边个有反斗剑神嘅字幕啊?

kyo1983 发布于2011-2-7 21:28 3689 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2011-2-7 23:58:09 | 显示全部楼层
我宜家down紧嘅RMVB版本,唔知道会唔会有字幕,如果有,应该有高手可以将字幕提取出来 ?# Y% L9 l/ M, f& k6 A
kyo1983 发表于 2011-2-7 23:51
& R: {* W6 f3 @/ c
) ~3 e* G9 k0 L& V; q

1 E7 _  y1 G2 z  b! B; T    RMVB!!人手提取就得~~ (抄)。

help6288 发表于 2011-2-8 01:18:36 | 显示全部楼层
我宜家down紧嘅RMVB版本,唔知道会唔会有字幕,如果有,应该有高手可以将字幕提取出来 ?
) h# u" O7 r$ @& Kkyo1983 发表于 2011-2-7 23:51

: @- Q' s4 ^& Z- r
& C' H- e( m9 Q- ^
" x1 j/ e% c  U6 d1 r    你果套應該就係普通話版...5係rmvb....係rm

基拉杰特 发表于 2011-2-8 08:40:41 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
4 U2 o$ B# t4 `4 w+ A6 [! N7 S- g6 V; |+ p0 o6 J

0 r* g3 v% |6 E% W0 H* R    话说漫步最近做沙发党,搞到我地无淡好食!!& J8 b# F) P5 M% g
小c 发表于 2011-2-7 21:52
5 q6 v$ S. p% V4 U! d3 ?

& E) [' c$ @0 d$ Q" n
. O0 Y* c$ l4 }% x  A1 Z4 M    我地是指边个?

guyoushi 发表于 2011-2-8 08:56:02 | 显示全部楼层
正在下,希望有啊

小c 发表于 2011-2-8 11:22:58 | 显示全部楼层
回复 15# 基拉杰特
7 i6 w3 t, N9 f7 n& ]9 `
' D7 `: a4 [; l! J+ B6 J* l0 `8 J
% I- Z+ |6 u! u* A9 g    就算无左我,仲有千千万万个我!!

基拉杰特 发表于 2011-2-8 11:25:15 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
. m2 ]+ s5 {, g. t6 ], l: [3 {2 e! V# V
  `1 ^. M" L( y: _/ C
    就算无左我,仲有千千万万个我!!3 d# Z4 E: r, ~6 N8 f* L$ p/ F+ b) [& e
小c 发表于 2011-2-8 11:22
# C/ I* a# m2 i7 r
4 O; ?; Q! T' g" m. I

- V3 P5 [' V& d2 f8 S    沙发都是浮云

Batcat 发表于 2011-2-8 16:50:10 | 显示全部楼层
字幕系有!!不過要自己手抄!!論壇度有發過類似既貼了!!

火中君 发表于 2011-2-8 17:22:06 | 显示全部楼层
我都想要啊,宜家得片源。。。。

chakfung2 发表于 2011-2-8 19:00:19 | 显示全部楼层
聽日語,由唔明聽到明咪得囉~(霧)

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:53:01 | 显示全部楼层
回复 14# help6288 - U7 ]5 G$ i# D! S
, i. b' g, u9 k4 C$ P& ~$ @
4 D3 ~/ T" X' h- U' y/ M, f
    咁就唔清楚了,事关我仲未down完

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:53:44 | 显示全部楼层
回复 13# panzcheng
8 K: Y7 L5 C  v( S6 a# C- G( h* O. f5 o. e  _& o

& w8 ~+ ?. h: j4 H! {6 l    哦?我记得以前好似系有软件可以做到呢种效果的,不过太长时间无接触了都out晒了

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:54:34 | 显示全部楼层
字幕系有!!不過要自己手抄!!論壇度有發過類似既貼了!!
# O2 l  l& _! ?5 Q- P% [Batcat 发表于 2011-2-8 16:50
3 h- d7 T6 a; F) C6 J% V

) j' |0 B' P" F6 D# K
) J0 V2 b/ b: x$ t1 W( ]    有无相关嘅贴嘅地址呢?