跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Skip_Beat!華麗的挑戰][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-25話 更新完毕]

mcnynbajay 发布于2010-2-21 09:27 18084 次浏览 250 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-2-28 00:44:52 | 显示全部楼层
嗯,系得哩個版本較齊喇嘛~
; H2 e# N6 v+ G! {6 l+ ^7 `4 L! f  b& V: r2 U/ z
我分卷唔系想賺積分的~想賺到1萬呢,真的只能望塵莫及了~
8 d8 w/ _7 {+ g系能確保文件的完整性同唔想白傳的(網絡唔穩定)限制于一個鐘上載到160M的一part!
( g' o; I+ m% \3 x9 a9 A8 E0 @2 A, m7 z2 Qmcnynbajay 发表于 2010-2-27 15:04
我只係覺得還掂你都分左卷,咁不如分成每個100M以下賺吓積分咁解者。

Ace0210 发表于 2010-2-28 04:21:14 | 显示全部楼层
HDVD系5系搵唔哂全套?

mcnynbajay 发表于 2010-2-28 08:02:22 | 显示全部楼层
決定都系用HDTVRIP作片源了~5 Y9 [9 t# ]4 F, s# m$ x
繼續有命更新至第02話6 `' M/ o# X3 g" i& D% G; C' R
9 f7 C/ d9 H, s  o, O- h) U
我只係覺得還掂你都分左卷,咁不如分成每個100M以下賺吓積分咁解者。
1 a  A. g' V. ~2 o3 g* k. J6 Akwanyeung 发表于 2010-2-28 00:44

2 p0 ~" `8 s$ {& f- S呃……話說我好少分卷系100M內范圍的~但帳號的積分都有2XX分咯~睇來過100M都有積分1 j3 L7 W: E" k) m2 l& q  L
都系中意分2part的~
( @; j* w% |+ W2 a2 P8 d
9 a- p4 b) B/ f4 J( r/ g
HDVD系5系搵唔哂全套?
; `6 n4 w+ ~4 t+ D+ t6 _% M$ OAce0210 发表于 2010-2-28 04:21
! d% ?. b: U! j+ i$ P
唔知呢~仲未有空間收下全集~

ykcheung 发表于 2010-2-28 09:57:54 | 显示全部楼层
HDTVrip果然清,多謝曬m兄.

tenpp 发表于 2010-2-28 13:24:59 | 显示全部楼层
多謝先..............

kwanyeung 发表于 2010-2-28 16:38:41 | 显示全部楼层
畀小小意見。。。, {3 n+ z8 o) o: W  Z0 K+ C+ G
; X4 `( }2 f; H. p2 ]
封裝時可唔可以默認無字幕同粵語?依家默認係日語同波蘭文字幕。。9 B2 R( u# ^  ~
相信都冇人想睇波蘭字幕加日語。。。

darrennsz 发表于 2010-3-1 08:40:59 | 显示全部楼层
support support

sp69hk 发表于 2010-3-2 23:51:16 | 显示全部楼层
thx for sharing..my gf need that~

lovepx 发表于 2010-3-4 13:07:52 | 显示全部楼层
多謝先啊。。。

superman 发表于 2010-3-6 18:56:39 | 显示全部楼层
不破尚咪就係哥個李海傑law....3 h! m3 M" W: z1 M
# k6 ^6 `' c" D: D/ n
好心無記咪鬼畀佢做主角la...

Ace0210 发表于 2010-3-7 20:30:37 | 显示全部楼层
多謝更新第三集

kwanyeung 发表于 2010-3-8 03:06:25 | 显示全部楼层
又有個問題。。。字幕方面。。
6 u& y. w" H9 A' _' [) A- ]  w- Y! ]0 u( c
我用MPC睇果時啲字幕變成全黑色,基本上睇唔到。。。
2 S8 ~% r, @( b* w* w6 U% Z! G) w8 I9 `5 q
仲有點解啲字幕嘅字型咁似TVB字幕咁嘅。