【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 26929 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-5-24 16:52:35 | 显示全部楼层
衰雀又开坑啦~~循例顶一下先~~

venuschen 发表于 2010-5-24 18:52:02 | 显示全部楼层
非常感激!kevin兄辛苦啦!

hikaruyin 发表于 2010-5-24 19:41:43 | 显示全部楼层
百忙中抽空浦一浦頭先

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22:29 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……
; _0 v6 K) t; T- F# @( `- {+ D
3 o4 ?& j, h  L- y. h& uPS:衰雀,《再造人卡新》的试看版又几时放了……

alam 发表于 2010-5-24 20:47:10 | 显示全部楼层
本帖最后由 alam 于 2010-5-24 20:49 编辑 ( `2 s2 }! S+ G# v: q3 a# h
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……8 {" m4 c) \. c, _1 j; U
0 u. \( v1 m+ ^7 K1 Z
PS:衰雀,《再造人卡 ...9 E0 r+ C- _/ ]( A, m6 ~" U- M  n0 ?/ h+ `
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22

9 U/ U8 \& c: ?) K( ^" l" t5 a
6 u& ]6 r1 S2 j3 {9 D' Q: n( ^  G
    《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成這部魔法之星爱美, 可否給他一些時間吧!

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04:27 | 显示全部楼层
《再造人卡新》好好睇的嗎?  等PTK放唒34集給"好雀"合成先啦!  我同venus 都好期待他能夠早日合成 .... Z# q; N" R$ l) d. C! M
alam 发表于 2010-5-24 20:47

0 S  ?( Y( X9 d3 P, @- V; J再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
6 {7 ^! j3 i/ F+ r  s6 m0 J无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就得了,甘大把……

alam 发表于 2010-5-24 21:42:12 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
+ `9 E0 k  a; R* @无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...9 z1 R) D( u+ V
mcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04

' S3 U  m. L+ h9 s
# a3 m" i( h1 i0 i8 _+ z. d6 {4 X" U
    只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:47:21 | 显示全部楼层
支持下……真得越来越多人开始把合成工序一手包办晒,连片源都自己来搞……
% t5 r% U; B$ s1 K1 `7 |$ A3 S0 U. J" s
PS:衰雀,《再造人卡 ...
4 e2 n4 V( t- P5 f. u9 x2 d% Gmcnynbajay 发表于 2010-5-24 20:22
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其实仲有一部噶,哈哈,不过唔讲啦,讲太多都无用

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:48:45 | 显示全部楼层
只耍一集? 我仲以為幾十集要他合成, 好擔心!; N" z0 S. }$ F( X
alam 发表于 2010-5-24 21:42
我一早就打算合《再造人卡新》,不过一直到今天都懒得合,所以你哋未有机会睇到,呵呵

kevinchan 发表于 2010-5-24 21:50:26 | 显示全部楼层
再造人卡新,PTK已更新完了,之后放chacha,再放哩套嘅~
$ ?/ l3 D/ N5 V7 M无咩嘅,只系想睇了片源会点嘅,就单单放一集就 ...
, F# G/ [+ y$ D4 r7 Q+ Umcnynbajay 发表于 2010-5-24 21:04
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题

aubert22 发表于 2010-5-24 22:20:46 | 显示全部楼层
嗯,上传图片了,畀啲意见, I  ^% h9 T/ X
kevinchan 发表于 2010-5-24 15:03

/ ]3 a% \2 l+ n
, M# A4 b) t2 r' w" p7 V! P% x+ S$ r
5 b! j; d# Y. ?2 b8 Q* G# X    意见嘛~嗯~如果我有爱嘅话觉得足够了~呢套嘢记得有过少少~以前~

mcnynbajay 发表于 2010-5-24 22:38:30 | 显示全部楼层
本来我打算同时放《再造人卡新》同埋呢部,仲有《七武士》,不过惊自己 照顾唔嚟,所以都係一部一部嚟啦!其 ...4 a' G% N2 \: n/ s: Q
kevinchan 发表于 2010-5-24 21:47

) {; f- z% q" |- }1 R! |5 \' S# ?5 Y" ^' d: q7 i% M' x4 _+ v0 h
唔通系之前你叫大家投票帮手眼睇下,边只片源好的《城市猎人》同《PKM》等等??& y# v9 d4 g! q5 A: g
咁你想要完整嘅一集,定係我截取其中一段视频嚟合成呢?我回答你,你想睇片源无问题
" k5 L1 a' N- z0 h6 ?: ]7 {kevinchan 发表于 2010-5-24 21:50
+ s" S7 z/ I" M9 ]- f
当然最好系完整一集了!第一集试看版!