[信息举报] 关于龙珠剧场版的下载,alexhus请进!

kyo1983 发布于2010-1-24 23:39 3334 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
天使之风 发表于 2010-1-27 09:08:54 | 显示全部楼层
迅雷。。。迅雷

天使之风 发表于 2010-1-27 09:11:20 | 显示全部楼层
都系唔晓。。。咁复杂、、、

kevinchan 发表于 2010-1-27 12:43:31 | 显示全部楼层
将地址复制,打开就得啦!一定要用IE啊,用firefox唔得嘎

天使之风 发表于 2010-1-27 12:47:00 | 显示全部楼层
将地址复制,打开就得啦!一定要用IE啊,用firefox唔得嘎
+ D4 C/ x5 u7 w& h" Kkevinchan 发表于 2010-1-27 12:43

! w& I% o8 L$ N2 o& ^
! Q" I( a$ p, j6 q" [ 具体复制咩,系唔系:“http://qq.maxuearn.com/qqfile.ht ... 4646cd57dbecdf709c/世上最勇猛的人.mkv&a45ed5d1”,复制完打开就“Internal Server Error”

kevinchan 发表于 2010-1-27 19:20:49 | 显示全部楼层
http://qq.maxuearn.com/qqfile.html?fd=http://61.dc.ftn.qq.com/ftn_handler/f341616c14774fcc1d6c7a2f7fce3f6096292dbcba2ecc4bd45fac7195b8bf3705d18cb51a42b894a65d1d45695c3e7ed764bcb97362784646cd57dbecdf709c/世上最勇猛的人.mkv&a45ed5d1) e95 U1 q- O( Y* T. d

% B4 N. H; z' `, x  c$ P' O7 P. M' J/ k( g( R
呢个地址啵,我打开正常

183334257 发表于 2010-1-27 22:47:50 | 显示全部楼层
就系好似雀仔咁打开,唔好中间有省略号,我复制黏贴的时候会自动变成省略号的,所以我先至第二行分开来3 X: a' @! n, O' Q
上面雀仔个地址就岩咖啦,要全部复制
: F% w( A* w+ v# w. ^迅雷,快车,超级旋风都可以噶

183334257 发表于 2010-1-27 23:06:35 | 显示全部楼层
仲有,资源系永久保存的,但系如果时间长左的话地址可能要更新,如果边位仁兄下载唔到的话就叫我更新地址

kevinchan 发表于 2010-1-27 23:26:03 | 显示全部楼层
点解可以永久保存嘅?你定时续期?

183334257 发表于 2010-1-28 00:16:14 | 显示全部楼层
嗯,我上传到中转站的资源都系会定期续了. H; Z! r+ L( w2 d
其实唔可以话定期,因为距到期两日前提醒,我见距提醒未顺手按下续期咯,等于一个月续期两次咁咯

kevinchan 发表于 2010-1-28 00:33:59 | 显示全部楼层
嗯,我上传到中转站的资源都系会定期续了
7 P' C' t6 y0 t+ a! {* N  i6 E其实唔可以话定期,因为距到期两日前提醒,我见距提醒未顺手按下续期咯,等于一个月续期两次咁咯" v1 ?. @% i7 J$ ~; I& L
183334257 发表于 2010-1-28 00:16
一个月两次?乜唔系7天过期咩?

183334257 发表于 2010-1-28 01:02:44 | 显示全部楼层
VIP6系16日咖嘛

kevinchan 发表于 2010-1-28 01:06:28 | 显示全部楼层
VIP6系16日咖嘛0 @: A- f" W5 k' k9 K
183334257 发表于 2010-1-28 01:02
係啵,唔记得咗有VIP呢样嘢,我都係vip3咋,保存10天= =