跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Skip_Beat!華麗的挑戰][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-25話 更新完毕]

mcnynbajay 发布于2010-2-21 09:27 18100 次浏览 250 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-2-22 00:48:13 | 显示全部楼层
希望會第2部啦

kwanyeung 发表于 2010-2-22 01:05:14 | 显示全部楼层
唔係一个钟只可以下载一个文件,係下载完一个文件要15分钟才能下载第二个文件. |' C/ x: T7 n2 m# t
" }/ z: S" I( Q; X
我中意哩个网盘支持JDownloader下载工具我将连接贴上就走去打机由得它自己慢慢下
' l4 z! ^5 U6 P- O  F; ^慢步云端 发表于 2010-2-21 17:38
用JDOWNLOADER DL RS會成日斷線。。。斷左線又唔可以續傳。後來我都放棄。

漫步雲端 发表于 2010-2-22 01:51:55 | 显示全部楼层
用JDOWNLOADER DL RS會成日斷線。。。斷左線又唔可以續傳。後來我都放棄。+ ^; c% Z* q- a  _9 @! z1 d
kwanyeung 发表于 2010-2-22 01:05
啊?点解我没试过断线的..设开机自动运行如果系RAR档下载完仲自动解压埋

Ace0210 发表于 2010-2-22 03:21:24 | 显示全部楼层
JD咩下到RS咩?
* V3 R, y* u3 y, B) y. `) i我唔得o既4 I  E0 ]; |, e: s
我發覺閃電11人真系Game動畫來~

Snowsnow 发表于 2010-2-22 03:25:44 | 显示全部楼层
thanks! support new anime :)

c娘 发表于 2010-2-22 03:35:57 | 显示全部楼层
頂." l! B8 P: E& c" }1 I3 r8 D- t" y
終于有人合呢齣了.

maplep 发表于 2010-2-22 04:03:47 | 显示全部楼层
TVB字幕真长。。。不能分两行放吗?= =

kingderek 发表于 2010-2-22 07:54:30 | 显示全部楼层
用JDOWNLOADER DL RS會成日斷線。。。斷左線又唔可以續傳。後來我都放棄。
; @7 _9 Y$ X  U3 t1 B7 Xkwanyeung 发表于 2010-2-22 01:05
" L8 \! E2 ]) A4 t4 L: r$ i

* e" y  B' s" H8 l我諗ISP好緊要,我之前用I-Cable係一個file都DL 唔到,之後轉用HKBN,雖則都係要等,; P  C* U3 b7 q
但起碼能夠下載,而且我覺得在日間下載,成功率比較大

1010 发表于 2010-2-22 11:24:49 | 显示全部楼层
不懂好看没~下来看看先 ^^

maplep 发表于 2010-2-27 14:43:27 | 显示全部楼层
HDHD的人比较高。。。DVD的人比较肥。。。

kwanyeung 发表于 2010-2-27 15:00:34 | 显示全部楼层
用左我搵番個波蘭字幕組片源?: }# q" W4 ~3 }

" \' l0 a- Y+ P; G% O4 h; V: j$ y) a如果你上傳分卷既話,咁不如整到每一個分卷100M以下賺吓MU積分。。我就唔係太需要但DOTBT錄影組個個都咁賺。

mcnynbajay 发表于 2010-2-27 15:04:57 | 显示全部楼层
用左我搵番個波蘭字幕組片源?# S1 p! P0 L% A3 L/ _) F$ d- s

& O! ~& s1 {4 l6 C如果你上傳分卷既話,咁不如整到每一個分卷100M以下賺吓MU積分。。我就唔係太需要但DOTBT錄影組個個都咁賺。, @* `) M. J) {7 P9 Y  j  m
kwanyeung 发表于 2010-2-27 15:00

8 M& L; V7 ?& |, W: |3 |* w, B嗯,系得哩個版本較齊喇嘛~- H) e+ h3 W2 m5 d+ u5 Q& b5 ~
) Q, w( B- u: U: \- g3 W
我分卷唔系想賺積分的~想賺到1萬呢,真的只能望塵莫及了~
) ~6 ?  b/ Z; w0 m6 n& _系能確保文件的完整性同唔想白傳的(網絡唔穩定)限制于一個鐘上載到160M的一part!