跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Skip_Beat!華麗的挑戰][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-25話 更新完毕]

mcnynbajay 发布于2010-2-21 09:27 18095 次浏览 250 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-2-21 16:22:26 | 显示全部楼层
网站打唔开的 我在RS网盘上下载的...哩个网盘速度很一般..不过它喺全球最多人用的网络硬盘
* L7 K! Q" t* ^/ @! Q: H0 U6 FN多资源下载,/ V! H* b* k0 X: v& l
慢步云端 发表于 2010-2-21 16:15
RS 好差的。。唔係速度方面。。係差唔多一個鐘只可以一個文件。又成日斷線。。依家RS都OUTDATE了。依家比較多人用嘅國外網盤我覺得係MF同MU。  g, ?3 H; ^' G, M9 S4 F

8 P, f4 l& V% H0 z% _2 a至於上面個網站唔可以直點的,要自己複製網址再貼上新視窗到先開到。

maplep 发表于 2010-2-21 16:34:16 | 显示全部楼层
第二张图。。嘴里有蛇。。~~~~支持楼主,一星期播几集?

maplep 发表于 2010-2-21 16:49:20 | 显示全部楼层
係咪有HDTVRIP你就連載先6 I; _# K# g$ j1 n1 B4 V2 P

8 w$ x* X) w, }( ]8 @1 B; D4 T+ K7 `: f: x9 @( S, Q1 k/ u4 R4 I; D
話畀你聽,我係有HDTVRIP嘅。。仲有外掛英文字幕畀你整完美版本。; d* Y& ~+ R  a. R5 C
上:華盟DVD   下:HDTVRIP
' f  P# O) a$ F0 g9 O, F351829# J8 k$ ~% B7 I- C" v

+ M" A* o0 X2 N2 M+ o$ l5 P3 G351828
/ h! s$ z4 ~! t! K6 j8 S+ Q- x( c! v/ ukwanyeung 发表于 2010-2-21 12:59
& @9 E6 g, p& e8 t+ e, L0 L

2 `0 X5 @' R! u  D- e. N/ W+ [2 R0 E哇。。。一个比较肥,另一个比较廋

紫丞少主 发表于 2010-2-21 16:55:02 | 显示全部楼层
之前睇节目巡礼都几期待,今次竟然OP都粤语翻唱,好,立即去下载

Milanor 发表于 2010-2-21 17:00:08 | 显示全部楼层
係咪有HDTVRIP你就連載先
( W/ d0 r3 A& u5 O
0 K* H' j% r: l1 E! C1 @! E) t* c' l1 `$ H% r3 O/ H
話畀你聽,我係有HDTVRIP嘅。。仲有外掛英文字幕畀你整完美版本。2 K: n, r0 A+ S4 M7 z6 ]( s, A
上:華盟DVD   下:HDTVRIP
& w8 T- t9 p  @, T351829
# u3 u& l" T+ ?1 b. N" |: E! K$ s- [5 Q
9 k% x* S/ \1 P1 Y5 ~( g3 ikwanyeung 发表于 2010-2-21 12:59
5 U+ z5 s& b! f$ g3 n' K# [! A
D画质真系相差几大~~

漫步雲端 发表于 2010-2-21 17:38:29 | 显示全部楼层
RS 好差的。。唔係速度方面。。係差唔多一個鐘只可以一個文件。又成日斷線。。依家RS都OUTDATE了。依家比較多人用嘅國外網盤我覺得係MF同MU。' o5 o, q4 ~* a) O

* N: |! e: K! D至於上面個網站唔可以直點的,要自己複製網址再貼上新視窗到先開到。
" z8 q1 u" L* k' b# Z7 Zkwanyeung 发表于 2010-2-21 16:22
唔係一个钟只可以下载一个文件,係下载完一个文件要15分钟才能下载第二个文件
- ^( [$ V/ l& ^2 M! w3 r6 ^2 O, b2 }" }3 k6 Z
我中意哩个网盘支持JDownloader下载工具我将连接贴上就走去打机由得它自己慢慢下

wjr5200 发表于 2010-2-21 17:43:19 | 显示全部楼层
0 @* G4 d; ?4 ^$ Q0 Q. N
估到?why?
% g/ h0 x; v* W  L; V  t講真,我真的無耐心挨到最后的~
1 W2 w/ H( b5 y5 |4 h1 r* I+ A' J- Q1 ~: _  x. Z
嚴先睇到《閃電11人》雷門球隊又有新球員加入了~果個一之瀨聽落似陳琴云配的~真的好少聽到佢反串男聲~
6 H1 ]( _3 _; u0 M351827' C6 a$ P, G) h9 ]0 B; g

' z( y) Z! S6 ]% l& B1 }5 w+ c
8 N% s- z) K7 o; X6 c1 C/ \' ?& a# k
嗯,我都好耐無果種沖勁一口氣煲曬的~ ...
' |6 t- a9 _6 v, G+ G5 ?7 P% \mcnynbajay 发表于 2010-2-21 12:27

' F8 n/ B2 h% N) {8 G+ k( n- ^# t1 E* ]& Q' W2 _0 W# I" I6 Y

( B4 [' Q8 l, S% @: ]8 Y$ m睇通灵王啦。一次过满足你两个愿望,巨反串男声兼配主角

kevinchan 发表于 2010-2-21 17:57:25 | 显示全部楼层
RS 好差的。。唔係速度方面。。係差唔多一個鐘只可以一個文件。又成日斷線。。依家RS都OUTDATE了。依家比較多人用嘅國外網盤我覺得係MF同MU。4 ~- c3 ?+ W6 q- ^: j
9 ]1 ^1 c- u) H0 k2 p
至於上面個網站唔可以直點的,要自己複製網址再貼上新視窗到先開到。
9 x9 Q1 f' V% m- Okwanyeung 发表于 2010-2-21 16:22
我用tucan下载rs无限制,下完一个接一个

alexlam17 发表于 2010-2-21 18:21:02 | 显示全部楼层
多謝你提供這套動畫

maplep 发表于 2010-2-21 21:30:51 | 显示全部楼层
我用tucan下载rs无限制,下完一个接一个* ~/ U" v. P6 L. n" G, Q; @8 T1 J
kevinchan 发表于 2010-2-21 17:57
9 Y5 ~2 u6 W% }  K/ J4 H0 k
3 p) ?7 c$ D4 L) e
下完一个接一个可以下完一个接两个没

q3891 发表于 2010-2-22 00:12:11 | 显示全部楼层
睇尼個劇情都幾好睇波·好青春、我好中意

netasa 发表于 2010-2-22 00:33:43 | 显示全部楼层
睇晒D回复!咁啫係有无人搞HDTVRIP啊?!!  之前我自己都係留DVDRIP嘅,不过如果宜家有HDTV嘅梗係收HD啦!! 先借用一下楼主嘅粤语OP先,我懒得去搞歌詞&字幕!!