跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [Skip_Beat!華麗的挑戰][HDTVRIP][粤日双语][MKV][第01-25話 更新完毕]

mcnynbajay 发布于2010-2-21 09:27 18098 次浏览 250 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ruiqukq 发表于 2010-2-21 12:40:24 | 显示全部楼层
呢超正,1个星期出1集啊?

kwanyeung 发表于 2010-2-21 12:59:21 | 显示全部楼层
: g( j+ [; A! r$ f7 w3 I
估到?why?) s" x: d% q6 v* |# K; f9 t; F1 U
講真,我真的無耐心挨到最后的~/ S5 y7 Y# C5 F+ {( [
6 {6 }! p7 [3 m
嚴先睇到《閃電11人》雷門球隊又有新球員加入了~果個一之瀨聽落似陳琴云配的~真的好少聽到佢反串男聲~
5 g  n3 M( o1 |1 w351827
7 T5 {7 ]5 `% p
* |. E( I7 i' Z# Q; N" L& R- n- |# M1 F0 L  q& E. m

% D. U! @, [: E嗯,我都好耐無果種沖勁一口氣煲曬的~ ...
' m$ ^1 c. R4 }! \2 a# Omcnynbajay 发表于 2010-2-21 12:27
係咪有HDTVRIP你就連載先- y) n  T& |2 G( a- ]6 C

* p9 s" f# A2 O8 C1 j5 M
3 W- V) E& q7 t, w3 |話畀你聽,我係有HDTVRIP嘅。。仲有外掛英文字幕畀你整完美版本。) p; [$ H+ F/ T8 C* L  B& b6 W
上:華盟DVD   下:HDTVRIP
  s% a% v7 f5 s dvd.jpg
$ N: o# c( \2 Y0 Z0 A$ \
" G, E+ |; I# r5 G# w1 a5 k [Chihiro]_Skip_Beat_06_[h264][1077524A].mkv_snapshot_02.29_[2010.02.20_23.54.39].jpg

mcnynbajay 发表于 2010-2-21 13:16:44 | 显示全部楼层
係咪有HDTVRIP你就連載先
+ C8 o' F" o4 C% ^" U( u- l3 I! T/ O9 B5 l' u8 d, U4 ~" Y

! o# \$ \4 k4 K# U+ n! u話畀你聽,我係有HDTVRIP嘅。。仲有外掛英文字幕畀你整完美版本。6 q, H0 q3 O  c. i( M# X9 L, H
; [5 }0 z0 i1 f351829
7 R; m$ O6 z9 q" Y/ V3 c; B; V7 {! V* U
, c# D% R. Q1 P2 ~kwanyeung 发表于 2010-2-21 12:59

8 y$ P8 h9 w# n2 t哇~差別真的差好遠窩~~~$ c( Q5 w1 ?2 X  H" H; x3 ]
貌似HDTVRIP都系華盟嘅窩?
6 T- _# N" Q4 w# A你哩個系國外組RAW?完美版本定義系?( I( P5 P* X0 Q6 C' F8 Z
索性你來搞了~

kwanyeung 发表于 2010-2-21 13:22:52 | 显示全部楼层
1 z+ L. T7 N& Z. i+ @
哇~差別真的差好遠窩~~~; o; q& H0 i- |7 Z" ]# Q
貌似HDTVRIP都系華盟嘅窩?
- e2 W; X, l7 s你哩個系國外組RAW?完美版本定義系?
; A/ k& l) `0 Y7 g* ?% }- T. o索性你來搞了~
' s' m: z( v0 t* `( w4 ~* V7 @( o) v8 omcnynbajay 发表于 2010-2-21 13:16
我自己有魔法騎士同管家。。仲有一套自合中。。
. `( u. F. j7 T$ ^8 r: O4 ?+ m0 C整魔法騎士已經夠頭痕,依套咁易你嚟整啦。。。
% S0 y( o3 Y/ d% B7 u3 \) p+ p+ x( `* C" o1 @, q# w
我套係國外字幕組HDTVRIP,所以有埋外掛英文字幕。。有愛" ]9 ?/ x% q+ D
我心目中完美版本定義係粵語+日語   繁體+簡體+TVB字幕(如果係TVB播)+英語字幕. E# a6 F! W$ c+ S; h3 B' k. Z

