
) G1 G# W1 {( J9 ?    章節文件是否目錄:http://pierrot.jp/title/magicgirl/cate03_story.html

eegbook 发表于 2010-5-24 16:01:25 | 显示全部楼层
哦哦哦~~呢部我有睇过,好正架,以前比我评为同美少女同级吖。

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04:56 | 显示全部楼层
4 C/ t1 U3 C& x0 B. [) _* Y" k
章節文件是否目錄:
7 ?: n; c" R! Y1 T  k% B+ Salam 发表于 2010-5-24 15:56
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息

alam 发表于 2010-5-24 16:06:51 | 显示全部楼层
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息
" p' j+ i3 d$ Jkevinchan 发表于 2010-5-24 16:04

: }3 Z! ]6 j2 o" a! H# X6 A- ~) z; u* o6 V7 Q- [0 i( ]) P/ g; ]
% B, r  B; l) o0 F( t% [  p
    oic....

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:07:14 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。
8 J, e; I1 a) O: l迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48
我係新手,多多指教

alam 发表于 2010-5-24 16:08:41 | 显示全部楼层
: M8 V. W) Q1 {; E* N7 Y
. u3 M' B  u+ C; W9 K7 G. a那麼多人,  迪兄, netasa 兄又出現了, 我知 netasa 兄好想知* ^7 Z6 O1 s, t* t6 ~8 Q+ F7 |
"我想知迪仔用咩方法拖长时间 加空白桢OR变速?
2 |  I% a  n2 W9 m$ K另外,我觉得依片源唔错,仲发唔发落去?"

alam 发表于 2010-5-24 16:28:18 | 显示全部楼层
但venus 未出現!