[每日闲聊] 空间新应用,类似QQ农牧场的快乐庄园~~

雪比 发布于2010-1-21 20:06 2349 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
今日上空间,无意之中发现有个新的应用叫做快乐庄园。
1 a' S' H% u' G7 Y8 P8 x2 o1 j; }2 S7 O$ h! c3 ?5 N( E1 k+ m. T
添加之后,就发觉它同QQ农场和QQ牧场一样的模式,都是连系一齐玩嘎。
* t+ V5 W# z6 A. u! f8 F
1 C# u1 s4 _$ |# e' A之前大家都有讨论过,迟点粤漫社会不会都有个跟QQ农牧场一样的应用,难道就系呢个
+ ]( G5 Y7 e# y5 m. f! C+ y) y
/ G+ V: r+ e1 E$ Y1 \" }$ Q庄园D背景和植物无QQ农场甘好睇,而且功能都比不上~~也比不上开心农场 % O7 z# c/ v0 E, I1 b

p" w) L; A0 A! V( B- P有兴趣的,不妨大家入去睇睇。
/ q# U" o3 u1 W1 \+ p6 J- A* B/ h+ Q% b* t  R
另已加我为好友的,本人都已经发邀请了。

已有(26)人评论

alexhus 发表于 2010-1-21 20:19:26 | 显示全部楼层
有兴趣睇下,玩唔到咁多啦。。。

cimmy210 发表于 2010-1-21 21:55:46 | 显示全部楼层
我好耐无用过QQ嘞.............

tandong 发表于 2010-1-21 22:17:39 | 显示全部楼层
姐姐,截个图睇睇,点好玩过农牧场啊!!

nhstljh 发表于 2010-1-21 22:28:06 | 显示全部楼层
难道这世道就只有农场??

雪比 发表于 2010-1-21 23:19:56 | 显示全部楼层
' k2 g; x4 G+ t8 c3 ~2 m: S
姐姐,截个图睇睇,点好玩过农牧场啊!!
) ]8 r3 G4 h; W0 ?( R4 xtandong 发表于 2010-1-21 22:17

6 A; h6 C+ }' D# @# o6 O+ }2 h9 h3 c) j0 V$ ]6 L" ]
比较一下就知咯
/ H8 E7 x- _  Q9 p& o* D
1 E! x, U; O0 h开心农庄4 V+ V$ R2 ^2 Q- E+ g
开心农庄.jpg # n1 o4 T+ s. q2 a7 E

9 D  U1 A% \* P5 PQQ农场
7 I: s$ F9 k: f; Z) @5 @: T$ E QQ农场.jpg

kevinchan 发表于 2010-1-22 01:45:12 | 显示全部楼层
完全无兴趣。路过

tandong 发表于 2010-1-22 11:11:42 | 显示全部楼层
比较一下就知咯7 `- c, l( v6 F) H0 P" J

6 i1 E% ?; j6 j! J# W$ a开心农庄4 `" Y3 ~' [! C
1787847 q+ {' F  M; z) e. n# E9 k
. J  ^6 e7 F0 l# `0 Z: v0 n
QQ农场
. N, b5 S) I* D2 h178785
$ ]( F4 X. Y6 ]0 `$ @' p" q% y雪比 发表于 2010-1-21 23:19
想呕!看农牧场

kyo1983 发表于 2010-1-22 11:51:28 | 显示全部楼层
依家好似好兴呢样嘢,见好多呢D论坛都附带上呢D插件

kevinchan 发表于 2010-1-22 13:49:21 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料

tandong 发表于 2010-1-22 18:13:08 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料! `0 E# n. H5 E: _) k
kevinchan 发表于 2010-1-22 13:49
可以换化肥,是2.5-5小时噶快速肥,超多野送!

雪比 发表于 2010-1-22 21:07:06 | 显示全部楼层
农牧场会唔会咁样噶,将畜生嘅粪便做农场嘅原料
% |9 z) w  p+ G) Mkevinchan 发表于 2010-1-22 13:49

. w, O+ ]6 g" F( P6 z! A0 ?4 k$ A6 P* i1 M5 ], h' z7 P. E
雀仔,你好有想头,甘都念到。

123下一页