[动漫图库] 黑执事(夏塞BL篇)

雪比 发布于2011-6-26 17:28 2950 次浏览 24 位用户参与讨论   [复制分享主题]
本帖最后由 雪比 于 2011-6-26 17:43 编辑 5 I  g& `8 y# _+ `) F! l3 Y/ U

8 S- I# Y% ^0 N# [最近见太多人发图了,所以忍不住都要发下图 ; |  S4 Z- |* ^4 m! L7 T
' Y% M3 e7 a8 J+ U8 c* ?7 \
希望大家都有爱啦!  无爱的请无视!% ?1 F3 v' p" _0 s

9 h1 u4 r/ n' K  T, P
2 p- f- {& ]4 }2 K
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(24)人评论

雪比 发表于 2011-6-26 17:34:52 | 显示全部楼层
回复 1# 雪比
) B  ~8 H3 g" l) d" @2 L% t( i$ l3 t- w$ F7 e# X+ K6 _& f
以下的图是为了kururu而发的(都是红发大叔的图)6 J  z3 e/ Y- l5 v5 G5 n
既然你都收左甘多红发大叔的图,睇下呢几张你有无?
2 r; o$ d; N$ O( W
+ K5 }8 n5 A8 t. n, u希望你中意啦0 \5 q: Q% M+ H: ^* `1 v' r8 G

& A" p% u8 Z" i% X% F' t
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

chrisrex 发表于 2011-6-26 17:35:13 | 显示全部楼层
两张图就冇啦?原来回复可见

雪比 发表于 2011-6-26 17:42:27 | 显示全部楼层
两张图就冇啦?原来回复可见
- y+ N( S9 S. k& ?) k- `8 J9 Ychrisrex 发表于 2011-6-26 17:35

4 D* h0 m. c) P; j8 S
1 L- t7 ]" t/ S# L" [1 k% A3 o/ k1 l8 I' _* N& \) y3 k
本来我是设置左全部回复可见的,但系唔知点解有两幅走左出来

米小契 发表于 2011-6-26 17:51:58 | 显示全部楼层
原来楼主都是BL控

雪比 发表于 2011-6-26 18:14:04 | 显示全部楼层
原来楼主都是BL控5 [. I$ M) X9 g/ N- N
米小契 发表于 2011-6-26 17:51

5 Y% c* x" t1 l! w" ~: m7 a$ ?% z7 J3 X- w
; @* a8 B' z: Y9 r) E* E7 H0 I

% c$ s7 [2 [1 m# N  w( z  都系跟各位大大学野啧

FAlelouch 发表于 2011-6-26 19:22:02 | 显示全部楼层
先回复个,看看其他图怎么样……

kwanyeung 发表于 2011-6-27 00:23:03 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-6-27 00:24 编辑 . h# f7 Z% O; Q* o5 W

# D$ |. @: h( O4 n( L支持樓主呀。又有圖睇啦。
# o9 V9 ]' @8 X% k) A9 H
1 M  e' R$ Q4 J6 j哇,樓主。你啲圖。。。好邪惡,我知道你CUT咗下半身本來係ecchi嘅。

雪比 发表于 2011-6-27 08:43:08 | 显示全部楼层
支持樓主呀。又有圖睇啦。3 K- L; [: G) Q. T" @, p

; n2 ~2 t& y* R8 i哇,樓主。你啲圖。。。好邪惡,我知道你CUT咗下半身本來係ecchi嘅。6 Y* D) I6 z1 E0 a- i9 F
kwanyeung 发表于 2011-6-27 00:23

' [/ U( C! N  f( B' z7 {
5 N& Q# }! B3 j" f
+ d- z" ]/ L8 i      睇来邪恶的唔系在下的图,而是睇图的人思想邪恶吧了!!

kwanyeung 发表于 2011-6-27 09:51:33 | 显示全部楼层
睇来邪恶的唔系在下的图,而是睇图的人思想邪恶吧了!!/ Q  I1 E$ _+ s, t
雪比 发表于 2011-6-27 08:43
! a- v0 y  j+ u& U4 D$ r/ ~
你唔使扮豬食老虎。
2 o6 G( y1 f. m2 H- J2 @- V. s我知有2幅圖係由個同人遊戲出嚟嘅。 使唔使我去搵張原圖畀你睇吓。- @4 [/ P# i5 u9 l. p. H; j
不過我知你都唔使我搵,因為我知你有。

kururu 发表于 2011-6-27 10:36:04 | 显示全部楼层
好似5错~~偷偷围观~~~~~~~

kururu 发表于 2011-6-27 10:39:29 | 显示全部楼层
最后那张~~~稀饭啊~~~~~~
* ?$ M0 J' c* w; l* e/ w: [
/ R* X0 e* k$ f+ ?( F还有~看来是我CJ了~~大家承受能力不错嘛~~~下次可放重点~!

123下一页