边个有反斗剑神嘅字幕啊?

kyo1983 发布于2011-2-7 21:28 3677 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
系U2见到有AVI下载,不过好似都无字幕,唔知道呢部有无出过对应嘅字幕呢?有嘅话,我再去求档区REQ了。不过如果有边位热心朋友可以share嘅就最好啦,系度先多谢啦!, k' o  S( h3 Y
3 T- Z. f$ a7 c- n+ }
祝各位新年快乐,万事胜意!

相关帖子

已有(34)人评论

漫步雲端 发表于 2011-2-7 21:46:39 | 显示全部楼层
呢套咁舊,都應該沒字幕組肯做

小c 发表于 2011-2-7 21:51:06 | 显示全部楼层
片源是有,但粤语配音同字幕就比较小,十分难找!!!

小c 发表于 2011-2-7 21:52:00 | 显示全部楼层
回复 2# 漫步雲端
$ Z( h4 m- I; q$ ]
9 x- c' s6 X; S+ ~$ e; ~$ ~% e2 }: u
    话说漫步最近做沙发党,搞到我地无淡好食!!

alexhus 发表于 2011-2-7 21:57:16 | 显示全部楼层
我要粤语噶,希望TVB重播。。。

漫步雲端 发表于 2011-2-7 21:57:49 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
: r' N0 ~6 u3 E5 Y4 j4 L( X1 {

; I  b* t4 }' ~: o% Z- e: v& T) c: v    话说漫步最近做沙发党,搞到我地无淡好食!!
. o/ J3 T/ U5 |小c 发表于 2011-2-7 21:52
" d( k$ ]' a, B
3 Y1 H1 k: V2 Y& e
7 o" d; n* q2 j' v2 v
我唔系沙發黨,咁啱路過而已

小c 发表于 2011-2-7 22:05:32 | 显示全部楼层
回复 6# 漫步雲端
7 F6 w# p$ e# U& i* j2 q
) @  @+ u7 v. d4 w; W8 u- K9 N6 `
    可恶的漫步!!

help6288 发表于 2011-2-7 22:08:52 | 显示全部楼层
無字幕,,,得1~10集

eegbook 发表于 2011-2-7 22:15:12 | 显示全部楼层
以有好似边个话有。。。我都整咗一集字幕。

漫步雲端 发表于 2011-2-7 22:27:53 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 2 `2 e# N! o( v& C2 \5 x& ]+ o
- Q7 ?0 m' `: A, ?  x6 [! a
' t$ [, ?% I# U- O' [; E" e
    可恶的漫步!!- a% ]; Y! H- x& b) @. ~) Z3 q
小c 发表于 2011-2-7 22:05
  @+ ~+ g6 s8 \0 `) `
4 V( a4 n: K6 x4 v
$ C7 F$ ~! c5 e( d5 @# ~

6 G" B+ x, t2 B+ P唔洗咁勞氣

aaron81 发表于 2011-2-7 23:28:22 | 显示全部楼层
这辑希有产品作睇怕都几难求!

kyo1983 发表于 2011-2-7 23:51:46 | 显示全部楼层
我宜家down紧嘅RMVB版本,唔知道会唔会有字幕,如果有,应该有高手可以将字幕提取出来 ?

123下一页