[其它更多] 关于论坛和空间登录问题

雪比 发布于2010-4-13 21:07 5786 次浏览 51 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-4-23 23:06:28 | 显示全部楼层
我打工,向来都不多正常。
  ]4 p' S: W' {. @' ?7 f$ @
! O4 i' y* ~" t4 T; h" w经常点左那些广告,它都不自动跳去领取星梦的页面,刷新过几次都不得。
) `- n( |; ?/ V: N5 y- b+ C' i+ ^雪比 发表于 2010-4-23 10:04
唔得就试到得,我次次都係咁,但係我多数一次就可以成功打工

雪比 发表于 2010-4-23 23:36:04 | 显示全部楼层
唔得就试到得,我次次都係咁,但係我多数一次就可以成功打工
+ Q! Y7 I2 B9 p/ ^8 s5 F; b2 Mkevinchan 发表于 2010-4-23 23:06
0 D0 L+ ]( k& I2 t1 P6 j
8 O9 ]' `% b; K5 P
果然够毅力啊~~~4 k; s" F: u/ O3 c4 s& ~: t5 |1 N
一般不得嘎话,试几次都不得就算咯

kevinchan 发表于 2010-4-23 23:46:42 | 显示全部楼层
果然够毅力啊~~~4 q/ x6 s( F' m: Y5 G/ f
一般不得嘎话,试几次都不得就算咯7 o5 c2 s; `' e% V9 g
雪比 发表于 2010-4-23 23:36
唔打过工唔安乐,习惯了

雪比 发表于 2010-4-23 23:56:40 | 显示全部楼层
唔打过工唔安乐,习惯了0 O2 J: l" s, B5 E0 {9 N8 o
kevinchan 发表于 2010-4-23 23:46
7 }. K- e2 h/ [# b8 g4 ~' ^

- N& B8 b2 }5 C1 G! z8 O难怪你甘多星梦啦,勤打工,勤发帖2 S7 z9 T5 T5 ^/ o, n" [
$ F- I2 p2 ^, M2 X' |& O
我就习惯了,有事无事都上来转转,唔来唔舒服