+ ]/ {' L# b- G' J' W有人上傳左去MU了,你要嘅我轉貼過嚟畀你啦。

2497341O1 发表于 2010-2-21 13:30:02 | 显示全部楼层
嘻嘻~  杰仔的作品要支持啦~

ttsti 发表于 2010-2-21 13:43:46 | 显示全部楼层
刚刚下完就见到合成

K棋 发表于 2010-2-21 14:00:25 | 显示全部楼层
未睇过,试下先

mcnynbajay 发表于 2010-2-21 14:01:12 | 显示全部楼层
我自己有魔法騎士同管家。。仲有一套自合中。。
( X: m; n# K' b( E8 F& u3 W' H# i整魔法騎士已經夠頭痕,依套咁易你嚟整啦。。。
. f- m7 e& P0 `! |# y0 I0 ^5 N: i, i* L6 i4 M4 N; g+ g$ y
我套係國外字幕組HDTVRIP,所以有埋外掛英文字幕。。有愛
% ^( v2 x+ {- t4 Q. w( B我心目中完美版本定義係粵語+日語   繁體+簡體+TVB字幕 ...
6 R% t# v$ |+ I7 Zkwanyeung 发表于 2010-2-21 13:22
! M+ k! f; k- ^: Y4 {' l  Q; p
呃……我都有大把片想合的~但總系無乜沖勁的~力不從心了~DVDRIP開始有d out甘~無曬合成的價值
# T$ D3 M$ O5 U有埋日文字幕就好了~有興趣學日文~英文呢~無了~
9 o/ _1 g% l$ y* x+ T: ^. Y我就粵日雙語~字幕呢~粵語用TVB字幕了~日語就臺三等繁體字幕了~
2 J4 y; ]7 f( t  _
" C& e$ S$ I5 [# \0 W+ G2 }原來MU上有了~好了~貼出過我~, d' H. i+ K0 u
索性放校正音頻+外掛字幕打包~下載者自行封裝吧!

漫步雲端 发表于 2010-2-21 14:21:27 | 显示全部楼层
係咪有HDTVRIP你就連載先
4 N4 ^/ j) i1 F- p+ D! R# Z
$ y" `, c3 ?( B  ~
- m/ w8 T3 I5 V2 s  L話畀你聽,我係有HDTVRIP嘅。。仲有外掛英文字幕畀你整完美版本。; Z6 @/ u3 r  {9 R" T- V; ]
9 g: X$ f% S( V4 I2 Q4 v4 Q351829& J! E) }6 a& _) j9 u
/ Q2 d) z# A8 T9 M$ g3 F
" }6 J& }1 b& c( M. t7 @7 fkwanyeung 发表于 2010-2-21 12:59
睇截图你哩个片源应该喺同我收藏的版本一样了HD TVRIP都喺有外掛英文字幕8 l3 ^+ y4 C# O) H
不过我计划迟D合钢炼没咁多上传宽带哩套动画唔打算发...

kwanyeung 发表于 2010-2-21 14:36:05 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2010-2-21 16:20 编辑 + j* c. O' q" ]! [: L
呃……我都有大把片想合的~但總系無乜沖勁的~力不從心了~DVDRIP開始有d out甘~無曬合成的價值% u" f: d$ H: A8 p
有埋日文字幕就好了~有興趣學日文~英文呢~無了~
+ M3 v9 g" z7 M我就粵日雙語~字幕呢~粵語用TVB字幕了~日語就臺三等繁體 ...+ d4 ?! L$ P+ z
mcnynbajay 发表于 2010-2-21 14:01
原來MU係唔齊的
8 Q, o, x1 t& m" D9 S- `7 K
) O* @9 c* y* T) D, V4 p
; [0 N& \& V' j8 E" G, u9 z$ G/ i. a% Q不過搵到個波蘭文字幕組直接下載。。速度好快我下有1MB/S 速度的睇嚟你都係要上傳去MU了 哈哈& W; R  i7 v' a* ~: X  L. }4 t5 S, X7 z
http://download.ka.fansubs.pl/skip_beat/

444817138 发表于 2010-2-21 14:38:14 | 显示全部楼层
感谢楼主
' H" V9 L2 C  H8 @( L朋友介绍的
1 E6 E% q7 V& Z看看

漫步雲端 发表于 2010-2-21 16:15:35 | 显示全部楼层
& z' N# l8 v9 c
原來MU係唔齊的
; B, i& x% s$ k, m& O; s' M* T# g$ l' X2 |" L  T

: ]% N: ?# q/ w: ~; \不過搵到個波蘭文字幕組直接下載。。速度好快我下有1MB/S 速度的睇嚟你都係要上傳去MU了 哈哈1 u+ H6 d% C, H4 L
http://download.ka.fansubs.pl/skip_beat/& r3 y' i/ r; c. v: ^& I( X
kwanyeung 发表于 2010-2-21 14:36
网站打唔开的 我在RS网盘上下载的...哩个网盘速度很一般..不过它喺全球最多人用的网络硬盘5 ^. {, P; w9 d' S# D. F
N多资源下载,